Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο 24 στελεχών που προέρχονται από την Ομπρέλα – Ευθύνες σε Τσίπρα και ηγετική ομάδα για τις εκλογές, αιχμές για Κασσελάκη

Κείμενο στελεχών που προέρχονται από την Ομπρέλα δόθηκε στη δημοσιότητα λίγα εικοσιτετράωρα πριν το Διαρκές Συνέδριο ως κείμενο συμβολής στην συζήτηση για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

Υποψήφιος με την παράταξη Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Βούγιας

Με μια υποψηφιότητα ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού, του Σπύρου Βούγια, έκλεισε το ψηφοδέλτιο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών (στις 8 Οκτωβρίου), της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στέλιου Αγγελούδη

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Ο μαγικός αριθμός των 30 υπογραφών- Άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου θα έχουν τα μέλη του κόμματος και μόνο.

Βασίλης Σκουρής : Το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο κρας τεστ για τους υποψηφίους προέδρους

Σημείο- σταθμός στην πορεία προς την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος, που συνέρχεται το Σάββατο, μια ακριβώς εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί 2023: Ανακοινώσεις - Τα νεότερα για τα αποτελέσματα

«Τρέχουν» στην κυβέρνηση για να ανακοινώσουν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024 σήμερα, Πέμπτη.