Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν με 401 ψήφους

Επανεξελέγη με 401 ψήφους η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρόεδρος της Κομισιόν!

Μιχάλης Καρχιμάκης : Οφείλουμε να σχεδιάσουμε νέο παραγωγικό μοντέλο που όλοι επικαλούνται, χωρίς να προτείνουν στόχους και διαδικασίες υλοποίησης του.

Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει μια οικονομική κρίση, παρά τα λεγόμενα της κυβερνησης ,μοναδική ελπίδα για την έξοδο από την κρίση αποτελεί η ενίσχυση του παραγωγικού μας δυναμικού με στοχευμένες ενέργειες, που να αξιοποιούν στο μέγιστο δυνατό τους πόρους και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.pol

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι – Ήχησε το 112

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Πέμπτης , έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

“Έσπασε” το φράγμα των 5.000 υπογραφών ο Παύλος Γερουλάνος – Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η καμπάνια του - Στη Θεσσαλονίκη Πέμπτη και Παρασκευή

Έσπασε το φράγμα των απαιτούμενων, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, 5.000 υπογραφών μελών η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.

Παραίτηση Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει μπει σε μια διαδικασία από-αριστεροποιήσης»

Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, με βαριές αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ανακοίνωσε με δήλωση του ο Γιάννης Δραγασάκης.