Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Μέτρα - σταγόνες στον ωκεανό ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ακρίβεια - Ποιες είναι οι αλλαγές

Με το θέμα της ακρίβειας να παραμένει το νούμερο 1 πρόβλημα των νοικοκυριών, προκαλώντας ταυτόχρονα πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε παρεμβάσεις, με τον υπ. Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα να προχωρά στην εξειδίκευση των μέτρων.

ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ: Στον «καιάδα» οι μακροχρόνια άνεργοι

Από τους μακροχρόνια ανέργους, από αυτούς δηλαδή που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας για περισσότερο από ένα χρόνο, ξεκινά τις… οικονομίες η κυβέρνηση.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία, τα δυο πρώτα περιφερειακά-αναπτυξιακά συνέδρια

Σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα περιφερειακά – αναπτυξιακά συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο δίμηνο, μέχρι το Συνέδριο, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος σε σχετική άτυπη ενημέρωση.

Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα και τα κανάλια που θα δείξουν τους σημερινούς αγώνες

Όλα είναι έτοιμα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερεις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων το ντέρμπι «Αιωνίων» και αυτό ανάμεσα στους δύο «κιτρινόμαυρους».

Νοσηλεύτρια στο «Παπανικολάου» η 37χρονη μητροκτόνος της Βέροιας - «Δεν το έκανα εγώ», είπε μετά τη δολοφονία

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα τραγωδία στη Βέροια, με θύμα ένα μωράκι μόλις 6 ετών, που δολοφονήθηκε από την 37χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος οι δηλώσεις Κούγια – Να πάρουν θέση Μητσοτάκης, Φλωρίδης και Βρούτσης

 Εξηγήσεις, αλλά και παρεμβάσεις από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Βρούτση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.