Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Βόρεια Μακεδονία: Κλειστό το τελωνείο των Ευζώνων για είσοδο στην Ελλάδα

Οι ελληνικές τελωνειακές και αστυνομικές Αρχές στο τελωνείο των Ευζώνων δεν επιτρέπουν ακόμη την είσοδο στην Ελλάδα σε πολίτες κάποιων τρίτων κρατών.Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ότι αυτό γίνεται διότι τα χερσαία

Ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΕΒ: Η επόμενη ημέρα είναι μια δύσκολη εξίσωση, αλλά όχι άλυτη

Ως «πολύ δύσκολη εξίσωση» που όμως δεν είναι «άλυτη» χαρακτήρισε την επόμενη μέρα για την οικονομία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης επικρίνει τις τράπεζες για συμπεριφορές προς αδύναμους πολίτες.

Δι’ ασήμαντον αφορμήν, Τράπεζα μπλόκαρε τη σύνταξη τυφλού καρκινοπαθούς. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα VOICE, η ταλαιπωρία που βιώνει ένας 100% ανάπηρος συμπολίτης μας, είναι πρωτοφανής.

Νέα γκάφα του Υπ. Τουρισμού: Ξέχασαν τελωνεία, αεροδρόμια, λιμάνια στη Β. Ελλάδα

Παρά τις επικοινωνιακές φιέστες του Πρωθυπουργού στη Σαντορίνη, κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν ολόκληρες περιοχές βρίσκονται σε αναστάτωση μετά τη νέα “γκάφα” του Υπουργείου Τουρισμού, που ανακοίνωσε τις πύλες

Nordic Monitor - Στο φως απόρρητα έγγραφα για την Τουρκία: Έχει έτοιμο σχέδιο για εισβολή στην Ελλάδα

Απόρρητα έγγραφα φέρνει στο φως η σελίδα Nordic Monitor. Έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν το σχέδιο της Τουρκίας για εισβολή στην Ελλάδα, το οποίο υπάρχει από το 2014.

Ανδρουλάκης: Αναποτελεσματική η Επιχείρηση «Ειρήνη» -Να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία

Θέμα αποτελεσματικότητας της Επιχείρησης «Ειρήνη» θέτει με γραπτή του ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Αφορμή της ερώτησης, τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως την

Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο Κορδελιό



Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με θέμα το πακέτο προτάσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Μένουμε Όρθιοι», διοργανώνει η Ο.Μ. Κορδελιού-Ευόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Μαγκριώτης : Διάλογο και σχέδιο για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών πόρων και όχι προσχηματικές συγκρούσεις

Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε κοντή και επιλεκτική μνήμη, και περιορισμένη όραση στην πολιτική. Ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης, ο θυμός και η απογοήτευση μεγέθυνε το πρόβλημα, γέννησε ακόμη και το νεοναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή.

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Πλήρωσε τα λάθη του ο Άρης και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό

Ο Άρης πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά του λάθη και ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.