Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση για την ενίσχυση του παιδοογκολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο νέο cafe bar restaurant Άρωμα στην Λεωφόρου Νίκης 63 θα πραγματοποιηθεί η
εκδήλωση για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά μηχανημάτων και αναλωσίμων, που λόγω της οικονομικής κρίσης παρουσιάζουν μεγάλη έλλειψη και επιβαρύνουν οικονομικά τους ασθενείς , ακόμα και για τα βασικά τους φάρμακα. Για την καλή οργάνωση και επιτυχία της

Ενα τσιγάρο έφερε τη Χρυσή Αυγή κοντά στο ΚΚΕ


Ενα τσιγάρο έφερε τη Χρυσή Αυγή κοντά στο ΚΚΕ
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας γιατί ήθελε να καπνίσει ένα τσιγάρο. Προφανώς χωρίς να το γνωρίζει μπήκε σε μία από τις διπλανές αίθουσες για να ανάψει το τσιγάρο του, δεν γνώριζε όμως πως η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ.

Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων Πηγή: Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων


Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων
Στη Ρώμη μεταβαίνει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη παγκόσμια συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, την οποία διοργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα Ιταλίας (PD) και ο πρόεδρός του, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο οποίος προσκάλεσε τον κ. Βενιζέλο.

Σφαγή των Καλαβρύτων: 69 χρόνια μετά


Σήμερα συμπληρώνονται 69 χρόνια από την πιο αιματοβαμμένη μέρα στην ιστορία των Καλαβρύτων. Το Αρχείο της ΕΡΤ, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ "Χρονικό της Εθνικής Αντίστασης", με τίτλο "Οργανωμένη Τρομοκρατία των κατακτητών", παραγωγής 1985 που καταγράφει τις ομαδικές εκτελέσεις αμάχων από τον Γερμανικό στρατό.

Παγωμένα στολίδια Το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ ωχριά μπροστά στα αρκτικά «παγολούλουδα»


Παγωμένα στολίδια
Οι εικόνες δεν είναι της εποχής, ταιριάζουν όμως απόλυτα με το πνεύμα της. Αν και θυμίζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα λεγόμενα λουλούδια της πάχνης ανθίζουν συνήθως στα θαλασσινά πολικά λιβάδια την άνοιξη, τότε που τα νερά αρχίζουν να καλύπτονται από ένα λεπτό στρώμα πάγου. Όταν οι συνθήκες είναι ήρεμες και η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο ψυχρή από το νεοσχηματιζόμενο στρώμα του πάγου από κάτω της, ο πάγος εξατμίζεται, μετατρέπεται σε ξηρό αέρα και στη συνέχεια ξαναπαγώνει δημιουργώντας υπέροχα λουλουδένια γλυπτά.

Λίμνη Μαλάουι: Το «ενυδρείο του Θεού»!


perierga.gr - Λίμνη Μαλάουι: Το "ενυδρείο του Θεού"!
Αποτελεί ένα «αστραφτερό κόσμημα» σε μία από τις πιο όμορφες φυσικές γωνιές της Αφρικής μεταξυ Μαλάουι, Μοζαμβίκης και Τανζανίας. η Λίμνη Μαλάουι εκτείνεται στο 1/5 περίπου της ομώνυμης χώρας, παρέχοντας με πολλούς τρόπους ζωή σε αυτό το μικρό έθνος.

Νεκρά θάλασσα – Τίποτε δε ζει, τα …πάντα επιπλέουν


Perierga.gr - Νεκρά θάλασσα
Η Νεκρά θάλασσα βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ιορδανίας, Ισραήλ και Δυτικής Όχθης και είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα φαινόμενα του πλανήτη.
Βρίσκεται 423 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και είναι το χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας της γης. Με την αλατότητα του νερού να φτάνει το 33.7% η ζωή δεν είναι δυνατή, εξού και το όνομά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκέντρωση αλατιού είναι 8,6 φορές μεγαλύτερη από ότι στον ωκεανό.

Τα 10 σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα του 2012


Τα 10 σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα του 2012 (1)
Γνωρίστε τα δέκα πιο σημαντικά ευρήματα που αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη το 2012, σύμφωνα με το περιοδικό Archaeology. Ένα έτος πλούσιας «σοδειάς».
Οι συντάκτες του αμερικανικού περιοδικού Archaeology- τεύχος Ιανουαρίου/ Φεβρουαρίου 2013- έκαναν τον ετήσιο απολογισμό του περιοδικού για τις δέκα σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις της χρονιάς που σχεδόν πέρασε.

Έχετε επίμονο βήχα; Φάτε λίγη σοκολάτα!


Έχετε επίμονο βήχα; Φάτε λίγη σοκολάτα!
Η σοκολάτα μπορεί να έχει (και) αντιβηχικές ιδιότητες, αναφέρουν Βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ένα συστατικό της φαίνεται να καταπολεμά τα συμπτώματα τόσο του οξέος όσο και του χρόνιου βήχα.
Σχεδόν 300 πάσχοντες από επίμονο βήχα συμμετέχουν σε κλινική μελέτη που πραγματοποιείται σε 13 νοσοκομεία του βρετανικού ΕΣΥ, για να διαπιστωθεί πόσο τους ωφελεί η θεοβρωμίνη.

Τι θεωρείται μια μερίδα; Οι τροφές και οι θερμίδες τους


Για κάποιον μια μερίδα πατάτες μπορεί να είναι ένα γεμάτο πιάτο ενώ για κάποιον άλλο 1 χούφτα πατάτες. Ο οργανισμός έχει ανάγκη περισσότερες ή λιγότερες θερμίδες και κατ΄έπεκταση περισσότερα ή λιγότερα θρεπτικά συστατικά ανάλογα την ηλικία, το φύλο, την δραστηριότητα (π.χ. γυμναστική), τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και το ιατρικό ιστορικό.

Το αρχαιότερο τυρί ήταν 7.500 ετών


 
Ίσως το αρχαιότερο τυρί είναι ηλικίας 7.500 ετών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature».



Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ πραγματοποίησαν χημική ανάλυση σε κομμάτια από 34 πήλινα «σουρωτήρια» τα οποία ανακαλύφθηκαν στην περιοχή Κουγίαβια της Πολωνίας με στόχο να προσδιορίσουν την ακριβή χρήση τους.

4 εθισμοί που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε!


Γνωρίζετε ότι ο πονοκέφαλος που έχετε τελευταία μπορεί να είναι σύνδρομο στέρησης από την καφεΐνη;...

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε εθισμένοι με τη δουλειά σας, με το ίντερνετ ή με την αγαπημένη σας εκπομπή; Ανακαλύψτε αν σας αφορά κάποια μορφή εθισμού χωρίς να το γνωρίζετε...

Συλληψεις για χρέη προς το Δημόσιο σε Σερρες,Πελλα,Ημαθια και Χαλκιδικη


1) Συνελήφθη σήμερα (13.12.2012) το πρωί, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 46 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των97.446,41 ευρώ
2) Συνελήφθη σήμερα (13.12.2012) το πρωί, στη Νάουσα Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 33 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. 

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς Χατζηδάκη για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


"Κύριε Υπουργέ,
Ο Εμπορικός κόσμος της χώρας, ΕΣΕΕ και Εμπορικοί Σύλλογοι, είμαστε ανάστατοι, αφού χωρίς καμιά προειδοποίηση και διαβούλευση, εξαγγείλατε το άνοιγμα όλων των καταστημάτων της χώρας κάτω των 250τ.μ. τις Κυριακές. 

Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό


Το λαμπερό αστέρι της Βηθλεέμ, που φωτίζει τις καρδιές μας τα Χριστούγεννα, οδηγεί και φέτος τα βήματά μας στον Κολινδρό!

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στολίζουμε με μαγευτικά λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και ζούμε ‘’Παραμυθένια Χριστούγεννα’’ στα ξύλινα σπιτάκια.

ΔΩΡΕΑΝ Πετρέλαιο σε σχολεία από το Ίδρυμα "Διονύσης Πασχάλης"


Ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Δίου-Ολύμπου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» που για άλλη μια φορά στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και της αλληλεγγύης του προς τον συνάνθρωπο, προσέφερε υλικοτεχνική υποστήριξη (υπολογιστές, βιβλία κλπ) καθώς και πετρέλαιο θέρμανσης στα εξής σχολεία:Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καρίτσας Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίου Σπυρίδωνα Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βροντούς Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κονταριώτισσας Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σκοτίνας

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης


Κεντρική Μακεδονία 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης
Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Θεσσαλονίκης ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου.

132 ταινίες από 20 χώρες και από 2 μέχρι 45 λεπτά θα προβληθούν στην αίθουσα του κινηματογράφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ( απέναντι από τον Λευκό Πύργο).

Οι προβολές θα αρχίζουν στις 4μμ κάθε μέρα, έως τις 12μμ. Η είσοδος για όλη την ημέρα είναι 5 ευρώ.

Μείωση δημοτικών τελών στο δήμο Νεάπολης- Συκεών


Κεντρική Μακεδονία Μείωση δημοτικών τελών στο δήμο Νεάπολης- Συκεών
Στη μείωση κατά 10% των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2013 προχώρησε η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών, καταργώντας ταυτόχρονα και το ειδικό τέλος που ίσχυε από προηγούμενα έτη στη Δ.Ε. Νεάπολης.  Στόχος των μειώσεων αυτών είναι για να ανακουφιστούν στο μέτρο του δυνατού η   οικογένειες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που πλήττονται ιδιαίτερα από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Νέοι Διοικητές σε Θεάγενειο, Γ.Ν Κιλκίς και Φλώρινας


Κεντρική Μακεδονία Νέοι Διοικητές σε Θεάγενειο, Γ.Ν Κιλκίς και Φλώρινας
Νέα διοίκηση αποκτούν τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία είχαν μείνει ακέφαλα, καθώς είχε λήξει η θητεία των προηγούμενων διοικήσεών τους.

Έτσι, με χθεσινή απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ορίζονται οι εξής διοικητές:

- Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου»: διοικήτρια Παρασκευή Κετσετζή,

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κολατσιό σε 860 μαθητές


Κεντρική Μακεδονία Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κολατσιό σε 860 μαθητές
Πρόνοια για τη χορήγηση δωρεάν πρωινού (ένα σάντουιτς ή μια τυρόπιτα) σε 860 μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης που βιώνουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αναλαμβάνει και φέτος ο Δήμος Θεσσαλονίκης...

Πρόνοια για τη χορήγηση δωρεάν πρωινού (ένα σάντουιτς ή μια τυρόπιτα) σε 860 μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης που βιώνουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αναλαμβάνει και φέτος ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Αποζημιώσεις στους αγρότες του νομού Πέλλας


Κεντρική Μακεδονία Αποζημιώσεις στους αγρότες του νομού Πέλλας
Σε συνέχεια της ενημέρωσης του Βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή προς τους αγρότες του νομού Πέλλας για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που αφορούν κυρίως ζημιές που έχουν προκληθεί από παγετό, βροχόπτωση και χαλάζι σε διαφορετικές ημερομηνίες των μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου,  τα ποσά που θα δοθούν στα χωριά του νομού είναι τα εξής:

Προβόπουλος: πιο σύντομα η ανάκαμψη


Προβόπουλος: πιο σύντομα η ανάκαμψη
Βάσιμες προσδοκίες ότι η ελληνική οικονομία θα μπορούσε να ανακάμψει ίσως και συντομότερα απ’ ό,τι προβλέπεται εξέφρασε χθες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής επί της Ενδιάμεσης Eκθεσης της Τραπέζης της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2012.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στο μικροσκόπιο Σαμαρά


Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στο μικροσκόπιο Σαμαρά
Η χθεσινή εντολή του πρωθυπουργού προς τους συνεργάτες του, μόλις ενημερώθηκε ενδελεχώς -επιστρέφοντας από το παγωμένο Oσλο- για τα όσα τεκταίνονται στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ήταν σαφής: «Θέλω να μην παρέμβει κανένας από εσάς δημοσίως γι’ αυτό το θέμα. Να παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις, αλλά μην πυροδοτήσετε ακόμη μεγαλύτερη ένταση». Κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι ο Αντώνης Σαμαράς απέναντι στα όσα συμβαίνουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πάνου Καμμένου.

Παραίτηση Κουράκου με καταγγελίες για εμπλοκή Βουλγαράκη


Παραίτηση Κουράκου με καταγγελίες για εμπλοκή Βουλγαράκη
Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Β'Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο κ. Κουράκος αποχωρώντας, κατήγγειλε ότι πίσω από το κόμμα βρίσκεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τις προσλήψεις δημοσιογράφων στη Βουλή


ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση για τις προσλήψεις δημοσιογράφων στη Βουλή
Ερώτηση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδης Χρήστος, σχετικά με προσλήψεις δημοσιογράφων στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.

«Στο πλαίσιο της έγκαιρης ενημέρωσης μας αναφορικά με το ζήτημα της έκδοσης πράξεων νομοθετικών περιεχομένου για τον διορισμό 52 ατόμων στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι που

Έρχονται εφιαλτικές αλλαγές στις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας


Έρχονται εφιαλτικές αλλαγές στις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας
Oλο και πιο συχνές τροπικές νύχτες, πολλαπλάσιες ημέρες καύσωνα, δραστική μείωση των βροχοπτώσεων και εξαιρετικά υψηλός κίνδυνος δασικών πυρκαγιών είναι μερικές μόνο από τις εφιαλτικές αλλαγές στις κλιματικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη χώρα μας το προσεχές και το απώτερο μέλλον, με ό,τι αυτές συνεπάγονται για τη ζωή των κατοίκων και την οικονομία.

Ανεργία: 6 στους 10 μακροχρόνια άνεργοι


Ανεργία: 6 στους 10 μακροχρόνια άνεργοι
Άνω του 60% ανήλθε το γ’ τρίμηνο του 2012 το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων ενώ το ποσοστό της μερικής απασχόλησης διαμορφώνεται περίπου στο 8%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, με την ανεργία του γ’ τριμήνου να αυξάνεται στο 24,8% από 23,6% κατά το β’ τρίμηνο.

Σαμαράς: Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πάνε χαμένες


Σαμαράς: Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πάνε χαμένες
Μία μικρή δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup, κατά την οποία ελήφθη απόφαση για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πάνε χαμένες».

Δόση μαμούθ ενέκρινε το Eurogroup - Τα πρώτα 34,4 την άλλη εβδομάδα


Δόση μαμούθ ενέκρινε το Eurogroup - Τα πρώτα 34,4 την άλλη εβδομάδα
Δόση μαμούθ 52,5 δις ενέκρινε σήμερα το Eurogroup, λέγοντας ότι βασικός στόχος είναι ο περιορισμός του χρέους έναντι του ΑΕΠ στο επίπεδο του 124%, το 2020.
Σε αυτή τη βάση οι χώρες του Eurogroup επέτρεψαν σήμερα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) να εκταμιεύσει ένα συνολικό ποσό 49,1 δισ.ευρώ. 

Ο τύπος της Πέμπτης 13/12/2012


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Διπλή ήττα Στουρνάρα
Η εφημερίδα γράφει ότι "το ΔΝΤ "αδειάζει" τον υπουργό των φόρων για τις μεγάλες επιβαρύνσεις στη μεσαία τάξη που θα φέρουν κοινωνική έκρηξη. Βενιζέλος και Κουβέλης τον οδήγησαν σε υποχώρηση για τις νέες περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής".

Οι προϋποθέσεις για τις μετεγγραφές των φοιτητών

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή η διάταξη για τις μετεγγραφές των φοιτητών που εισήχθησαν εφέτος στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Σύμφωνα με το «Βήμα», οι αλλαγές που θα γίνουν στις μετεγγραφές αφορούν μόνο του εισακτέους της εφετινής χρονιάς.
Ευνοημένες θα είναι οι πολύτεκνες οικογένειες, καθώς για πρώτη φορά εισάγεται το κατά κεφαλήν εισόδημα ως κριτήριο μετεγγραφής των υποψηφίων. Επίσης, στις μονογονεϊκές οικογένειες το εισοδηματικό κατά κεφαλήν εισόδημα

«Το παραφορολογικό σύστημα της ασυλίας συνεχίζεται…»

Τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά βάζει πλέον στο κάδρο της φοροδιαφυγής ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μέσω της γνωστής πια οδού, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Καρχιμάκης αναφέρεται σε νέες καταγγελίες «υπόθαλψης» μεγαλοφοροπαραβατών, από τον αρμόδιο υφυπουργό. Συγκεκριμένα αναφέρει «Το απόλυτο αίσχος της προστασίας των μεγαλοφοροπαραβατών συνεχίζεται με ανεξήγητο θράσος από τον

Παραιτήθηκε ο Μαρκόπουλος...




Ο Καμμένος ίδρυσε ένα μονοπρόσωπο κόμμα.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή...

Aποχώρησε πριν από λίγο από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο Κώστας Μαρκόπουλος,  στελνοντας επιστολή προς τους συναδέλφους του, στο κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".
Ο...  Μαρκόπουλος κάνει λόγο για μονοπρόσωπο κόμμα που ίδρυσε ο  Καμμένος και αναφέρεται στο παρασκήνιο των εκλογών, εξηγώντας τι οδήγησε στην πτώση των ποσοστών των "Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Η Deutche Bank που πόνταρε στην Ελληνική χρεοκοπία, υπόλογη για απάτη, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα

Η Deusche Bank, η τράπεζα που προέβλεπε το "grexit" μέσα στο 2012, εκείνη που ξεπούλησε ιταλικά ομόλογα εκτοξεύοντας τα spreads στα ύψη, η ίδια που έκανε υποδείξεις για νέο νόμισμα στην Ελλάδα είναι από χτες και επίσημα υπόλογη...

στη Γερμανία για τα έργα και τις ημέρες της.
Η επιδρομή 500 πάνοπλων αστυνομικών και «ράμπο» της

Του έκλεψαν τις ελιές από τα δέντρα

Συνελήφθησαν στην Τριανταφυλλιά Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, δύο υπήκοοι Αλβανίας 36 και 38 ετών, διότι νωρίτερα.

αφαίρεσαν από κτήμα με ελαιόδεντρα 35χρονου ημεδαπού, κατά δήλωσή του, τους καρπούς από 20 περίπου ελαιόδεντρα συνολικού βάρους περίπου 300 κιλών και χρηματικής αξίας 200 ευρώ περίπου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τσουβάλια με ελιές συνολικού βάρους

Αλλαγή φρουράς στην ΕΥΑΘ

Ισχυρό πρόσωπο της ΕΥΑΘ Α.Ε. αποδεικνύεται ο νυν διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες
αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας και το ρόλο του προέδρου, στο πλαίσιο των αλλαγών των ηγεσιών που προωθούνται στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.
Σήμερα έχει συγκληθεί εκτάκτως η γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ για να ανακοινωθεί η «αλλαγή φρουράς» στο διοικητικό της συμβούλιο. Με βάση τις υπάρχουσες

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν σε πολλές περιοχές τής Βόρειας Ελλάδας, με τη χαμηλότερη στη Φλώρινα, όπου ο υδράργυρος το πρωί έκανε «βουτιά» στους -17 βαθμούς. «Ήλιος με δόντια» επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία, όπου καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες σε πολλές πόλεις. Προβλήματα λόγω παγετού δημιουργήθηκαν το πρωί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην