Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ατασθαλίες, κακοδιαχείριση και ψέματα: αποκάλυψη κόλαφος της «Κ» για το Υπ. Μετανάστευσης

Φωνές» κατά Μηταράκη στη Χίο για το μεταναστευτικό - newsique.grΣοβαρές ενδείξεις για κακοδιαχείριση ή και οικονομικές ατασθαλίες στα έργα που πραγματοποιεί το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με αιχμή την κατασκευή της δομής στη Μαλακάσα, απώλεια μεγάλου μέρους των ευρωπαϊκών κονδυλίων

Καρχιμάκης ¨καρφώνει¨ Πορτοσάλτε ....

Ο Ανδρέας Παπανδρέου κ. Πορτοσάλτε, είναι η ιστορία η παρακαταθήκη της προσφοράς μιας παράταξης στην πατρίδα και στους άνθρωπους,που βρεθηκαν από την δεξιά στο περιθώριο και είδαν μετά από χρόνια την ζωη τους να αλλάζει και την αξιοπρέπεια τους να αποκαθίσταται.

Χαρίτσης: Με ΜΑΤ και χημικά υποδέχεται τους ανθρώπους του επισιτισμού η κυβέρνηση

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατακρίνει την στάση της κυβέρνησης στον επισιτισμό και στον τρόπο αντιμετώπισης της πορείας που έγινε στο υπουργείο Εργασίας.
Ο Αλέξης Χαρίτσης με ανακοίνωση του επιτίθεται στην κυβέρνηση και την κατηγορεί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο υπουργείο Εργασίας.

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί


Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Άγρια κόντρα ΗΠΑ - Ρωσίας, μέσω… Πάιατ

Άγρια κόντρα ΗΠΑ - Ρωσίας, μέσω… ΠάιατΗ συνέντευξη του Τζέφρι Πάιατ, στο Mega και η αναφορά του στον… αντίπαλο Πούτιν προκάλεσε την αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Mega, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ προκαλώντας την αντίδραση της Ρωσίας.

Κύπελλο με τον Άρη θέλει ο Ένινγκ μετά το νέο συμβόλαιο

Κύπελλο με τον Άρη θέλει ο Ένινγκ μετά το νέο συμβόλαιοΆρης και Μίκαελ Ένινγκ επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους και θέλουν να το γιορτάσουν με κάποιον τίτλο.Η συμφωνία ανάμεσα στους κίτρινους και τον Γερμανό προπονητή είχε οριστικοποιηθεί από την Τετάρτη και μία μέρα μετά το θέμα έλαβε και επίσημα τέλος, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου (1+1 χρόνια) και την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δημοσκόπηση MEGA: Διατηρεί τη διαφορά ένατι του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, αλλά και οι δυο μετρούν απώλειες

Επικροτεί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού τις πολιτικές της κυβέρνησης στα θέματα της δημόσιας υγείας – αντιμετώπισης του κορωνοϊού, του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, της αντιμετώπισης των ελληνοτουρκικών,

Πιερρακάκης: Διευρύνεται η άυλη συνταγογράφηση, ενισχύεται το ψηφιακό κράτος

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Επιτάχυνση και απλούστευση της ενίσχυσης οπτικοακουστικών έργων, ενίσχυση της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις» παρουσίασε ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου.

Νίκος Ανδρουλάκης: Το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί πρόταση υψηλών προσδοκιών για το κοινό μας μέλλον

Ως "αναμφίβολα μία πολύ θετική εξέλιξη" και ως "πρόταση υψηλών προσδοκιών για το κοινό μας μέλλον", χαρακτηρίζει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 750 δισ. ευρώ, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανακοίνωσή του.

Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ- Η πρεμιέρα των πλέι άουτ

Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ - Αναλυτικά οι τρεις πρώτες ...
Ορίστηκε και ανακοινώθηκε από την Super League το ακριβές πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών για τα πλέι οφ, με τις μέρες και τις ώρες των παιχνιδιών.
Αναλυτικά:

Βαρουφάκης κατά Μητσοτάκη: Ανείπωτος κυνισμός για την Υγεία

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «αβάσταχτη ελαφρότητα» και «ανείπωτο κυνισμό» με αφορμή δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο ΕΣΥ.

Γεννηματά: Μετά την πρόταση της ΕΕ, έρχεται η ώρα των κυβερνήσεων

Γεννηματά: Θετική η πρόταση της ΕΕ - Τώρα είναι η ώρα των ...Θετική χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το «Ταμείο Ανασυγκρότησης», επισημαίνοντας ότι βρίσκεται στην κατεύθυνση που έχει προτείνει το Κίνημα Αλλαγής και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην υπέρβαση της κρίσης, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές μεταβιβάσεις πόρων που δεν συνδέονται με πρόσθετες δημοσιονομικές δεσμεύσεις.

Κωδικός «εξωστρέφεια»: Πώς σχεδιάζει τα επόμενα βήματα ο Τσίπρας

Να επιμείνει στις προτάσεις που παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα με την επικαιροποίηση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» για την οικονομία και τα εργασιακά ώστε να επικοινωνηθεί σε όλη την Ελλάδα επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το σύνθημα με τη σημερινή του συνέντευξη στον Alpha.

Ένταση και χημικά στο συλλαλητήριο εργαζομένων τουρισμού κι επισιτισμού

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, από εργαζόμενους στον Επισιτισμό-Τουρισμό που πραγματοποίησαν πορεία και αστυνομικές δυνάμεις. «Ειρηνικά» ολοκληρώθηκε η αντίστοιχη πορεία στη Θεσσαλονίκη.

Φορολοταρία: Μπείτε εδώ για να δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 40ή δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Απριλίου του 2020.
Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Χρήστος Γιαννούλης : Προτείνω στη ΝΔ να κατεβάσει τις οκτάβες της αλαζονείας της

“Είναι απρόσμενη έκπληξη, δείχνει μία μεταστροφή της Ευρώπης στον ορθό δρόμο της αλληλεγγύης, της συνεννόησης και σίγουρα της στήριξης και του μεσογειακού νότου.

Συναγερμός στα Διαβατά για πιθανό κρούσμα κορονοϊού: 3χρονο παιδί με ύποπτα συμπτώματα



Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, καθώς ένα 3χρονο παιδί από τη δομή προσφύγων Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό.

ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται επιδόματα και παροχές

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή των επιδομάτων και των παροχών του ΟΠΕΚΑ. Αναλυτικά, ο Οργανισμός θα πληρώσει αύριο, Παρασκευή, 29 Μαΐου τα εξής: Επίδομα Παιδιού, Επίδομα Γέννησης, Προνοιακά Αναπηρικά και

Αποστολάκης: Αν ανέβουν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί

Τις διαρκείς προκλήσεις των Τούρκων σχολίασε ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επιμένοντας στη φράση που είχε πει και στο παρελθόν: ότι αν Τούρκοι σε βραχονησίδα θα πρέπει να ισοπεδωθεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει υπόσταση το κράτος, δεν υπάρχει κυριαρχία και Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίδομα ανεργίας για όσους εργάζονται περιστασιακά σε αγροτικές εργασίες

Τη δυνατότητα να μην στερούνται το επίδομα ανεργίας όσοι εργάζονται περιστασιακά σε αγροτικές εργασίες.

Επίδομα ανεργίας με αίτηση στον ΟΑΕΔ