Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Φραγγίδης: Να λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές του ν. Κιλκίς με το 50% των πωλητών

 


Τίθεται ζήτημα άμεσης λειτουργίας των λαϊκών αγορών με συμμετοχή του 50% των πωλητών. Η απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι λαϊκές αγορές του Ν. Κιλκίς αποτελεί βαρύ οικονομικό πλήγμα σε τουλάχιστον 300 οικογένειες του νομού μας

Κορονοϊός: 302 νέα κρούσματα και δύο θάνατοι σε ένα 24ωρο - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή


Τα τελευταία στοιχεία από τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Μέρα25: «Τα Ραφάλ, οι φρεγάτες και τα ελικόπτερα θα μείνουν στην Ιστορία να θυμίζουν την γενική ήττα στη οποία σέρνει η κυβέρνηση τον Ελληνισμό»


Την πλήρη αντίθεσή του στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα αυτές για τους εξοπλισμούς, εκφράζει το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του.

ΚΚΕ: Αυτοπεποίθηση από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ μπορούν να νοιώθουν μόνο οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι πωλητές όπλων


«Οι περιβόητες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η ανακύκλωση μέτρων που - αποδεδειγμένα πλέον - δεν επαρκούν στο ελάχιστο για να αντιμετωπιστούν οι τραγικές συνέπειες της πανδημίας και της νέας καπιταλιστικής κρίσης. 

ΚΙΝΑΛ για την ομιλία Μητσοτάκη: «Εθνική αυτοπεποίθηση δεν επιτυγχάνεται χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο ανάκαμψης»


Aιχμηρά σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Θεσσαλονίκη.

ΣΥΡΙΖΑ: «Στον πλανήτη του κ. Μητσοτάκη μπορεί να υπάρχει αυτοπεποίθηση, στην Ελλάδα δυστυχώς βασιλεύει η ανασφάλεια»


Σκληρή κριτική στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρει ότι «στον πλανήτη του κ. Μητσοτάκη μπορεί να υπάρχει αυτοπεποίθηση, στην Ελλάδα δυστυχώς βασιλεύει η ανασφάλεια».

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ : Τι είναι το «Πρόγραμμα αυτοπεποίθησης» για άμυνα και οικονομία


Τη λέξη «αυτοπεποίθηση» επανέλαβε πολλάκις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη ως απάντηση στην ελληνοτουρκική κρίση και τις συνέπειες του κορονοϊού στην οικονομία και την εργασία.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1: Κυπελλούχοι οι Ερυθρόλευκοι


Κυπελλούχος για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, χάρη σε γκολ του Ραντζέλοβιτς στο 9'.