Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Στη Βουλή φέρνει το θέμα του Θ. Μούγιου ο ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση για τον Θεοδόση Μούγιο, πρώην στενό συνεργάτη του Υπουργείου Εσωτερικών, κατέθεσαν στο Κοινοβούλιο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παύλος Χρηστίδης: Εικόνα ντροπής για τη ΝΔ η παρουσία Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου την Παρασκευή στο Πολυτεχνείου προκάλεσε την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, έκανε λόγο για εικόνα ντροπής.

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας - Σκέψεις για παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια από την ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2021. Σκέψεις για παράταση της προθεσμίας ίσως και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2021. Δυνατότητα πληρωμής και με QR code.

Στο Σωτηρία Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη: "Ψέματα Μητσοτάκη για τις ΜΕΘ"

Διαψεύδουν τις χθεσινές δηλώσεις του Μητσοτάκη, σύμφωνα με τις οποίες η Βουλή δώρισε 50 κλίνες ΜΕΘ στο "Σωτηρία", οιΤζανακόπουλος και Γεροβασίλη μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο νοσοκομείο.

Πού εντοπίζονται τα 3.038 κρούσματα, όλες οι περιοχές - «Βράζουν» Λάρισα, Πέλλα, Μαγνησία

Η Αττική και η Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας, καταγράφοντας περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιοχή. Ακολουθούν οι Π.Ε. Λάρισας, Πέλλας, Μαγνησίας.

Ηλιόπουλος κατά ΕΡΤ: Καλύπτει τον Μητσοτάκη με χυδαία προπαγάνδα

Επίθεση κατά της Δημόσιας Τηλεόρασης εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τις κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Κορωνοϊός: 3.038 κρούσματα, 38 νεκροί και 336 διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.038 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Προσαγωγές μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου

Την απαγόρευση της πορείας στο Πολυτεχνείο ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και σχεδόν ταυτόχρονα η αστυνομία εισέβαλε στο ιστορικό κτίριο και προχώρησε σε προσαγωγές.

«Κλείδωσε» η απόφαση για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει να κλείσει τα δημοτικά σχολεία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα κλείσουν με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Ζέρβας: Να πάμε σε πλήρη αυστηροποίηση των μέτρων στη Θεσσαλονίκη

«Και σήμερα αν είναι δυνατόν να πάμε σε πλήρη αυστηροποίηση των μέτρων, εάν θέλουμε πραγματικά να ξεφύγουμε από αυτή την άσχημη εικόνα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του

Του Γ. Λακόπουλου : Ο Μητσοτάκης επικύρωσε στη Βουλή ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση – Ούτε καν στα λόγια δεν μπορεί να υπερασπιστεί την πολιτική του – Κύκνειο άσμα, στο έλεος του Τσίπρα – Μετά την Εθνική Αντίσταση, ισοπέδωσε και το Πολυτεχνείο

Αν η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε περισσότερο… ασεβής από κάθε άλλη φορά: ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να κλέβει… εκκλησία.

Πού εντοπίστηκαν τα 3.316 κρούσματα, όλες οι περιοχές - Μαύρο ρεκόρ για Αττική - Θεσσαλονίκη

Πού εντοπίστηκαν τα 3.316 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ο ΕΟΔΥ. Αναλυτικά όλες οι περιοχές.

Γιάννης Μαγκριώτης :Το "Ίσως" του Πρωθυπουργού στην βουλή, πόσο τραγικό, και πόσο θα το πληρώσει η Θεσσαλονίκη, και όλη η χώρα;

Η συζήτηση στην βουλή τα είχε όλα, όπως κάθε φορά. Υψηλούς τόνους, διαφορετικές απόψεις, προτάσεις για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, αλλά και μισές αλήθειες.