Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ KALOE VITAL

Δεκτή η πρόταση της κυβέρνησης για σύνταξη 384 ευρώ για 20 χρόνια ασφάλισης

Δεκτή η πρόταση της κυβέρνησης για σύνταξη 384 ευρώ για 20 χρόνια ασφάλισης - Κεντρική ΕικόναΒρέθηκε η "χρυσή τομή" στο ασφαλιστικό μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικα, με τους δανειστές να αποδέχονται την πρόταση της πρώτης για εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ.
Με βάση έγγραφο που δημοσίευσε το Mega, εισάγεται εθνική σύνταξη 345 ευρώ για 15 χρόνια

ΟΓΑ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε21 ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

Από σήμερα θα είναι διαθέσιμη στο Taxisnet η εφαρμογή για την ηλεκτρονική
υποβολή του εντύπου Α21 για τη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

Το Ειδικό Επίδομα Στήριξης Τρίτεκνων και Πολύτεκνων

Έγγραφο-φωτιά Τσατάνη κατά Θάνου-Παπαγγελόπουλου

eggrafo-fwtia-tsatani-kata-thanou-papaggelopoulouΒαρύτατες και άνευ προηγουμένου οι καταγγελίες της εισαγγελέως Τσατάνη κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. 
Με επίσημο πλέον  τρόπο, και δη εγγράφως,  η εισαγγελική λειτουργός του απευθύνει ευθεία μομφή

Οργή κατόχων και εμπόρων αυτοκινήτων για τη «φοροκαταιγίδα»

«Εάν επιβαρυνθούν κι άλλο τα αυτοκίνητα, θα βουλιάξουμε», είναι το μήνυμα που έστειλαν οι Εισαγωγείς Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, στη σκιά των πληροφοριών για αυξήσεις στα καύσιμα και στα Τέλη Ταξινόμησης.
Σε ειδική συνέντευξη Τύπου, οι εισαγωγείς έβαλαν στο στόχαστρο και την

Βενιζέλος: Να φτάσει στα δικαστήρια η απόφαση της ΕΣΗΕΑ

Τρεις δημοσιογράφους διέγραψε σήμερα με απόφαση της η ΕΣΗΕΑ γιατί εξέφρασαν την άποψη τους στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.
Το δικό του σχόλιο μέσω των social media έκανε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την απόφαση της ΕΣΗΕΑ σχολιάζοντας:

ΕΣΠΑ: Εξι προσκλήσεις για υποδομές, περιβάλλον και αειφόρο ανάπτυξη

Στην ενεργοποίηση έξι προσκλήσεων στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 112.735.000 ευρώ προχωρούν άμεσα, το υπουργείο Οικονομίας και η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΑ, σε συνεργασία με το υπουργείο

Creta Farms: Κερδοφόρα η εταιρία και το 2015

Η Creta Farms κατάφερε κατά το 2015 διατήρηση των πωλήσεων, της κερδοφορίας και παράλληλη αύξηση μεριδίων κατάφερε , παρά το δυσχερές κλίμα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Κατά το έτος που πέρασε, οι πωλήσεις της εταιρείας ανήλθαν σε 105,1 εκ. ευρώ και του Ομίλου σε 105,5 εκ. ευρώ, εμφανίζοντας σταθερότητα σε σχέση με το 2014. Τα αντίστοιχα

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για 125 διορισμούς

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για 125 διορισμούςΕκδόθηκαν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 125 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η Τουρκία αποσύρει καταδρομείς από την Κύπρο

Η Τουρκία αποσύρει καταδρομείς από την ΚύπροΓια αποστολή ενός τάγματος καταδρομέων από τα κατεχόμενα της Κύπρου προς τη νοτιανατολική Τουρκία, κάνουν λόγο τουρκικά ΜΜΕ. Ωστόσο, κυβερνητική πηγή δήλωσε στο ΑΠΕ ότι η μετακίνηση των καταδρομέων δεν επιβεβαιώνεται.
Τις πληροφορίες αυτές, όμως, επιβεβαίωσε από τη μεριά

Μιχάλης Τζελέπης : «Παρέμβαση για τη συνδεδεμένη ενισχύση 2015»

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχάλης τζελέπης
Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης κατέθεσε την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 4515/5-4-2016 Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου αναφορικά με «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι με τις ενισχύσεις του 2015»

Ειδικότερα, ο Βουλευτής στην Ερώτησή του

Απίστευτο: Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε δημοσιογράφους για την άποψή τους στο δημοψήφισμα

Απίστευτο: Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε δημοσιογράφους για την άποψή τους στο δημοψήφισμαΠοινή διαγραφής από την ΕΣΗΕΑ επιβλήθηκε σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για τη στάση τους την περίοδο του δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης ποινή 18μηνης διαγραφής επιβλήθηκε στον Γενικό Διευθυντή

ΞΕΕ: Καταστροφική για τον τουρισμό η αύξηση του τέλους διανυκτέρευσης

ΞΕΕ: Καταστροφική για τον τουρισμό η αύξηση του τέλους διανυκτέρευσηςKαταστροφική για τον τουρισμό θα ήταν η επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Τσακίρης.
"Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη συγκυρία για την έκβαση της

Η κινεζική Anbang θα εξαγοράσει τις δραστηριότητες της Allianz στη Νότια Κορέα

Η κινεζική Anbang θα εξαγοράσει τις δραστηριότητες της Allianz στη Νότια ΚορέαΟ κινεζικός ασφαλιστικός όμιλος Anbang συμφώνησε να εξαγοράσει τις δραστηριότητες της γερμανικής ασφαλιστικής Allianz στη Νότια Κορέα έναντι ποσού που δεν έγινε γνωστό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.
Τα τελευταία χρόνια, η Anbang είναι από τις πλέον

ΟΑΕΔ: 413 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε φορείς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Eκδόθηκε η Δημόσια Πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ για  413 θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους,

Ποιοι "ακούγονται" για την Επ. Διαλόγου της Κεντροαριστεράς

Με γοργά βήματα προχωρά η υλοποίηση της απόφασης για τη συγκρότηση της «Eπιτροπής Θέσεων και Διαλόγου» που συμφώνησαν Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης κατά την τελευταία συνάντηση τους στη Βουλή και η οποία μέσα σε δύο μήνες θα πρέπει να καταλήξει σε ένα

RS: Πρόταση εξαγοράς της ΕΒΖ Σερρών

RS: Πρόταση εξαγοράς της ΕΒΖ Σερρών
Επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για την εξαγορά εργοστασίου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσε η Royal Sugar Ε.Π.Ε.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Royal Sugar δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων

Νέα ανακοίνωση του Μαξίμου κατά των «Νέων»

Megaro MaximouΗ εφημερίδα τα Νέα έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις «τρύπες» στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και το Μέγαρο Μαξίμου δίνει εκ νέου απάντηση στο ρεπορτάζ.
Όπως υποστηρίζει το πρωθυπουργικό περιβάλλον «ο κ. Ψυχάρης και τα «Νέα» επιλέγουν τον αυτοεξευτελισμό, με πρωτοσέλιδα που

Economist: Στο 60% οι πιθανότητες για Grexit, μέχρι το 2020

Economist: Στο 60% οι πιθανότητες για Grexit, μέχρι το 2020Την έντονη ανησυχία του για τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο Executive Editor του Economist, Daniel Franklin. 
Μιλώντας στο Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο Βερολίνο ο Franklin εκτίμησε ότι μέχρι το 2020 οι πιθανότητες ενός Grexit θα παραμένουν

Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 3.737 ατόμων - Οι θέσεις στη Θεσσαλονίκη

Την πρόσληψη 3.737 ατόμων, την κατανομή 134 και την κίνηση διαδικασιών για 111 προσλήψεις, κυρίως στους τομείς του πολιτισμού, της δικαιοσύνης, του περιβάλλοντος και της ενέργειας, ενέκρινε η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής της ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) 33/2006, θα προσληφθούν 3.564 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μηνών, σε έργα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δήμαρχος Παιονίας

Αποτέλεσμα εικόνας για χρήστος γκουντενούδης
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και σωρεία άλλων αδικημάτων, κατέθεσε στην εισαγγελία Κιλκίς ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, αν και τους τελευταίους 20 μήνες, ο Δήμος είναι επιφορτισμένος με τη

"ΠΑΓΩΣΑΝ" ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Δεν εκδίδονται εδώ και 1,5 μήνα στη χώρα διπλώματα οδήγησης καθώς δεν έχει εγκριθεί το σχετικό επίδομα για τους εκπαιδευτές από το υπουργείο Μεταφορών. Όπως είπε ο πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών, Άρης Ζωγράφος μιλώντας
στο Mega πάνω από 4.000 εκπαιδευτές τελούν υπό καθεστώς

Με προσωπικό ασφαλείας αύριο νοσοκομεία, κέντρα υγείας και ΕΚΑΒ

Γιατροί και νοσηλευτές συμμετέχουν αύριο στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές δομές και το ΕΚΑΒ.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), σε

Σε αποχή προσανατολίζονται οι λογιστές

Σε αποχή προσανατολίζονται οι λογιστέςΞεκίνησε από χθες το βράδυ η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με τους πρώτους 1.200 φορολογούμενους να έχουν υποβάλλει τις δηλώσεις τους έως σήμερα το πρωί, ενώ οι λογιστές προγραμματίζουν

Ντομπρόβσκις: Το 2014 βγαίνατε από το μνημόνιο, το 2015 ο Τσίπρας άλλαξε οικονομική πολιτική

Ντομπρόβσκις: Το 2014 βγαίνατε από το μνημόνιο, το 2015 ο Τσίπρας άλλαξε οικονομική πολιτική«Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, έχει γίνει ήδη σημαντική δουλειά και πρέπει να την ολοκληρώσουμε σύντομα», δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, και τάχθηκε υπέρ της παραμονής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Δημήτρης Τέλλης : Τι έσπειρε η Δύση;

Δεν θα έχουν περάσει δυο εβδομάδες. Κι όμως το θέμα έχει σχεδόν ξεχαστεί. Βλέπετε είναι τέτοια η μαγνητική έλξη που ασκεί η μιζέρια του μικρόκοσμού μας, ώστε ακόμη και κομβικής σημασίας διεθνή ζητήματα με άμεσες προεκτάσεις στην καθημερινότητά μας να καταχωνιάζονται χωρίς πολλή σκέψη σε κάποιο

Nέο πρόγραμμα: Επίδομα έως 300 ευρώ για συγκατοίκηση με πρόσφυγες

Nέο πρόγραμμα: Επίδομα έως 300 ευρώ για συγκατοίκηση με πρόσφυγες Προσωρινή στέγη σε 700 πρόσφυγες (600 στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη) φιλοδοξεί να βρει το σχέδιο του δικτύου «Αλληλεγγύη - Solidarity Now» το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 

Φ.Γεννηματά: «Στο Eurogroup του 2012 είχε ληφθεί απόφαση για αναδιάρθρωση»

«Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που βιώνουμε την κρίση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει κρατήσει σκληρή στάση και έχει εκφράσει ακραίες απόψεις που συχνά μας έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, εμάς αλλά κυρίως τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του». Τα πααπάνω δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά από τις Βρυξέλλες σε

«Τα Νέα»: Και σε άλλη εταιρεία μέτοχος ο Αλέξης Τσίπρας – Ούτε αυτή δήλωσε στο πόθεν έσχες

Σήμερα δημοσιεύει το πλήρες κείμενο του εγγράφου που αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εταίρος στην «Αγνάντι ΟΕ» έως τον Ιανουάριο του 2010, επιμένοντας ότι δεν δηλώθηκε ποτέ το ποσό των 33.000 ευρώ που πήρε από την πώληση του μεριδίου τουΑποκαλύπτει επίσης ότι ο κ. Τσίπρας ήταν μέτοχος σε μια ακόμη οικογενειακή εταιρεία με κατασκευαστικό αντικείμενο και την επωνυμία «Γ. Τσίπρας & Α. Τσίπρας ΟΕ» την οποία