Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Λεωνίδας Δημητριάδης : Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αν θέλει να είναι βασικός πόλος της Κεντροαριστεράς

Με την κρίση της πανδημίας τα πήγαμε καλά σαν χώρα στον υγειονομικό τομέα και το πιστώθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας . Αλλά από την άλλη υπέστη χτύπημα στο πυρήνα  του ιδεολογικού πολιτικού στίγματος , καθότι κατέρρευσε το νεοφιλελεύθερο αφήγημα.

Συμφώνησαν Τουρκία - Ρωσία για τη δεύτερη παρτίδα των S-400

Σε καταρχήν συμφωνία για την παράδοση της 2ης συστοιχίας S-400 φέρεται να έχουν φτάσει Τουρκία και Ρωσία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Ρύθμιση οφειλών στην Εφορία σε 48 δόσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για ρύθμιση χρεών στη εφορία με 24 ή 48 δόσεις ...Αναλυτικές οδηγίες για την πάγια ρύθμιση οφειλών εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η ελάχιστη δόση της ρύθμισης είναι 30 ευρώ, ενώ οι οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις.

Νέος πτωχευτικός νόμος: Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή και τι πρέπει να γνωρίζετε

www.filiatrablog.blogspot.com: Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: Τι ...Ο νέος πτωχευτικός Νόμος θα αποτελέσει την προσεχή εβδομάδα αντικείμενο διαβούλευσης της κυβέρνησης με τους θεσμούς.Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή”, στόχος το οριστικό κείμενο να συμφωνηθεί έως τα τέλη του μήνα προκειμένου στη συνέχεια να ψηφιστεί από τη Βουλή και να τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές του νέου χρόνου.

Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός για κάθε πολίτη - Ποια πιστοποιητικά θα εκδίδονται ψηφιακά από την Τρίτη

Για τον Προσωπικό Αριθμό κάθε πολίτη μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι». Όπως επεσήμανε ο κ. Ζαριφόπουλος, αναφορικά με την προώθηση του Προσωπικού Αριθμού,

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2020: Έως 6 Ιουλίου οι αιτήσεις

Τις ηλεκτρονικές τους αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, από την Πέμπτη 4 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα των play off της Super League. Η Ένωση έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στη μάχη της δεύτερης θέσης, καθώς οι δύο «Δικέφαλοι» είναι ισόβαθμοι.