Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Οριστικό το άνοιγμα των τραπεζών τη Δευτέρα - τι αναφέρει η νέα ΠΝΠ

Οριστικό είναι το άνοιγμα των τραπεζών τη Δευτέρα, μετά και από την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ). Ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ και σωρευτικά 420 ευρώ την εβδομάδα. Απαγορεύεται το άνοιγμα νέων λογαριασμών ή αλλαγή συνδικαιούχων στους ήδη υφιστάμενων, ανάληψη χρημάτων μέσω πιστωτικής.   

Παρασκήνιο: Σε ποιους πρότεινε υπουργείο ο Τσίπρας, ποιοι δεν δέχτηκαν

Έντονες ζυμώσεις και πλούσιο παρασκήνιο προηγήθηκε των ανακοινώσεων του νέου κυβερνητικού σχήματος, αφού τα παζάρια και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο πρωθυπουργός έκανε όλα τα τηλέφωνα προς τους υποψήφιους χθες το πρωί, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχαν κενές  θέσεις τις οποίες οι περισσότεροι...ξόρκιζαν.

Λεουτσάκος: Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα – Πρόσκαιρες οι δυσκολίες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας του κόμματος, Στάθης Λεουτσάκος, επανέλαβε την άποψή του για επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα.
Ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τη νομισματική πολιτική στα χέρια της, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται για εύκολη

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε νέα ΔΗΜΑΡ

Εκρηκτικός εμφανίζεται σε ακόμη μια συνέντευξη του ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μιλά γι τον εκβιασμό από τους δανειστές, το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τις εναλλακτικές που έπρεπε να ακολουθηθούν.
«Θα επιμείνω να μάχομαι μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και να

Δημοσκόπηση: Επτά στους δέκα εγκρίνουν την συμφωνία

Σε δημοσκόπηση της «Palmos Analysis» για την «Εφημερίδα των Συντακτών», επτά στους δέκα ερωτηθέντες εγκρίνουν τη σύναψη συμφωνίας, έστω και επαχθούς. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 42,5%, έναντι 21,5% της ΝΔ.
Το ποσοστό όσων εγκρίνουν την σύναψη συμφωνίας με τους