Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Γεμάτη φοιτητές η Πανεπιστημιούπολη την ώρα των πυροβολισμών»

Στην κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου σε ώρα αιχμής έπεσαν οι πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με

Λεωνίδας Δημητριάδης: Δύσκολος ο χειμώνας. Τραγικές οι δημοσκοπήσεις στα όρια του γελοίου και του αστείου. Δεν μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.


Ο Λεωνίδας Δημητριάδης είναι ιδιοκτήτης του blog το toprotovioli.gr. Είναι πολιτικοποιημένο άτομο. Με γνώση κομματικών και πολιτικών διεργασιών.

Αλέξης Τσίπρας: "Η ΔΕΗ θα επανακρατικοποιηθεί, αυτή τη φορά θα χάσουν τα συμφέροντα"

"Η κυβέρνηση εδώ και έναν χρόνο «ταΐζει» τον μηχανισμό της αισχροκέρδειας με την φορολογική αφαίμαξη των πολιτών από τους έμμεσους φόρους" τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά: Διπλασιάστηκαν οι εντολές διακοπής ρεύματος - Μεγάλη αύξηση στους διακανονισμούς

Έσπασαν το «φράγμα» των 300.000 οι εντολές για διακοπή ρεύματος από τις αρχές του 2022, με τους καταναλωτές να έχουν δημιουργήσει ένα «κύμα»

Φωτοβολταϊκά: Τι ισχύει για την τοποθέτησή τους στην ταράτσα – Πόση εξοικονόμηση χρημάτων γίνεται

Έως το τέλος της χρονιάς αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα υποδεχτεί αιτήσεις για φωτοβολταϊκά και την τοποθέτησή τους στις στέγες κατοικιών και επιχειρήσεων.

Κύκλος Ιδεών: Η Ελλάδα Μετά VI - Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση

Το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 6ο Συνέδριο του Κύκλου Ιδεών με κεντρικό θέμα "Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση". πολ

ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση Σέρμπου από το επιτελείο συμβούλων του Νίκου Ανδρουλάκη και το παρασκήνιο

Παραιτήθηκε από το επιτελείο συμβούλων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη ο έμπειρος διεθνολόγος, Σωτήρης Σέρμπος.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Ποια ταμεία πληρώνουν σήμερα

Αρχίζει σήμερα η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Οκτωβρίου στους δικαιούχους.