Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είπε «ναι» στον Μητσοτάκη και μπήκε σε Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης

Άνοιγμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πρότεινε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδεχθεί σχετική πρόταση της

Ηχηρό μήνυμα από τους φοιτητές Θεσσαλονίκης και Αθήνας για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Δεκάδες φοιτητές του ΑΠΘ φωνάζοντας συνθήματα εναντιώνονται στην ενδεχόμενη εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στο κτήριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, αλλά και την τοποθέτηση ΜΑΤ στον προαύλιο χώρο.

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Οι δικαιούχοι δωρεάν διακοπών

Έως τα τέλη Ιουλίου οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός θα πρέπει να έχουν «εξαργυρώσει» τις επιταγές που έλαβαν την προηγούμενη χρονιά.

Επίδομα ρεύματος: H διαδικασία για το Power Pass

Μετά την 14η Ιουνίου θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος έως και 600 ευρώ. Σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την

ΑΣΕΠ-Ειδική Αγωγή: Πως θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών αν οι νέοι πίνακες βγουν τέλος Αυγούστου;

Οι νέοι προσωρινοί πίνακες πρέπει να έχουν εκδοθεί πριν τα μέσα Αυγούστου

Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή – Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Ερντογάν με tweet στα Τούρκικα

Με tweet στα τούρκικα, απάντησε στις προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Πέμπτης (09.06.2022).

Αντώνης Ελευθεριάδης: Το Δημογραφικό χρειάζεται τις μαμάδες

ΟΚ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι το δημογραφικό αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα που πρέπει να απενεργοποιήσουμε. Ανακοίνωσε την επέκταση του ωραρίου των παιδικών σταθμών και των δημοτικών έως τις 6 το απόγευμα.

Κραουνάκης: Τον Αλέξη τον λατρεύω – Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την γνωριμία τους

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για την γνωριμία τους και έκανε και ένα λογοπαίγνιο για τον… Άδωνι Γεωργιάδη.