Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Λιβύη: Ο Χαφτάρ απορρίπτει την κατάπαυση πυρός -«Διαφημιστικό κόλπο του Σάρατζ» η εκεχειρία

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) που εδρεύει στην ανατολική Λιβύη, απέρριψε την ανακοίνωση περί κατάπαυσης του πυρός που έκανε η κυβέρνηση της Τρίπολης.

Νέα πρόκληση από τον Ερντογάν: Παρατάθηκε έως τις 27 Αυγούστου η παράνομη Navtex για το Oruc Reis

Μέχρι τις 27 Αυγούστου παρατάθηκε η παράνομη τουρκική Navtex για το Oruc Reis. Να σημειωθεί ότι η παράνομη τουρκική Navtex έληγε σήμερα τα μεσάνυχτα, αλλά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την κίνησή του αυτή συντηρεί την ένταση στο Αιγαίο.

Κορονοϊός: Ρεκόρ με 284 νέα κρούσματα - "Έκρηξη" στην Αττική με 141

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα άλλα 284 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 269.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Πανελλήνιες 2020: Η ώρα των βάσεων - Πότε ανακοινώνονται

Τελειώνει σε λίγες ημέρες η αγωνία των περίπου 100.000 υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αφού η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών και των τμημάτων των ΑΕΙ αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

ΣΥΡΙΖΑ για τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: "Κάποιοι δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια"

ΣΥΡΙΖΑ για τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Κάποιοι δεν ...
Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε δημοσίως για το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι της Εισαγγελέως, Ελένης Τουλουπάκη.Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον ΣΥΡΙΖΑ η διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη.

Ρωσία: Υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο με την Τουρκία για τους S-400

Δεύτερο συμβόλαιο για παράδοση S-400 υπέγραψε η Ρωσία με την Τουρκία. Ειδικότερα, Μόσχα και Άγκυρα υπέγραψαν συμβόλαιο για δεύτερη παρτίδα S-400 στην Τουρκία, όπως γνωστοποίησε ο Alexander Mikheev, γενικός διευθυντής της Rosoboronexport.

Ρηματική Διακοίνωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ – Αμφισβητεί τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Σε αμφισβήτηση της συμφωνίας της Ελλάδας με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση ΑΟΖ προχώρα η Τουρκία μέσω Ρηματικής Διακοίνωσης στον ΟΗΕ.

Δημήτρης Ευαγγελινός : "Τι απαντάτε κύριε Αντιπεριφερειάρχη;"

29433039 2090182527674788 1600248241180377088 nΕρωτήματα με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα στη Χαλκιδική
Μία σειρά από ερωτήματα ύστερα από τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στη Χαλκιδική για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θέτει

Η εβδομάδα που ο Μητσοτάκης "διόρθωνε" την μισή κυβέρνηση – Διπλή διάψευση για την Κεραμέως;

Ούτε για έναν, ούτε για δύο αλλά για 4 υπουργούς υπήρξαν την εβδομάδα πέρασε "παρεμβάσεις" από το Μέγαρο Μαξίμου. Πιo εκτεθειμένη η υπουργός Παιδείας για την "μάσκα – προσωπικό αντικείμενο".

Διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

Διάρρηξη έγινε στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη. Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν πάρει τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλες συσκευές, αλλά το γραφείο της είναι άνω - κάτω.