Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Αλ Άσαντ: Δύση, Τουρκία και βασιλική οικογένεια της Σ. Αραβίας στηρίζουν την τρομοκρατία

Αλ Άσαντ: Δύση, Τουρκία και βασιλική οικογένεια της Σ. Αραβίας στηρίζουν την τρομοκρατίαΣτις διαπραγματεύσεις στη Γενεύη, στην μεταβατική περίοδο στη Συρία, στη ρωσο-συριακή συνεργασία και στους Σύρους πρόσφυγες αναφέρεται ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ σε συνέντευξή του στο ΡΙΑ-Νόβοστι.
«Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να πούμε, ότι έχει επιτευχθεί

Τηλεφωνική επικοινωνία του Λεβέντη με τον Παπανδρέου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων «θέμα της συνομιλίας των δύο ανδρών ήταν το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στην σοσιαλιστική διεθνή».
«Ο πρώην Πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λεβέντη να συναντηθούν αμέσως μετά την επιστροφή του από την

Tου Γ. Λακόπουλου : Οι εφεδρείες του Τσίπρα στο –πρώην– ΠΑΣΟΚ

Σε μια χώρα που αποσυντίθεται η λύση βρίσκεται στην πολιτική, αλλά τι συμβαίνει όταν και η πολιτική αποσυντίθεται; Πίσω από τη βιτρίνα της έντασης υπάρχουν διεργασίες που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την εξίσωση της εξόδου από την κρίσης μέσω ομαλών πολιτικών εξελίξεων. Θα μπορούσε να τις δρομολογήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, καταθέτοντας την εντολή- αλλά δεν δείχνει έτοιμος να το

Σκληρή απάντηση της εισαγγελέως Ε.Κουτζαμάνη στις αιτιάσεις Καμμένου

skliri-apantisi-tis-eisaggelews-tou-ekoutzamani-stis-aitiaseis-kammenouΑπάντηση στις αιχμές που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή σε βάρος της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, δίνει η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 

«Βόμβα» Λευκαρίτη: Επ' αόριστον αποκλεισμός της Ελλάδας από την FIFA

«Βόμβα» Λευκαρίτη: Επ' αόριστον αποκλεισμός της Ελλάδας από την FIFAΤο υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA Μάριος Λευκαρίτης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σε περίπτωση που η FIFA αποφασίσει την τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτή θα είναι ο επ’ αόριστον αποκλεισμός του μέσω της αναστολής συμμετοχής της ΕΠΟ, σε διεθνές επίπεδο!

Θετική η απάντηση Παπανδρέου στην πρόσκληση Θεοδωράκη σε συνάντηση για την κεντροαριστερά

Θετικά ανταποκρίνεται ο Γιώργος Παπανδρέου στην επιστολή που απέστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης ως απάντηση στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά.
Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι «το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών

Διατροφική βόμβα μεγατόνων: Κοτόπουλα στη φορμόλη, κρέας πιθήκου και ελιές με θειϊκό χαλκό!

Πάει το μυαλό σας σε εντόσθια κοτόπουλου στη φορμόλη, ελιές με επικάλυψη από θειϊκό χαλκό και κρέας πιθήκου; Και όμως δεν είναι φανταστικό σενάριο! Περισσότεροι από 10.000 τόνοι νοθευμένων ή παραποιημένων τροφίμων κατασχέθηκαν σε 57 χώρες στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κοινού από την Interpol και τη Europol.
Η επιχείρηση αυτή με την ονομασία Opson V κατέγραψε ένα ρεκόρ όσον αφορά τις

Κατατέθηκε το αίτημα της Ν.Δ. για εξεταστική επιτροπή

Η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατατέθηκε στη Βουλή  αναφορικά με την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων, το Μνημόνιο και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η Εξεταστική Επιτροπή αναμένεται να διερευνήσει την ύπαρξη «σχεδίου»

Ποιοι δικαιούνται το δώρο Πάσχα και πώς υπολογίζεται – Τι ισχύει για τους ανέργους του ΟΑΕΔ

«Δώρο Πάσχα» δικαιούνται να λάβουν τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα αλλά και άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ.
Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, για τον υπολογισμό του ποσού του «Δώρου Πάσχα» λαμβάνεται υπόψη

Κατεπείγουσα έρευνα ζητά η Τσατάνη μετά τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου

Στην αντεπίθεση περνάει η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη, λίγες ημέρες πριν από την κλήση της σε εξηγήσεις ενώπιον της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.
Μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε πολυσέλιδη αίτηση αργά

Τι καταγγέλει ο Παναγιώτης Μουσάς για Τσίπρα-Παππά μέσα από τη φυλακή

mousΟ Παναγιώτης Μουσάς εξέφρασε την θέση του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού! Υπενθυμίζεται ότι έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών κάνοντας παράλληλα και καταγγελίες για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.
Ο προφυλακισμένος δημοσιογράφος μίλησε

Αγωγή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε Κωνσταντινέα για συκοφαντίες!

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προανήγγειλε πως θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.
«Ο κ. Κωσταντινέας με κατηγόρησε στην ολομέλεια ότι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω

«Telegraph»: Αυτά είναι τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά -Τι προσφέρει το καθένα

(Ναυάγιο, Ζάκυνθος)Η συντακτική ομάδα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας «Telegraph» παρουσίασε τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, για το καθένα από τα οποία δίνει και τα «δυνατά σημεία» του.
Ας δούμε την λίστα που συνέταξαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι.

ΠΑΣΟΚ: Οι τράπεζες είναι η σκοτεινή πλευρά του Τσίπρα

Είναι γνωστό ότι με την ανακεφαλαιοποίηση του κ. Τσίπρα, οι Τράπεζες πέρασαν στους σημερινούς τους ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής και το Δημόσιο έχασε σε μια νύχτα τουλάχιστον 20 δισ. ευρώ από την εκμηδένιση των συμμετοχών του και φυσικά τον έλεγχο της πλειοψηφίας των Τραπεζών, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Τομέας Οικονομικών

Μετά τη Βουλή σε ταβέρνα ο Μητσοτάκης με βουλευτές του

Σε ταβέρνα βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, μετά την μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής για τη Δικαιοσύνη.
Ο κ. Μητσοτάκης με ορισμένους βουλευτές του κόμματος βρέθηκαν να γευματίζουν σε ταβέρνα. Στη φωτογραφία, που

Απίστευτο: Ολοι φώναζαν και ο Νίκος Φίλης κοιμόταν!

ICONPRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)Μπορεί γύρω του να γίνονταν χαμός. Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να ωρύονταν από το βήμα της Βουλής. Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να εξεγείρονταν στεντορείως. Ο Νίκος Φίλης ποσώς ενδιαφέρονταν.

Κουρουμπλής: Πρόθεση μας να αλλάξει ο εκλογικός νόμος πριν τις επόμενες εκλογές

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγή του εκλογικού νόμου και αυτός να ψηφιστεί από 200 βουλευτές ώστε να εφαρμοστεί στην επόμενη εκλογική διαδικασία αποκάλψε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Σχεδιάζω ένα εκλογικό σύστημα που φιλοδοξώ να αφήσει εποχή. Θα

Τηλεφώνημα Θεοδωράκη στη Φώφη: Ραντεβού αύριο στις 5 το απόγευμα για «νέο κόμμα»

Τηλεφώνημα Θεοδωράκη στη Φώφη: Ραντεβού αύριο στις 5 το απόγευμα για «νέο κόμμα»Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά είχε το πρωί της Τετάρτης ο Σταύρος Θεοδωράκης, με δική του πρωτοβουλία.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, λίγες ώρες μετά επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και την διαπλοκή, στην οποία σφυροκοπήθηκε ο

Τα 6 από τα 10 ευρώ που βγάζει Ελληνας εργαζόμενος πάνε σε φόρους-εισφορές

Τα 6 από τα 10 ευρώ που βγάζει Ελληνας εργαζόμενος πάνε σε φόρους-εισφορέςΟ μισός μισθός των εργαζομένων χάνεται ήδη σε εισφορές και φόρους ενώ έρχονται και νέες επιβαρύνσεις με το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα διευρύνουν τις απώλειες αυτές.
Ειδικότερα εκτιμάται ότι με τα νέα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με τους δανειστές στο

Παπαδημούλης: Το ΔΝΤ δεν έχει άλλες απαιτήσεις και ζητά αξιολόγηση

papadimoulisΣύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κ. Κοστέλο στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, το ΔΝΤ έχει πάψει να ζητά πράγματα πέραν της συμφωνίας και θέλει να υπάρξει αξιολόγηση.
Ο Δ. Παπαδημούλης μίλησε στην συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών