Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Reuters: Κρίσιμη η κατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ

Ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το Reuters -όπως μεταδόθηκε από το Open TV, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου- που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του επιτελείου του τονίζει ότι η κατάσταση του είναι ανησυχητική και ότι δεν βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον κορονοϊό.

Ηλιόπουλος: ''Η κυβέρνηση έκανε νόμο την απλήρωτη εργασία''


Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την καταγραφή 191 κρουσμάτων σε κονσερβοποιία στη Βόρεια Ελλάδα και την Παρασκευή (2/10) ανακοινώθηκαν 114 νέα κρούσματα επίσης σε εργασιακό χώρο'',

Το deal Τουρκίας- Γερμανίας, που "έκαψε" τις κυρώσεις

Πού αποδίδεται η "μαλακή" στάση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία. Τι ρόλο έπαιξαν Ισπανία- Ιταλία και γιατί. Ποιες χώρες στήριξαν Ελλάδα- Κύπρο.

Διπλό «χτύπημα» ο Άρης με Κάτσε και Μπεναλουάν

Ενίσχυση για τον Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Έργκους Κάτσε και «έκλεισε» και τον Γιοχάν Μπεναλουάν.Η σεζόν άρχισε πολύ στραβά για τους κίτρινους με τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα το ξεκίνημα είναι καλό και ο στόχος είναι η ακόμη καλύτερη συνέχεια.

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα έξι προγράμματα για 35.600 νέες θέσεις εργασίας που "τρέχουν"

Έξι ανοικτά προγράμματα 35.600 νέων θέσεων εργασίας "τρέχει" ο ΟΑΕΔ με ποσοστά επιχορήγησης για την πρόσληψη ανέργων που κυμαίνονται από το 60% έως το 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, όπως αναφέρει το e-dimosio.gr. Πρόκειται αναλυτικά για τα εξής:

Τραμπ: Η διαδρομή και οι επαφές του προέδρου των ΗΠΑ πριν το θετικό τεστ


Μόλις ένας μήνας μένει για τις εκλογές και πλέον μετά τη θετική διάγνωση με κορονοϊό, το πρόγραμμα του Ντόναλντ Τραμπ τινάχθηκε στον αέρα. Ποια ήταν όμως η διαδρομή του προέδρου των ΗΠΑ και με

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό damage control η αλλαγή του κανονισμού της Βουλής

Για «επικοινωνιακό damage control» κανει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε νέα του ανακοίνωση σχετικά με το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή.

"Πράξεις για την Μακεδονία" και "Οικολογία-Πράσινη λύση"

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: " Κλιματική αλλαγή στον καιρό της πανδημίας. Προκλήσεις και απειλές."