Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά- Κατέκτησε τον πρώτο του διεθνή τίτλο στο Stockholm Open

Αποτέλεσμα εικόνας για Θρίαμβος για τον Στέφανο Î¤ÏƒÎ¹Ï„ÏƒÎ¹Ï€Î¬Η μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το ελληνικό τένις έφτασε! Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά ATP 250 αφού επικράτησε με 2-0 σετ του Έρνεστ Γκουλμπίς στον τελικό του

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ

Νεο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ και πλέον τα διανεμόμενα κέρδη για την επόμενη κλήρωση εκτοξεύονται στα εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Σέρρες : Σοβαρός τραυματισμός του Ανδρέα Δαϊρετζή -Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Σοκ στην κοινωνία της Νέας Ζίχνης προκάλεσε η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του δημάρχου Ανδρέα Δαιρετζή

Ποιοι θα λάβουν τη σύνταξή τους στις 30 Οκτωβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιοι θα λάβουν τη σύνταξή τους στις 30 ΟκτωβρίουΑπό τις 30 Οκτωβρίου 2018 έως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2018 στους συνταξιούχους.
Πιο αναλυτικά:

Γενναίο "κούρεμα" δανείων από τις τράπεζες - Έως και 85% στα καταναλωτικά

Αποτέλεσμα εικόνας για Γενναίο "κούρεμα" δανείων από τις τράπεζεςΜε κουρέματα οφειλών και γενναίες ρυθμίσεις θα επιδιώξουν οι τράπεζες να ρυθμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα “ κόκκινα” δάνεια νοικοκυριών που δεν έχουν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη , ενώ παράλληλα βάζουν μπροστά τις εξωδικαστικές λύσεις στα

Σας ενδιαφέρει: Ποιοι θα λάβουν τη σύνταξή τους στις 30 Οκτωβρίου

Από τις 30 Οκτωβρίου 2018 έως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2018 στους συνταξιούχους.
Πιο αναλυτικά:

Παύλος Χρηστίδης για Ρουβίκωνα: Το μόνο που απομένει είναι να ανοίξουν στέκι και στο Μέγαρο Μαξίμου

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΓια «μηδενική αντίδραση» της κυβέρνησης μετά και τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά στο Χαλάνδρι κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε την Παρασκευή (19-10-2018) προχώρησε η ΕΜΥ:Τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία έχουν ως ακολούθως:
1. Τη Δευτέρα (22-10-2018):

Έρχεται νέο πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Νόμου -Ποιους αφορά -Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

Τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο καθεστώς ενισχύσεων «Συνέργειες και Δικτυώσεις» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.