Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΟΑΣΘ: Αλλάζουν οι ώρες στα δρομολόγια όλων των λεωφορειακών γραμμών

Όλα τα δρομολόγια των λεωφορειακών του γραμμών αναπροσαρμόζει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως ενημέρωσε σήμερα το επιβατικό κοινό, με σχετική ανακοίνωση.
Όπως αναφέρεται, τα δρομολόγια θα «μεταβάλλονται ανάλογα με την επιχειρησιακή δυνατότητα του Ο.Α.Σ.Θ. και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εuropa League: Κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου η ΑΕΚ -Δεν τρομάζουν την «Ενωση» οι Ουκρανοί

Φωτογραφία: ΑΠΕον αντίπαλό της στη φάση των «32» του Europa League έμαθε η ΑΕΚ. Η κλήρωση άρχισε στις 2 μ.μ. στη Νιόν της Ελβετίας, με την «Ένωση» να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την Παρασκευή τα επιδόματα του ΟΓΑ στις πολύτεκνες μητέρες

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν τα 1.000 ευρώ στις αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες σε όλους του νομούς της χώρας, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του

ΠΑΣΟΚ : ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η αθλιότητα του κ. Καμμένου ξεπέρασε κάθε όριο.
Είναι ντροπή για την χώρα, η συνέχιση της παραμονής του στην ευαίσθητη θέση του Υπουργού Άμυνας.
Για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και μόνο υπενθυμίζουμε την άμεση και καταλυτική απάντηση της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή

Kοινή πρόταση Νόμου Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης & Το Ποτάμι: «Προστασία α’κατοικίας και μέτρα στήριξης για τα νησιά»

Μετά το σχηματισμό κυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 και την αποτυχημένη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου, επιδεινώθηκε το οικονομικό κλίμα και υπονομεύτηκε η αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν η επιβολή περιορισμού κινήσεων κεφαλαίων στις τράπεζες, η ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης τους,το 3ου αχρείαστο

Η ΝΔ καλεί Καμμένο και Κοτζιά στην επιτροπή Θεσμών- «Δεν κλείνει η υπόθεση Καμμένου», λέει η Σπυράκη

Η ΝΔ καλεί Καμμένο και Κοτζιά στην επιτροπή Θεσμών- «Δεν κλείνει η υπόθεση Καμμένου», λέει η ΣπυράκηΚαινούρια στοιχεία για τον ρόλο του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. 

Εβδομάδα με πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα

Εβδομάδα με πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμαΈως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου 2017, θα παραμείνει ανοιχτός ο διαδικτυακός τόπος www.koinonikomerisma.gr, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Οι ανατροπές στο ΕΚΑΣ

Περικοπές στο ΕΚΑΣ, αλλά και απονομή των νέων μειωμένων κύριων και επικουρικών συντάξεων, παράλληλα με τον επανυπολογισμό των ήδη καταβαλλομένων κύριων συντάξεων προβλέπει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο.
Στόχος είναι η εξοικονόμηση 1% του ΑΕΠ, κυρίως από

ΟΑΕΔ: Ξεκινά από σήμερα η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και του επιδόματος ανεργίας

undefined
Ξεκινά από σήμερα η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων 2017 καθώς επίσης και των επιδομάτων ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα:

Σίμος Δανιηλίδης : «ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ...»

Αποτέλεσμα εικόνων για ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣΠαρέμβαση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, και αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, στην Ολομέλεια του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ (Ιωάννινα 1.12.2017).
«Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε ίσως στην πιο δύσκολη, στην πιο προβληματική, στην πιο άχαρη περίοδο της Αυτοδιοίκησης. Εμείς, που είμαστε επί