Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών»

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» με τον επικεφαλής της Χρήστο Παπαστεργίου και στελέχη της παράταξης.

Γιώργος Παπανδρέου: "Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή" - Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του

 
Οι Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης και Βασίλης Κεγκέρογλου, είναι και επισήμως οι επτά υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Γιώργος Παπανδρέου: Θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του - Συνεχείς συσκέψεις - Ενημέρωσε τη Γεννηματά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου, που επέστρεψε το απόγευμα από την Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται

Αλέξης Τσίπρας: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ στις 24 - 27 Φεβρουαρίου

Καμπάνια για την ακρίβεια, πρόταση νόμου για κατώτατο μισθό 800 ευρώ, 13 περιφερειακές συνδιασκέψεις – Το χρονοδιάγραμμα προς το Συνέδριο 24-27 Φεβρουαρίου

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: Συνεχής κυβερνητικός εμπαιγμός των συνταξιούχων

Για εμπαιγμό προς τους συνταξιούχους κατηγορεί την κυβέρνηση η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με αφορμή την καθυστέρηση στα αναδρομικά και τις εκκρεμείς συντάξεις.

Ποιο εμβόλιο κορονοϊού προστατεύει πιο πολύ από το θάνατο; Moderna, AstraZeneca, Pfizer ή Johnson & Johnson;

Moderna, AstraZeneca, Pfizer ή Johnson & Johnson σε crash test αποτελεσματικότητα έναντι του θανάτου. Τα στοιχεία που δίνουν τις απαντήσεις κόντρα στους αντιεμβολιαστές.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε ότι υπάρχει ο κ. Τσιόδρας και οι επιστήμονες

"Με 300 νεκρούς κάθε εβδομάδα και τον εμβολιασμό να έχει βαλτώσει, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τον κ. Τσιόδρα και τους επιστήμονες", αναφέρουν κατηγορηματικά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σέρρες: Πέθανε 45χρονος εκπαιδευτικός – Είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί

Ο 45χρονος υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου στις Σέρρες, Χρήστος Καραμάνης, πέθανε λόγω κορονοϊού.

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι εξαιρούνται και τι θα ισχύσει για τις πολυκατοικίες

Προκαταβολικά σε όλους όσοι είχαν λάβει την ενίσχυση και πέρυσι θα δοθεί φέτος το επίδομα θέρμανσης: Θα προηγηθεί η υποβολή των σχετικών αιτήσεων.