Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Θεοδώρα Τζάκρη για επιστολική ψήφο: Θετικός ο ΣΥΡΙΖΑ, αν η Κεραμέως αποδεχθεί τις 4 τροπολογίες που καταθέσαμε

«Καλούμε την κ. Κεραμέως να αποδεχθεί τις τέσσερις τροπολογίες που καταθέσαμε, και εμείς θα είμαστε θετικοί στο νομοσχέδιο», δήλωσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, σε παρέμβαση της στην ολομέλεια όπου εξελίσσεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο.

«Έφυγε» μια σπουδαία Ελληνίδα, η Αιμιλία Γερουλάνου, μητέρα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Αιμιλία Καλλιγά, μητέρα του Παύλου Γερουλάνου και πρώην πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Μια γυναίκα ταυτισμένη με τον πολιτισμό και την προσφορά

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς : Κόβει βασιλόπιτά με τον Νικόλα Φαραντούρη

Με τη παρουσία ενός εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλα Φαραντούρη, θα κόψει τη βασιλόπιτά της η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του

Στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες – Πού θα στηθούν μπλόκα

Σε ποια σημεία θα συγκεντρωθούν σήμερα - Τα αιτήματα των αγροτών μετά τις μεγάλες καταστροφές που έφεραν οι κακοκαιρίες

Διεθνής έρευνα σε 20 χώρες: Στο 25,63% η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην κυβέρνηση

Μόλις το 25,63% του πληθυσμού της χώρας μας δηλώνει ότι εμπιστεύεται την κυβέρνηση σύμφωνα με το gzeromedia.com που επικαλείται στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD)

Μήνυμα Κασσελάκη προς Ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει έδρες στη Βουλή

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά στην επιστολική ψήφο, μετά την αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας για επέκταση του μέτρου και στις εθνικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα, γραμμένο στα αγγλικά, στους Έλληνες Ομογενείς.

«Αντάρτικο» Οικονόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια: Θα μας εγκαταλείψει η παραταξιακή μας βάση

Βόμβες κατά του Μεγάρου Μαξίμου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Επιστολική ψήφος: Το απόγευμα η ονομαστική ψηφοφορία – Δεν περνάει η επέκταση στις εθνικές εκλογές

Με την ψήφο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα το βράδυ το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές.

Επέλαση της ακροδεξιάς και του «αντιευρωπαϊσμού»: Έρευνα σε 27 χώρες ενόψει των ευρωεκλογών

Το φως της δημοσιότητας βλέπει σήμερα Τετάρτη (24/1) η μελέτη του κέντρου μελετών ECFR (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), σύμφωνα με την