Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα βεντέτα: Η Ζωή δίνει συνέντευξη τύπου για να απαντήσει στις αιχμές Καμμένου εναντίον της για τα εξοπλιστικά

Βεντέτα με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται ότι ανοίγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ετοιμάζεται να απαντήσει σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει το απόγευμα, στις αιχμές που άφησε εναντίον της ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Βουλής θα παραχωρήσει

Κίνημα Nέων: Είναι πολιτικά ευτελές να συμψηφίζετε τον Παπανδρέου με τον Καραμανλή

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Π.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ :
"Μην ξεχνάτε ότι η χώρα την περίοδο 2009-2011 που επικαλείσθε σήμερα για την σωτηρία της είχε πρωθυπουργό που λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου  που η μικρότητα σας δεν σας επιτρέπει ούτε το όνομα του να αναφέρετε...."
Σε επιστολή του προς τον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ, το Κίηνμα Νέων του Γ. Παπανδρέου αναφέρει: 

Βενιζέλος: Μια κυβέρνηση ευρύτατης στήριξης το στοίχημα των εκλογών

Το πραγματικό στοίχημα των εκλογών δεν έγκειται στην τεχνητή ματαιοδοξία να κατακτηθεί το μπόνους των 50 εδρών, που κακώς διατηρήθηκε, από το πρώτο σε εκλογικά ποσοστά κόμμα, αλλά η πίεση που πρέπει να ασκήσει το εκλογικό σώμα προκειμένου να σχηματισθεί την επομένη των εκλογών κυβέρνηση ευρύτατης στήριξης που θα επαναφέρει την ουσία της πολιτικής με τη μορφή του εθνικού σχεδίου ανάταξης που

Όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ...

Η Αλέκα Παπαρήγα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, το οποίο έδωσε  στη δημοσιότητα τη λίστα των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Δε θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Κιλκίς ο Βαγγέλης Μπαλάσκας

Χωρίς τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μπαλάσκα, ο οποίος κατετάγη δεύτερος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, θα κατέλθει η Ν.Δ. στο νομό Κιλκίς. Επίσης, δεν θα είναι υποψήφια και η Ελένη Παπαδοπούλου από το Π. Αγιονέρι, η οποία είχε κατέλθει πρώτη φορά στις προηγούμενες εκλογές και

Φώφη: Ο Τσίπρας δεν είναι το νέο, είναι το τέλος του παλιού

Την ανάγκη της συνεννόησης για την επομένη των εκλογών, τονίζει σε νέα συνέντευξή της η Φώφη Γεννηματά. 
«Το Διακύβευμα είναι να βγει η χώρα από την κρίση», τονίζει η κυρία Γεννηματά στη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και προσθέτει «Το αν μετά τις εκλογές, με την ψήφο του Ελληνικού λαού, θα μπορέσει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση

Κάλπες θρίλερ -Τι δείχνουν οι τελευταίες 5 δημοσκοπήσεις

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι ντέρμπι. Την εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες δύο δημοσκοπήσεις για τον Κυριακάτικο Τύπο που ήρθαν στο φως. 
Συγκεκριμένα, και οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις, αυτή της Marc για το «Εθνος της Κυριακής» και αυτή της Καπα

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ & ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - Τα ονόματα που κλείδωσαν για τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές, με τις ζυμώσεις για τις λίστες να κορυφώνονται τις τελευταίες ώρες. 
Oι λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αναμένεται να κλειδώσουν τις επόμενες ώρες και πάντως το αργότερο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας. 

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ ο Ε. Τσακαλώτος

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τα τελευταίες εγγραφές και διαγραφές να λαμβάνουν χώρα,σύμφωνα με το Skai.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επικεφαλής της λίστας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τίθεται ο πρώην υπουργός οικονομικών 

Επικεφαλής στο Επικρατείας η Αλέκα Παπαρήγα

Την λίστα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος σε όλη τη χώρα έδωσε στη δημοσιότητα του ΚΚΕ.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στην

Μπουτάρης: «Όχι στη δαιμονοποίηση των επενδύσεων, ναι στην καινοτομία»

Την εκτίμησή του ότι πρέπει να σταματήσει η δαιμονοποίηση των επενδύσεων και να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ.
«Πρέπει να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα, είτε μέσω της καινοτομίας