Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Κάθε νομοσχέδιο και ένα ρουσφέτι - Καμία αντιπρόταση από ΝΔ, φαίνεται πως συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ

«Κάθε νομοσχέδιο και ένα ρουσφέτι προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ: στο σημερινό 35, στο επόμενο πόσες;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Κυριάκος Πιερρακάκης : "Ανάπτυξη ΝΑΙ αλλά πως"

Παπακώστα: Αναίτια η απόφαση για τη διαγραφή μου

Η Κατερίνα Παπακώστα, η στήριξη στον Καμμένο και οι εξηγήσειςΣε δήλωση με την οποία απαντά στην απόφαση διαγραφής της προχώρησε η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, μια δήλωση που έχει ως τίτλο, «Αναφαίρετον όπλον αρετή».
Κάνει αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τονίζει:

Πότε αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις

Kαθυστερεί η απόφαση για τις 120 δόσεις για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμείαΤις περιπτώσεις κατά τις οποίες η Φορολογική Διοίκηση μπορεί να αναστείλει τις διαδικασίες πλειστηριασμών και άλλων αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για χρέη προς το δημόσιο περιγράφει το υπουργείο Οικονομικών σε απάντηση του σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.

Η Γεννηματά δημοσιοποίησε την πολιτική της διακήρυξη για την Κεντροαριστερά

Φ. Γεννηματά στη σύνοδο των Σοσιαλιστών: Να καταδείξουμε τις διαφορές μας με τη ΔεξιάΔιακήρυξη αρχών και στόχων, με την οποία προσδιορίζει το πολιτικό στίγμα και τους στόχους της, έδωσε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, ενόψει της εκλογής ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης.

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα

Διαγράφηκε η Κατερίνα Παπακώστα από τη Νέα Δημοκρατία | Newsit.grΔιεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Παπακώστα. Πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή, με την οποία τη θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο πρόεδρος της

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για 99 θέσεις στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο παπαγεωργιου
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 14Κ/2017 του ΑΣΕΠ για κάλυψη 99 θέσεων προσωπικού ΙΔΟΧ, διάρκειας τριών ετών, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».