Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η εξωτερική πολιτική και η ασφάλεια της χώρας είναι πολύ σημαντικότερα ζητήματα από τις εσωκομματικές αντιδικίες της ΝΔ

Για ανεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, με επακόλουθο να θερίζει πλέον τις θύελλες, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου (23/05) σχετικά με τον Έβρο και τα δημοσιεύματα περί παρουσίας τουρκικών δυνάμεων επί ελληνικού εδάφους.

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις: 1.358 νέοι υπάλληλοι σε 98 δήμους – Πως θα γίνει η διαδικασία

1.358 προσλήψεις με διαδικασίες ΑΣΕΠ ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ με το νέο προσωπικό θα ενισχυθούν άμεσα 98 δήμοι της χώρας

Με Γιώργο Πελίδη και Παναγιώτη Ζιάκα η επόμενη μέρα στον Κιλκισιακό



Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του κυρίου Λάζαρου Μεταλλίδη στο ξεκίνημα της προσπάθειας που θα γίνει με σκοπό την υλοποίηση του οράματός του για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

ΚΙΝ.ΑΛΛ.: Η αυτονομία στο στόχαστρο

Στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. ξαναζεσταίνουν υποψηφιότητα Γεννηματά για ΠτΔΤον διαμοιρασμό των ιματίων του κινήματος «δεξιά και αριστερά» θεωρούν ως κύρια αιτία των επιθέσεων που δέχονται στη Χαριλάου Τρικούπη, επιμένοντας ότι το κόμμα θα συνεχίσει να πορεύεται αυτόνομα.

Έβρος: Το θολό τοπίο και τα αναπάντητα ερωτήματα

Έβρος: Το θολό τοπίο και τα αναπάντητα ερωτήματαΔεκάδες είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στον Έβρο. Η δήλωση Δένδια και η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ.Περιπλέκεται αντί να ξεδιαλύνεται η υπόθεση στον Έβρο και όσα φαίνεται πως εκτυλίχθηκαν προ ημερών επί ελληνικού εδάφους.

Σέρρες: Κινητοποίηση για εξαφάνιση αγοριού μέσα από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου, στις Σέρρες, μετά την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού, μέσα από το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Ο Τσίπρας πάει Ζάππειο για το «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» - Μείωση ΦΠΑ στην εστίαση και πλήρης κάλυψη μισθού

Τσίπρας: Μέτρα ελάφρυνσης για τους πολλούς - Πολιτική | News 24/7Στις 22 Ιουνίου του 2108 ο Αλέξης Τσίπρας, φορώντας για πρώτη και μοναδική φορά γραβάτα, ανακοίνωνε τη συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στο Ζάππειο, αυτή τη φορά για να ανακοινώσει το οικονομικό πρόγραμμα της αξιωματικής

Αλέξης Τσίπρας: Διορθωτικές κινήσεις τώρα, και σε «κομματικό ανασχηματισμό»το φθινόπωρο

Τι προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους θα περιλαμβάνουν οι αλλαγές. Όλο το βάρος στην παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» στο Ζάππειο.

ΑΣΕΠ – προκήρυξη: 110 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Με 110 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, καθώς το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά.Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν

Μεταρρύθμιση – σοκ: Περνούν στους δήμους κέντρα υγείας, γυμνάσια και λύκεια

Δυναμική ροή ανθρώπινου δυναμικού, κτιρίων και πόρων από την κεντρική διοίκηση στα χέρια των περιφερειαρχών και των δημάρχων επεξεργάζεται η ομάδα τεχνοκρατών του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να νομοθετηθεί εντός του καλοκαιριού ο νέος ενισχυμένος ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μάρκος Μπόλαρης : Όταν κάνεις πίσω μιά σπιθαμή, αρκεί μιά σπιθαμή, ο εχθρός οσμίζεται , όπως ο λύκος, την οσμή του φόβου σου !

Ανασχηματισμός 2018: Ποιος είναι ο νέος Υφυπουργός για θέματα ...Κι όταν ο εχθρός- ο λύκος βεβαιωθεί γιά τον φόβο σου Τότε η πανωλεθρία εγγύς κι οι σπιθαμές απώλειας πολλαπλασιάζονται.Όποια χώρα κι όποιος λαός δεν είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί με το αίμα του και με θυσίες κάθε σπιθαμή της Πατρίδας του καθίσται μπαίγνιο του εχθρού και γίνεται περίγελως των λαών της οικουμένης.

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα.Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου επιχειρείται η συνολική διευθέτηση θεμάτων που αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου

Έβρος: Η κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ, το διάβημα της Αθήνας και τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ

Έβρος: Πυρά Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ για fake news - Θέμα σε διεθνή ΜΜΕ η ...Οι Τούρκοι προκαλούν στον Έβρο, με τις προκλήσεις αυτές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του διεθνούς Τύπου. Οι τουρκικές δυνάμεις εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες να έχουν προωθηθεί σε ελληνικό έδαφος στον νότιο Έβρο, στη θέση Μελισσοκομείο.

Δήμος Βερύκιος: Ο Καρχιμάκης επιβεβαιώθηκε για το κόψιμο συντάξεων από τον Βρούτση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Έγραψε : O Δήμος Βερύκιος
"Ο Βρούτσης μειώνει τις συντάξεις πριν τις ...αυξήσει» έγραφε στις 11 Μαΐου στο fb ο Μ. Καρχιμάκης! Και επειδή -αν μη τι άλλο- είναι «σουπιά» της πολιτικής, την επομενη τον επικαλέστηκα στην TV με κάθε επιφύλαξη.

Νίκος Κοτζιάς : Είναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ | DocumentoΕίναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι. Και αυτό έχει μεγάλο κόστος για τη Χώρα, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά της.
Μπήκαν οι Τούρκοι στην ΑΟΖ και την Αιγιαλίτιδα ζώνη της Κυπριακής