Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Κιλκίς: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Κιλκίς.
Το πτώμα γυναίκας ηλικίας, περίπου 60 με 70 ετών, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο Κιλκίς.

Έρχεται το Αγροτικό Σύμφωνο – Η νέα πρωτοβουλία για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία, το Αγροτικό Σύμφωνο, όπου αποτυπώνεται το μακροπρόθεσμο όραμά της για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ, όπως παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2021.

«Αναστενάζει» το ΕΣΥ: Σε καραντίνα πάνω από 2.000 υγειονομικοί θετικοί στον κορονοϊό και 7.000 σε αναστολή

Στα όρια τους βρίσκονται οι μονάδες υγείας του ΕΣΥ. Τη στιγμή που τα κρούσματα στη χώρα μας έχουν ξεπεράσει το προηγούμενο 24ωρο τα 50.100 η μετάλλαξη Όμικρον «σαρώνει» και πάνω από 2.000 υγειονομική βρίσκεται σε καραντίνα καθώς έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Άρης: Παίρνει Λούις Πάλμα για 5 χρόνια

Η πρώτη κίνηση του Άρη για την ενίσχυσή του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι γεγονός, αφού συμφώνησε σε όλα με την

Φωτοβολταϊκά: Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τοποθέτηση στις στέγες των σπιτιών

Στην περίπτωση φωτοβολταϊκού συστήματος σε κοινόχρηστο ή κοινόκτητο χώρο κτιρίου, προϋπόθεση είναι η προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του συνόλου των συνιδιοκτητών.

Τεστ αίματος ανιχνεύει τον καρκίνο σε ανθρώπους που δεν έχουν συγκεκριμένα συμπτώματα

Επιστήμονες στη Βρετανία ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος που μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση του καρκίνου σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν συγκεκριμένα συμπτώματα αλλά πιο ακαθόριστα, όπως είναι η ανεξήγητη απώλεια βάρους ή η μεγάλη κόπωση.