Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Κοινωνική Ανάγκη η Προοδευτική Διακυβέρνηση

 "Η ελληνική κοινωνία πληρώνει βαρύ λογαριασμό εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην εκτόξευση της ακρίβειας και την αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. 

Tέλος εποχής για φθηνό χρήμα – Ανάλυση της Le Monde για την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία

Προσοχή, αλλαγή οικονομικής εποχής. Σε λίγους μήνες, με τη μεγάλη επιστροφή του πληθωρισμού, τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Τα είχαν προβλέψει όλα με... ακρίβεια: Όταν Μητσοτάκης και υπουργοί διαβεβαίωναν ότι το πρόβλημα ήταν ασήμαντο και παροδικό

Ο πρωθυπουργός και υπουργοί του ή διαβάζουν …βουλωμένο γράμμα ή απλώς κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό μήνες τώρα με την ακρίβεια και τα μέτρα που -δεν- ελάμβαναν!

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ρεύμα

Σήμερα στις 19.00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Συντάξεις Ιουνίου 2022: Ημερομηνίες πληρωμής

«Καθυστερεί» η επόμενη πληρωμή των συντάξεων προς τους δικαιούχους αφού μεσολαβεί περισσότερο από ένας μήνας από τις πληρωμές των συντάξεων Μαΐου.

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των εξετάσεων - Πότε σταματούν τα μαθήματα

Στις 3 Ιουνίου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τα Γενικά Λύκεια, Επαγγελματικά και εσπερινά, καθώς και πότε σταματούν τα μαθήματα στα λύκεια.

Γερμανικό Think Tank στις ΗΠΑ “τα δίνει όλα” υπέρ της Τουρκίας

Ένα… πληρωμένο δημοσίευμα, ενός γερμανικού Think Tank από την Ουάσιγκτον, με καταβολές στην Άγκυρα, προσπαθεί να πείσει για την αναγκαιότητα στήριξης της Τουρκίας.