Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Συναγερμός για διατροφικό σκάνδαλο: Το εντομοκτόνο Fipronil και σε τρόφιμα με αυγά

Φωτογραφία: APΜεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να προσλαμβάνει το διατροφικό σκάνδαλο με μολυσμένα με το εντομοκτόνο Fipronil αυγά που εντοπίστηκαν το καλοκαίρι στο Βέλγιο και την Ολλανδία και στη συνέχεια και στη Γερμανία.

Γ. Παπανδρέου: Οι καιροί των σωτήρων έχουν παρέλθει, πρέπει να δώσουμε χώρο στην πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Εάν υπήρχε συναίνεση το 2010 θα είχαμε γλιτώσει πολλά «Η μακρά συζήτηση επί των διαδικασιών πρέπει να τελειώνει και να δώσουμε χώρο στην πολιτική» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑυτά τα έργα, ζωτικής σημασίας για την Θεσσαλονίκη, μελετήθηκαν την περίοδο 2010-2011, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ και δημοπρατήθηκαν στις αρχές του 2012, με προϋπολογισμό, περίπου 100 εκατ. ευρώ, από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, του 4ου ΕΣΠΑ.

H ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ

Mε τρία νέα πρόσωπα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κύπρο, θα παραταχθεί απόψε η Εθνική Ομάδα με το Γιβραλτάρ στις 21:45.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, ξεκινά βασικό τον

Ποινική δίωξη στον πρώην δήμαρχο Καλαμαριάς για αδήλωτα εισοδήματα 1,2 εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για τακης οικονομιδης δημαρχος καλαμαριας
Αδήλωτα εισοδήματα, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, φέρεται ότι απέκρυπτε σε τραπεζικούς του λογαριασμούς ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Χριστόδουλος Οικονομίδης.Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από

Ανιχνεύτηκαν ποσότητες ραδιενέργειας στην Ελλάδα -Mη αναμενόμενο εύρημα

Άγνωστη η πηγή, φωτογραφία αρχείου: eurokinissi Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ανακοίνωσε ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανιχνεύθηκαν εξαιρετικά μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας.

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τα κοινωνικά τιμολόγια της ΔΕΗ

Ξεκίνησαν από τη ΔΕΗ οι διασταυρώσεις στοιχείων για τα κοινωνικά τιμολόγια, προκειμένου να διαπιστωθεί σε πόσες και ποιες περιπτώσεις δεν πληρούνται τα κριτήρια, ώστε να ισχύουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους καταναλωτές και πόσοι επωφελούνται

Πέρασε από τη Bουλή η αλλαγή φύλου στα 15, με 148 βουλευτές

undefined
Δεκτό επί της αρχής έγινε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού». Ψήφισαν συνολικά 285 βουλευτές, οι 171 «ναι» και οι 114 «όχι».

Παύλος Χρηστίδης : Άλλο οι φίλοι και άλλο οι «καλοθελητές».

Παύλος Χρηστίδης : Ψυχραιμία παιδιά…..Όσοι νομίζουν ότι βλάπτουν την αναπαράγοντας δηλώσεις και άρθρα δημοσιογράφων, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βλάπτουν την Παράταξη. Ας αφήσουν πια τις

Του Θόδωρου Τσίκα : Ανανέωση του DNA της Κεντροαριστεράς

Αποτέλεσμα εικόνας για θοδωρος τσικαςΕπιτέλους! Οι εξελίξεις στον πολιτικό χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς ξεκίνησαν! Και μάλιστα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, πρωτόγνωρους εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, ότι άρχισαν να κινούνται οι

«Ναι» επί της αρχής και «παρών» στο άρθρο 3 από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

politiko-thriler-sti-bouli-gia-to-nomosxedio-tautotitas-fulouΣυγκεκριμένα, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα ψηφίσουν «ναι» επί της αρχής στο συζητούμενο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης και «παρών» στο άρθρο 3 που προβλέπει τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15.
Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες

ΕΛΤΑ: 525 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων- Δείτε τα προσόντα που απαιτούνται

Αποτέλεσμα εικόνας για eltaΜετά από μια δεκαετία, τα ΕΛΤΑ θα κάνουν προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίες θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ που θα ξεκινήσει πιθανότατα εντός Νοεμβρίου.
Οι εκατοντάδες νέες προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων θα

Ρόδος: Δικαστήριο κούρεψε το χρέος 41χρονης από 225.790 ευρώ σε 28.500

Στην απόφαση να κουρέψει το χρέος μίας 41χρονης ανακουφίζοντας οικονομικά τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της προχώρησε το Ειρηνοδικείο της Ρόδου.Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση