Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Κιλκίς: Χτύπησε 30χρονη έγκυο για να την ληστέψει – Έχασε το μωρό της

Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές αλλοδαπών πέρασαν χθες το πρωί (1/8) στο Κιλκίς αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας. Μάλιστα ο 30χρονος χτύπησε μια εγκυμονούσα γυναίκα με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της.

Γιάννης Μαγκριώτης : Γιατί συνεχώς απομακρύνεται η προοπτική επίλυσης του Κυπριακού;

Η Χούντα των Αθηνών, με το εγκληματικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974 ενάντια στον εκλεγμένο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και την

Κατερίνα Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν θα είχε ούτε πατίνι αν δεν είχαμε προχωρήσει στην απο-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ, αποδεικνύουν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Μακεδονία, που δημοσίευσε την έκθεση αποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων του ΟΑΣΘ τον Ιούλιο του 2017,

Πέθανε ο Σταύρος Ψυχάρης

Σε ηλικία 77 χρόνων πέθανε ο Σταύρος Ψυχάρης. Συμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη την ώρα που κοιμόταν.

Θανάσης Κουκάκηςγια την υπόθεση παρακολουθήσεων: «Σε άλλες χώρες ξηλώθηκαν οι μυστικές υπηρεσίες - Στην Ελλάδα είναι απλά Παρασκευή»

Παρακολουθήσεις, predator, υποκλοπές, ΕΥΠ. Λέξεις που έχουν μπει για τα καλά στην πολιτική συζήτηση των τελευταίων ημερών.

Παρακολουθήσεις: ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ "βομβαρδίζουν" με ερωτήματα, η κυβέρνηση δεν απαντά

Εμφανώς «στριμωγμένη» εμφανίζεται η κυβέρνηση από την πίεση της αντιπολίτευσης για το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Τράπεζες: Έρχεται "τσουνάμι" πλειστηριασμών το Φθινόπωρο

Σε δεινή θέση αναμένεται να βρεθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο χιλιάδες δανειολήπτες «κόκκινων» δανείων, καθώς οι τράπεζες αλλά και οι Εταιρείες Διαχείρισης δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν την πίεση για την είσπραξης τους, πυροδοτώντας μαζικούς πλειστηριασμούς.

Κορονοϊός: Πάνω από 400.000 τα ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα αρχές Αυγούστου

Ξεπερνούν δυο φορές τον πληθυσμό της Πάτρας τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα αρχές Αυγούστου.