Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τι είπε ο Βενιζέλος στην τρόικα



Την ανάγκη να παραταθεί η περίοδος δημοσιονομικής προσαρμογής εως το τέλος του 2016, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της τρόικας.
''Με αυτό τον τρόπο, η μετάβαση από τα δημοσιονομικά

Αποζημιώσεις σε αγρότες



Την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.756 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ περίπου, για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το Δεκέμβριο του 2011 και το πρώτο δίμηνο του 2012.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή

Λήστεψαν κτηνοτρόφο στο Κιλκίς



Δύο Αλβανοί ήταν αυτοί που λήστεψαν 29χρονο ομοεθνή τους κτηνοτρόφο στο Κιλκίς, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι  δράστες χτύπησαν τον 29χρονο και του αφαίρεσαν 1.200 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη, επιπλέον, ένας 21χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ότι ενημέρωσε τους δράστες για τα χρήματα που κατείχε το θύμα.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ»; ΡΩΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Σφοδρή αντιπαράθεση Γιώργου Παπανδρέου και Παναγιώτη Ρουμελιώτη με φόντο το ΔΝΤ



Σφοδρή αντιπαράθεση Γιώργου Παπανδρέου και Παναγιώτη Ρουμελιώτη με φόντο το ΔΝΤ
Αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, προκάλεσαν οι πρόσφατες επίμαχες δηλώσεις του τελευταίου στους New York Times για το οικονομικό πρόγραμμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Στο Δ.Σ. της Λίγκας υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Μώραλη ψήφισαν 12 ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος της.

7 κολπάκια που κρατούν ζωντανή τη φλόγα


Στην αρχή του δεσμού, υπήρξε ένα συνεχές τρέξιμο! Αγωνία για να τον κερδίσεις, αγωνία για να κάνεις αυτό που έχετε κανονική σχέση, αγωνία για να σε ερωτευτεί, αγωνία για να δείξεις πόσο καλή σύντροφός μπορείς να είσαι

«Ο Πάγκαλος ζηλεύει τον Τσίπρα»



Ο Πάγκαλος ζηλεύει τον Αλέξη Τσίπρα, είπε στο ραδιόφωνο του real fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, με το δικό του φυσικά ιδιαίτερο τρόπο.
Ο κ. Ανδρουλάκης φέρνοντας ως παράδειγμα τον Θεόδωρο Πάγκαλο δήλωσε ότι οι επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα υποδεικνύουν συναίσθημα, όπως στην περίπτωση του κ. Πάγκαλου που ζηλεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νέος και

Συζητήθηκαν τα μέτρα



Σύσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα γραφεία του κόμματος, στην Ιπποκράτους, ώστε να εξετάσουν τον κατάλογο των μέτρων που τους έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real FM, τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση περιλαμβάνουν την αύξηση κατά 25% του αντιτίμου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πιο κοντά από ποτέ Βενιζέλος – Κουβέλης...




Πιο κοντά από ποτέ βρέθηκαν χθες στις απόψεις τους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στην κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα επαναληφθεί πάντως τη Δευτέρα. Οι δυο αρχηγοί άλλωστε συμφώνησαν ότι  τα «σκληρά μέτρα» που προτείνονται - ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα χαρακτήριζε «φρικώδη» σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στην Ιπποκράτους - χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας και τη Δευτέρα αναμένεται να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου με τις προτάσεις τους υπό μάλης.

Το δείπνο των 9!...





Σε δείπνο προσκάλεσε ο Σαμαράς, τον φίλο του, Ζοσέ Μπαρόζο.
Οι δυο τους δεν θα ΄ναι μόνοι, καθώς συνεργάτες τόσο του Αντώνη, όσο και του Ζοσέ θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι.
Συγκεκριμένα, θα είναι ο... υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Χορστ Ράιχενμπαχ, ο Μος, ο Γιάννης Μουρμούρας, ο Παπασταύρου και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Νίκος Αγγελούδης: "Παίζουμε για τη φανέλα του Αρη"

Ο Νίκος Αγγελούδης τόνισε πως το όνειρο του είναι να παίξει στον Αρη, όχι για τα λεφτά αλλά για την φανέλα και τον κόσμο, καθώς πέρσι δόθηκε δανεικός
στην Δόξα Δράμας. O παίκτης μίλησε στη Sportday και δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. «Η θέση μου είναι αυτή του σέντερ φορ, αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής θα παίξω. Μακάρι να παίζω! Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα και να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στο ρόστερ, γιατί όχι και στην ενδεκάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς μπορούν οι επιχειρηματίες στο δήμο Δέλτα να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΣΠΑ 2007-2013
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου Ενημέρωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα του Δήμου Δέλτα και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης – Κ.Ε.Κ ΝΕΦΕΛΗ. Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα εξής

Οι κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις



Τα ονόματα των αξιωματικών που τοποθετήθηκαν από το ΚΥΣΕΑ, μετά από τις τελευταίες κρίσεις.
Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι το ΚΥΣΕΑ, με την υπ’ αριθμό 1/ Σ.6/26-07-2012 απόφασή του, προέβη:
1. Στην τοποθέτηση των Αντιστράτηγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων, καθώς και Υποστρατήγων, Υποναυάρχων, Υποπτεράρχων σε θέση Αντιστράτηγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων, αντίστοιχα, ως εξής:

Ρεκόρ ανεργίας στην Ισπανία



Η Ισπανία είχε στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του έτους σχεδόν 5,7 εκατομμύρια άνεργους, ποσοστό 24,63%, το οποίο συνεχίζει να αυξάνεται, παρότι συνήθως η έναρξη της τουριστικής περιόδου ενισχύει την απασχόληση, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.

Τα αρωματικά είναι... χασίς



Από ένα κατάστημα ψιλικών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το «ξήλωμα» των καμουφλαρισμένων ναρκωτικών τύπου «spice», που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ως φυτικά αρωματικά χώρου, αλλά καπνίζονται ως υποκατάστατα κάνναβης.
Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα ως προμηθευτής «spice» προϊόντων, που παρουσιάζονται ως ασφαλή υποκατάστατα του «κακού» χασίς και υπόσχονται το

Πήρε την ενημερότητα ο Άρης

Ασφαλιστική ενημερότητα εξασφάλισε ο Άρη, ενώ ο φάκελος είναι έτοιμος και θα κατατεθεί την Δευτέρα στις 30 Ιουλίου.
Εκκρεμεί, όμως
η εγγυητική το ύψος της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σύμφωνα και με τις υπόλοιπες ομάδες.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν πολλούς Έλληνες και ξένους παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στη χώρα μας.

Έχασε ο ΠΑΟΚ - Αποδοκιμάστηκε ο Σάλπι



Φιλική ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν, μπροστά σε 8.000 οπαδούς του στην Τούμπα.

Πιο

έτοιμοι και με μεγαλύτερη ποιότητα επιθετικά εμφανίστηκαν οι Ολλανδοί.

Άλλος «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί σε μια ‘βδομάδα από τώρα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα (ιδιαίτερα αν ο Γιώργος Δώνης έχει όλους τους διεθνείς στην διάθεσή του) κόντρα σε μια ομάδα -τουλάχιστον- στα μέτρα του, όπως η Μπνέι

«Τσουνάμι» καταργήσεων και συγχωνεύσεων σε 200 ΔΟΥ

«Τσουνάμι» καταργήσεων και συγχωνεύσεων σε 200 ΔΟΥ
Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. Αλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 ΔΟΥ.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των εξής Δ.Ο.Υ:

Θεσσαλονίκη: στελέχη του δήμου έκλεψαν πανάκριβα μηχανήματα!

Σε μια αποθήκη εξοχικής κατοικίας πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του δήμου, σε νησί του βόρειου Αιγαίου, φαίνεται πως βρίσκονται εδώ και χρόνια ένας εκσκαφέας, ένας οδοστρωτήρας και άλλα τρία μηχανήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης!

ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩ ΤΕΛΟΣ...

'' Δε θα έπρεπε να γίνεται ούτε υποθετική αναφορά στη δυνατότητα εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη'' υπογραμμίζει ο Γάλλος οικονομολόγος Ζαν -Πωλ Φιτουσί και προβλέπει το τέλος του ενιαίου νομίσματος . σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Όπως δηλώνει στην ιταλική εφημερίδα '' Αβενίρε '', το ευρώ δεν