Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καμία μέριμνα για τη μεταφορά των 4.000 μαθητών των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού

Στον αέρα βρίσκεται η μεταφορά τριών χιλιάδων μαθητών του δήμου Θέρμης και χιλίων μαθητών του δήμου Θερμαϊκού. Οι δύο Ενώσεις των Δήμων θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στις έξι το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας στα πράσινα φανάρια.

Μιχάλης Kαρχιμάκης : Οι επιμένοντες της εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ πάλι στο προσκήνιο

Κανένα σχήμα δεν μπορεί να επιβιώσει, χωρίς συγκρούσεις πρωτοβουλίες, περιεχόμενα πολιτικών, συμβολισμούς με παραγωγή συναισθημάτων, δικαιοσύνης και ελπίδας», λέει ο πρώην γραμματέας του κόμματος :

«Επιμένουν κάποιοι να καταργήσουν το ΠΑΣΟΚ,αναλαμβάνοντας ρόλο, δια της μεθόδου της διολισθήσεως,της συγκολήσεως προσωπικών αθροισμάτων, με θολά και χωρίς όραμα και ισχυρό στίγμα, σχήματα, και με κατά περίπτωση ονοματολογίες», αναφέρει σε παρέμβασή του ο πρώην γραμματέας του κόμματος

και συνεχίζει:

Γιάννης Μπουτάρης: Δεν θα βγάλω τα σκουλαρίκια - Δεν θα δεχτώ την Προεδρία της Δημοκρατίας

Όχι μόνο δεν θα βγάλω τα σκουλαρίκια αλλα δεν θα δεχθώ την Προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης. Εγώ, είπε, θέλω να γίνω καλός δήμαρχος. Υπογράμμισε πως η μη εκλογή ΠτΔ από αυτή τη βουλή θα φέρει αποσταθεροποίηση στη χώρα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι αν γίνουν εκλογές δεν πρόκειται να

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ- Η απάντηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ

Επίθεση κατά του ιδιοκτήτη της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, Ιβάν Σαββίδη, εξαπολύουν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ερώτηση ζητείται να δοθούν όλες οι συμβάσεις και οι συμφωνίες που έχουν συναφθεί για την πώληση της εταιρίας στο γνωστό επιχειρηματία.

Τα χρέη των οφειλετών στον ΟΑΕΕ μπαίνουν στην προτεραίοτητα

Προτεραιότητα σε χρέη ελεύθερων επαγγελματιών που ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ και τα οποία έχουν εκ των πραγμάτων δημιουργηθεί πριν από την κρίση, θα δοθεί από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), στην προσπάθεια των ασφαλιστικών ταμείων και κυρίως του ΟΑΕΕ να αυξήσουν τα έσοδά τους από τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Προσλήψεις στους δήμους και στις περιφέρειες

Προσλήψεις 1.130 εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι το τέλος του 2014 έχουν προγραμματιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των δήμων και των περιφερειών της χώρας, στις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα σε επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του

ύμβουλος για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων ο Α. Σπηλιωτόπουλος

Tον Άρη Σπηλιωτόπουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και δημοτικό σύμβουλο, όρισε ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.
Σχολιάζοντας την αποδοχή από τον κ. Σπηλιωτόπουλο της πρότασής του, ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι η προσπάθεια για μία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα συνομιλήσουμε τώρα με τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ευρωβουλευτή και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Καλή σας μέρα κ. Ανδρουλάκη.
Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Καλημέρα. Σε μέθυσε η νίκη του Ολυμπιακού, μου φαίνεται.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο χύμα σήμερα. Σας ζητούμε συγνώμη, αλλά μικρό το κακό. Πού σας

Κείμενο - παρέμβαση για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

Kείμενο - παρέμβαση υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ελιάς, προσώπων και κινήσεων από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο δόθηκε, πριν λίγο στη δημοσιότητα, με τίτλο "Όλοι μαζί για την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη. Τα μέλη που το υπογράφουν δηλώνουν παρόντα για την ανασυγκρότηση και ενίσχυση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, θεωρούν ότι

Την κατάργηση του ΠΑΣΟΚ προτείνει η ομάδα Μπίστη

Την υπέρβαση του ΠΑΣΟΚ, που θα οδηγήσει ουσιαστικά στην κατάργησή του, προκειμένου να δημιουργηθεί η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, προτείνουν στην πραγματικότητα στελέχη, που συμμετέχουν στις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Πρόκειται για στελέχη που κυρίως προέρχονται από την πάλαι ποτέ

Λαλιώτης: Δεν πήγα μυστικό Σαββατοκύριακο με τον Παπανδρέου στο Σούνιο

Για «μυθεύματα» μίλησε ο Κώστας Λαλιώτης, διαψεύδοντας δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο πέρασε ένα μυστικό weekend με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio,συζητώντας την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ.
Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το

Ο Π. Τατσόπουλος εναντίον του ΠΑΣΟΚ και η σκληρή απάντηση του Δ. Καρύδη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης με αφορμή τα όσα είχε πει για το κόμμα του νωρίτερα μέσω του ΒΗΜΑ FM 99,5 ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.
«Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική

Γρηγοράκος: Θα προσληφθούν 1.500 μόνιμοι γιατροί και 2.500 νοσηλευτές στο ΕΣΥ

«Έγκριση» για πρόσληψη 1500 μόνιμων γιατρών στο ΕΣΥ και 2500 νοσηλευτών μέσα στο 2015 έλαβε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή