Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Νοσοκομείο Σερρών : Καινούριο μηχάνημα μοριακού ελέγχου για covid, παραμένει ....τυλιγμένο κι αχρησιμοποίητο !!!

Καινούριο μηχάνημα μοριακού ελέγχου για covid, στο Νοσοκομείο Σερρών παραμένει

Lockdown: Τι θα ισχύσει με λιανεμπόριο, σχολεία, click away μέχρι 18 Ιανουαρίου

Παρατείνεται για μία εβδομάδα, έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, το lockdown, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και

«ΟΜΠΡΕΛΑ»: Όλο το κείμενο που κατατέθηκε προς συζήτηση για διάλογο στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Tο κείμενο που κατέθεσε η «Ομπρέλα» στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ως συμβολή στον εσωκομματικό διάλογο για το πρόγραμμα και το πολιτικό σχέδιο.

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για το 2ο κύμα κορονοϊού

Την παρέμβαση εισαγγελέα για το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη συμπρωτεύουσα έφερε η καταγγελία του διευθυντή της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου" Νίκου Καπραβέλου.

Κορονοϊός: 49 νεκροί και 386 διασωληνωμένοι, 721 νέα κρούσματα στην Ελλάδα,

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 721. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 49 συμπολίτες μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτησε τα γεννητούρια της «Ομπρέλας»

Τι είπε με Ευκλείδη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Παπαδημούλη. Κείμενο καταθέτουν «53» και «σύμμαχοί» τους στον ΣΥΡΙΖΑ .«Καλοδεχούμενο» το χαρακτήρισε ο πρόεδρος

ΚΙΝΑΛ: Απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Το Κίνημα Αλλαγής απορρίπει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συγκληθεί Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για την πανδημία, πρόταση την οποία ο

ΜέΡΑ25 κατά Ανδρέα Λοβέρδου: "Έβγαλε βιβλίο για το πώς ονειρευόταν να δείρει πρωθυπουργό"

"Συγκρίνει τους ομοϊδεάτες των "Μακεδονομάχων" που εισέβαλαν στο Κογκρέσο με τις μαζικές ειρηνικές ανοιχτοδημοκρατικές συνελεύσεις των πολιτών" αναφέρει το ΜέΡΑ25 στην ανακοίνωσή του αναφορικά με τον Α. Λοβέρδο.

Αλέξης Τσίπρας: Σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών με λοιμωξιολόγους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με την πρόεδρο της Δημοκρατίας. "Όταν τα θέματα αγγίζουν την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής, ευθύνη όλων μας είναι να καταθέτουμε και προτάσεις" τόνισε.