Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή Βενιζέλου σε μέλη του ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτή συζήτηση σε βάθος για όλα

Επιστολή προς τους υποψήφιους Βουλευτές, τους Γραμματείς και τα Μέλη των Νομαρχιακών και Τομεακών επιτροπών εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο του εκλογικού αποτελέσματος.
«Η δήλωση που έκανα το βράδυ των εκλογών ισχύει απολύτως»

Παραιτήθηκε απο το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Την παραίτηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, υπέβαλε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, απόφαση την οποία ουσιαστικά είχε προαναγγείλει από τα τέλη Αυγούστου.
Τη θέση θα αναλάβει -έπειτα από πρότασή του και αποδοχή από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του- ο πρώην

Στην Ευρωβουλή ο Στέλιος Κούλογλου

Τις αποσκευές του για τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο ετοιμάζει ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου μετά την ανάθεση καθηκόντων αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον Γιώργο Κατρούγκαλο.
Ο συνταγματολόγος και καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο

Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα

Την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου έκανε ο Νίκος Παππάς:
Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δραγασάκης
Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουισμού:
Υπουργός Γιώργος Σταθάκης
Αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας: Θοδωρής Δρίτσας

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη

"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τίμησαν με την ψήφο τους, δίδοντας μου 2.557 ψήφους από τις 4.128 που έλαβε συνολικά το ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς. Ευχαριστώ επίσης και εκείνους που παρότι δεν ψήφισαν εμένα και το κόμμα μου, αντιλήφθηκαν και αναγνώρισαν την εντιμότητα με την

Αυτή είναι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Οι διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τους στενούς του συνεργάτες ολοκληρώθηκαν και τα τηλέφωνα στους νέους υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς έγιναν.
Τα ονόματα που έχουν κλειδώσει

Bαρουφάκης: Ναι, θα είμαι υπουργός Οικονομικών

Επιβεβαίωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, μιλώντας σε ιρλανδικό ραδιόφωνο.
Οπως μετέδωσε το Reuters ο καθηγητής Οικονομικών που θα γίνει ο βασικός διαπραγματευτής με τους πιστωτές δήλωσε ότι: «Η ανακοίνωση θα γίνει

Και επίσημα εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ ο Κώστας Καραγκούνης

Ο Κώστας Καραγκούνη θα είναι ο νέος εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκραταίας με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται χαρακτηριστικά: ".. Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται Εκπρόσωπος

Δήλωση Αποστολου Πάνα Υποψήφιου Βουλευτή Χαλκιδικης ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικη Παράταξη

"Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορικά χαρακτηριστικά. Όλοι ευχόμαστε η νέα κυβέρνηση συνεργασίας μολονότι έχει θολώσει το προοδευτικό της στίγμα να πετύχει για το καλό της χώρας και των Ελλήνων στους στόχους και τις δεσμεύσεις της.
Εμείς στο ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικη Παράταξη

Αυτοί είναι οι δυο άτυχοι Έλληνες χειριστές του F16 που συνετρίβη στην Ισπανία

Νεκροί είναι τελικά οι δυο Έλληνες χειριστές του F16, που συνετρίβη εχθές στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.Το αεροσκάφος, έπεσε πάνω σε άλλα αεροπλάνα, στερώντας τη ζωή συνολικά 10 ανθρώπων και τραυματίζοντας σοβαρά 21.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τo ΓΕΑ σήμερα το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση

Σήμερα η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος

Σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου, η ανακοίνωση και η ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος, με μοναδική ενδεχόμενη αιτία καθυστέρησης το χρόνο που χρειάζεται για την έκδοση των προεδρικών διαταγμάτων που θα αφορούν στην αναδιάρθρωση των υπουργείων.
Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δημιουργεί τέσσερα υπερ-υπουργεία,

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει τηλέφωνο τους υπουργούς

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται μετά την ορκωμοσία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ξεκινά τη διαδικασία για τη συγκρότηση της κυβέρνησής του, τηλεφωνώντας στους υποψήφιους υπουργούς.
Σημειώνεται ότι ο νέος πρωθυπουργούς έχει

Εuropolitics: Ο Δ. Αβραμόπουλος ετοιμάζει «βαλίτσες» για την ελληνική Προεδρία

Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και ως εκ τούτου να παραιτηθεί από την θέση του Επιτρόπου και ν' αντικατασταθεί από κάποιον άλλον αναφέρει σε άρθρο του στην ηλεκτρονική του έκδοση του εντύπου ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics με τίτλο «Φήμες για αποχώρηση του επιτρόπου Αβραμόπουλου». Το δημοσίευμα

Ερντογάν: Θέμα απόλυτης προτεραιότητας η ενδυνάμωση των σχέσεων Τουρκίας-Ελλάδας

Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου διατύπωσαν τη Δευτέρα τις πρώτες αντιδράσεις της Τουρκίας για την εκλογή της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα.
Αφού συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την πρόθεση της Άγκυρας να ενδυναμώσει τις διμερείς σχέσεις