Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Πόπη Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη να ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Γιάννης Ραγκούσης: Μέχρι τον Ιούλιο του 2019 λειτουργούσε σύστημα τηλεδιοίκησης, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στον σταθμό της Λάρισας να «βλέπει» μέχρι το Αιγίνιο της Πιερίας

Aποκλειστικά υπεύθυνη την παρούσα κυβέρνηση χαρακτηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, εστιάζοντας σε τρία σημεία την κριτική του.

Πινγκ πονγκ ευθυνών για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Μετά τη σωρεία καταγγελιών και διαμαρτυριών για «παρωδία» και «οργανωτικό μπάχαλο», ο κ. Βορίδης έδειξε το ΑΣΕΠ ως κύριο υπεύθυνο, αφού πρώτα το είχε εμπλέξει στις προεκλογικές κυβερνητικές σκοπιμότητες για ψηφοθηρικούς λόγους.

Νίκος Ανδρουλάκης: "Η χώρα θα έχει κυβέρνηση μετά τις εκλογές, το θέμα είναι να έχει τη σωστή"

Να αφήσει τα περί ακυβερνησίας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να βάλει "κανένα νερό στο κρασί του".

Μικρά φωτοβολταϊκά: Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη πλατφόρμα - Βήμα βήμα η αίτηση

Αφορά τα συστήματα για νοικοκυριά, μικρές επιχειρήσεις και αγρότες και καλύπτει και τα συστήματα που θα ενταχθούν στο πολυαναμενόμενο πρόγραμμα, καθώς προκειμένου να επιδοτηθούν θα πρέπει να έχουν σύμβαση σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Guardian: Γιατί «πέφτουν» οι τράπεζες στις ΗΠΑ - Οι φόβοι για ένα «νέο 2008»

Ανησυχητικές ομοιότητες με την χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε το 2008 βλέπουν οι αναλυτές στην κατάρρευση της Silicon Valley Bank, της τράπεζας εταιριών υψηλής τεχνολογίας που «γεννήθηκε» πριν από τέσσερις δεκαετίες.

ΑΣΕΠ: Σωρεία καταγγελιών για το αδιάβλητο του γραπτού διαγωνισμού – 1.200 άτομα σκοπεύουν να κινηθούν δικαστικά

Σωρεία καταγγελιών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το αδιάβλητο του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου με τη συμμετοχή 77.000 ατόμων.

«Βαρίδι» για τη ΝΔ η υποψηφιότητα του Κ.Καραμανλή - Ποιοι τον θέλουν εκτός ψηφοδελτίων

Σε κομβική για το προεκλογικό κλίμα υπό το οποίο θα πορευτεί προς τις κάλπες η κυβερνητική πλειοψηφία, εξελίσσεται η υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστα Καραμανλή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.