Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έρχεται το κίνημα του Λαλιώτη



Τη νέα περίοδο του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν "πράσινοι" σύντροφοι και ιδρυτικά στελέχη του κόμματος
Πολλές  αδυναμίες στον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, καταλογίζει ομάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ που οραματίζονται τη νέα εποχή του Κινήματος, με άλλον αρχηγό. Τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζεται στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα δεν πρέπει να οδηγηθεί στη διάλυση, αλλά αντίθετα στη συσπείρωση.

Η υπόθεση με τις ασφαλιστικές

Με την απόφαση 460/2009 που εκδόθηκε στις 3/8/2009 (ελάχιστες ημέρες πριν από την αποχώρηση του τότε προέδρου Σπύρου Ζησιμόπουλου), η Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλε στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές επιχειρήσεις της χώρας, πρόστιμο 32.519.145 ευρώ.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά πλειοψηφία αποφάσισε να

Πόλεμος για τoν χρυσό του Αριστοτέλη στη Χαλκιδική Τι λένε οι κάτοικοι και τι απαντά η εταιρεία για την επένδυση των μεταλλείων ύψους 1,3 δισ. ευρώ


Πόλεμος για τoν χρυσό του Αριστοτέλη στη Χαλκιδική




 
 
Μια επένδυση ύψους 1,3 δισ. ευρώ, για εξόρυξη χρυσού, χαλκού και αργύρου στη Βορειοανατολική Χαλκιδική, διχάζει τους κατοίκους και τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής και προκαλεί αντιπαραθέσεις. Η πρόσφατη απόφαση μάλιστα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) να επιτρέψει τη συνέχιση των εργασιών από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ αναζωπύρωσε τις διαφωνίες και οδήγησε σε ανοιχτές συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στις περιοχές όπου η μεταλλευτική δραστηριότητα έχει εδώ και αιώνες αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της.

"Χτυπάει" Οσενί ο Άρης

Τον Έντι Οσενί που για μία πενταετία αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού έχει στο στόχαστρό
του ο Άρης, που αναζητά παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του.

Ο 24χρονος χαφ από την Νιγηρία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Μάκη Κατσαβάκη, που θεωρεί ότι πρόκειται για μία ιδανική λύση για το κέντρο της ομάδας του. Ο λόγος

Το μάτι μαρτυρά τη σεξουαλική έλξη

Ερευνα επιστημόνων έδειξε πως η διαστολή της κόρης είναι αντίστοιχη της διέγερσης των σεξουαλικών οργάνων!

Η διαστολή της κόρης είναι μια πολύ καλή ένδειξη της σεξουαλικής προτίμησης ενός ανθρώπου. Ερευνα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο του Κορνέλ (ΗΠΑ) σε εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες, στρέιτ και γκέι, έδειξε ότι η διαστολή της κόρης όταν βλέπουν μια σεξουαλική εικόνα είναι αντίστοιχη της διέγερσης των σεξουαλικών τους οργάνων.

Για Θαύμα μιλούν στο Άγιο Όρος



Μοναχοί, πυροσβέστες και εργάτες, χωρίς δισταγμό, μιλούν για επέμβαση της Θεοτόκου, εξηγώντας ότι σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το μοιραίο δεν θα είχε αποφευχθεί.
Σε θαύμα της Παναγίας αποδίδουν οι Αγιορείτες πατέρες την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ´Αγιο Όρος καθώς "ενώ η φωτιά χθες αργά το βράδυ απειλούσε τη Μονή Χιλανδαρίου ξαφνικά ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό πάνω από τη φλεγόμενη περιοχή και

2η μέρα του Φεστιβάλ Πόζαρ

altΣήμερα  οι συναυλίες αρχίζουν στις 21:00 ώρα. Το πρόγραμμα ανοίγουν οι Eighty Five, σειρά παίρνουν οι μοναδικοί  ONIRAMA με τις πολλές επιτυχίες τους  και το πρόγραμμα  κλείνει με τους δυναμικούς Baildsa όπου δημιούργησαν πανικό στο φετινό River Party!!!
Η βραδιά δεν κλείνει εδώ καθώς θα ακολουθήσει πάρτι με DJ’s live μέχρι το πρωι

Ερχεται ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες Περί τις 20 Αυγούστου

Ερχεται ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες
Το νέο σχέδιο νόμου θα λαμβάνει υπόψη του τις νέες παραμέτρους που έχουν προκύψει από την κρίση και οι οποίες έχουν πλήξει περαιτέρω τα οικονομικά των νοικοκυριών αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στα πιστωτικά ιδρύματα τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης ώστε να μπορέσουν να υποστηρίξουν συνολικά την οικονομία στη χώρα.

Νεότερα για τη φωτιά σε πτήση της Aegean απο Αθήνα προς Ηράκλειο

Το αεροσκάφος αναχώρησε στις 12:45 απο το αεροδρόμιο και ενώ πλησίαζε στην Μήλο πετώντας στα 25.000 πόδια, τα συστήματα ασφαλείας έδειξαν την ύπαρξη "ηλεκτρονικής" φωτιάς στο πιλοτήριο.

Ποιους πολιτικούς "καρφώνει" ο Πάγκαλος...



...για το μεγάλο φαγοπότι, στο νέο του e-book...
Πολύ φαγοπότι θα 'χει στο νέο του e-book (ηλεκτρονικό βιβλίο), "Μαζί τα Φάγαμε", ο Θ. Πάγκαλος.
Εκτός από το "ποιοι τα φάγανε και πόσα φάγανε", φήμες αναφέρουν πως ο πρώην υπουργός δεν αναφέρεται σε
συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.
Ο μόνος όμως που την "πληρώνει", απ' ότι λέγεται, είναι ο

Τι θα ισχύσει για στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια...



Κοντά στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει η διαβούλευση μεταξύ υπουργείου Ανάπτυξης και της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών για τη δημιουργία ενός νέου νομοσχεδίου το οποίο θα αποτελέσει ανάσα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Το όλο
εγχείρημα έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο

Πούτιν: Εξοπλίζει τον στρατό με υπερσύγχρονη τεχνολογία

Τουλάχιστον 1600 πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα σκοπεύει να αγοράσει η Ρωσία μέχρι το 2020 προκειμένου να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Θέλουμε να εξοπλίσουμε τις στρατιωτικές μας δυνάμεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας», ανέφερε ο ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια επίδειξης αεροσκαφών, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, ενώ συνέχισε

Γαμπρός για τρίτη φορά ο Τζορτζ Σόρος

Τα γενέθλιά του γιόρτασε αυτό το Σαββατοκύριακο ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έκλεισε τα 82 του χρόνια.

Μάλιστα, στο πάρτυ γενεθλίων ανακοίνωσε στους φίλους του ότι θα ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά!

Ο 82χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να παντρευτεί την 40χρονη σύντροφό του Tamiko Bolton, με την οποία διατηρεί σχέση από το

Στις 24 Αυγούστου το ραντεβού Σαμαρά-Μέρκελ στο Βερολίνο

Για τις 24 Αυγούστου προγραμματίστηκε η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Θα προηγηθεί, στις 22 Αυγούστου, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα, ενώ μετά τη Γερμανία σειρά έχει η Γαλλία όπου ο Αντ.Σαμαράς θα έχει επαφές με τον

ΤΑΙΠΕΔ: Παραίτηση μέλους



Παραιτήθηκε από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου η Σλοβάκα Άννα Μπουμπενίκοβα, ένα εκ των τριών μελών που είχαν ορίσει τον Αύγουστο του 2011 τα κράτη της Ευρωζώνης και η Κομισιόν.
Σε ανακοίνωσή της με ημερομηνία 10 Αυγούστου, η Κομισιόν αναφέρει ότι «τον Αύγουστο του 2011, τα κράτη μέλη της ευρωζώνης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όρισαν τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων που διόρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του τότε νεοσύστατου Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Θα μείνει ή θα φύγει η Στάη;



Το συμβόλαιο της Ελλης Στάη με την ΕΡΤ λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο. Προς το παρόν θέμα δεν υπάρχει - Αύγουστος είναι, άλλωστε - μα δεδομένου ότι κυοφορούνται ουκ ολίγες αλλαγές στελεχών στην κρατική ραδιοτηλεόραση, τίποτα δεν αποκλείεται.
Ειδικά αν τελικά, αντικατασταθεί ο νυν διευθυντής ειδήσεων κι ενημέρωσης Γιώργος Κογιάννης

Χέρι στο ανταποδοτικό της ΕΡΤ



Κοινή υπουργική απόφαση προβλέπει πως το 25% από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ θα μεταφέρεται στη ΛΑΓΗΕ ΑΕ (Λειτουργός Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας).
Αν συνυπολογιστεί σ' αυτό το ποσό και τα 60 εκατ. ευρώ (το 20% του λειτουργικού κόστους) που ζητά η τρόικα να περικοπεί, τότε η ΕΡΤ με σύνολο περικοπών κοντά στα 135 εκατ. ευρώ, κινδυνεύει να ξαναγίνει ελλειμματική. 

Προβληματίζουν τη ΝΔ, οι συναντήσεις Καραμανλή..



Τα είπε με περισσότερους από 50 φίλους...
Αντικείμενο έντονου προβληματισμού στο εσωτερικό της ΝΔ έγινε το ταξίδι του Κώστα Καραμανλή στην Αιτωλοακαρνανία.

O πρώην πρωθυπουργός μέσα σε 3 ημέρες είδε και συζήτησε τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις με πάνω από 50 μεσαία στελέχη τoυ κόμματος.