Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ποιες εταιρείες «μπλοκάρουν» το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν κανένα κίνητρο να συνεργαστούν για τη δημιουργία εμβολίων και φαρμάκων για τον κορονοϊό. Κάποιος πρέπει να τους το επιβάλει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Μερικές, όχι ευχάριστες, αλλά, ίσως χρήσιμες σκέψεις

Η κυβέρνηση της χώρας μας, μαζί με άλλες οκτώ κυβερνήσεις της ΕΕ, ζητούν ομόλογο κορονοιού και αύξηση του νέου ΕΣΠΑ, για να αντιμετωπιστεί η νέα κρίση.

Πρόστιμα σε αστέγους στη Θεσσαλονίκη

Διαδοχικές καταγγελίες επιβολής προστίμου σε άστεγους της Θεσσαλονίκης με την αιτιολογία της “άσκοπης μετακίνησης” κατέγραψε την τελευταία εβδομάδα
ΚΟ η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - ΙερώνυμουΤηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο.Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και

Κορονοϊός: Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας έως τις 27 Απριλίου

Μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κορονοϊός έκανε τη Γη να τρέμει λιγότερο - Τα μέτρα περιορισμού και οι σεισμικές καταγραφές

Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, έχουν αρχίσει να αφήνουν το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον και στην ίδια τη Γη, η οποία όχι μόνο έχει γίνει πιο ήσυχη και πιο καθαρή, αλλά επίσης τρέμει λιγότερο.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τσιόδρα: Τα επόμενα βήματα στην μάχη του κορωνοϊού

Η Ελλάδα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.Και αυτό συζητήθηκε και στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον «στρατηγό» στη μάχη κατά του ιού και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα.

Νέα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει στο 13033

Νέα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει μέσα στα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση, όπως είπε ο Στέιος Πέτσας. Τι αλλάζει στο 13033.
Νέα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει μέσα στα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση για τον κορονοίό.

Πακέτο μέτρων ύψους 30 δισ. προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα

«Μένουμε Όρθιοι: Συνεχίζουμε μετά την πανδημία. Μη μαζεύουμε πάλι συντρίμμια. Για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, για την κοινωνία και την οικονομία”, είναι ο τίτλος του προγράμματος που θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι τονίζουν στο iEidiseis στελέχη της Κουμουνδούρου.

Σε δύο "ταχύτητες" η καταβολή των 800 ευρώ - Ημερομηνίες πληρωμής

Για την προστασία των θέσεων εργασίας, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι μετά τις 20 Μαρτίου απαγορεύονται οι απολύσεις για όσες επιχειρήσεις έχουν πληγεί και για όσες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με διοικητική εντολή.

Μεγάλη Βρετανία: Ο Keir Starmer, νέος επικεφαλής των Εργατικών

Ο Κέιρ Στάρμερ είναι ο άνθρωπος που αντικαθιστά τον Τζέρεμι Κόρμπιν στους Εργατικούς στη Μεγάλη Βρετανία.Ο Keir Starmer είναι ο άνθρωπος που διαδέχεται τον Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία των Εργατικών.

Der Spiegel κατά Μέρκελ: «Μικροπρεπής και δειλή» η άρνηση του Βερολίνου για τα ευρωομόλογα

«Μη-αλληλέγγυα, μικρόψυχη και δειλή» χαρακτηρίζει την άρνηση της γερμανικής κυβέρνησης στο αίτημα για έκδοση ευρωομολόγων προκειμένου να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

Κορωνοϊός: 67 οι νεκροί στην Ελλάδα- Κατέληξαν ακόμη τέσσερις

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν ακόμη τέσσερις συμπολίτες μας από τον κορωνοϊό.Ετσι, ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό ιό ανεβαίνει στους 67, μετά και τα σημερινά τέσσερα θύματα.