Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις λόγω κορονοϊού στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Παπανικολάου

 


Με 28 προσλήψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων θα ενισχυθεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο του «κύματος» προσλήψεων που αναπτύσσεται σταδιακά στον κλάδο της Υγείας για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών των νοσοκομείων λόγω και της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.

ΠΑΣΟΚ: Αφιερωμένη στο ΕΣΥ η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη


Πολιτική εκδήλωση για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με ομιλία της Φώφης Γεννηματά στις 3 Σεπτέμβρη. Η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη είναι αφιερωμένη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη μεγάλη μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ.

To παιχνίδι της Κυβέρνησης με την Επικοινωνία -φέρνει πολύ "μαύρο" στην ενημέρωση


Η στάση της υπουργού Πολιτισμού μετά την πυρκαγιά σε έναν από τους διασημότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, τις Μυκήνες, που προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κυριάρχησε στην επικαιρότητα.

Οριστικό: Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία


Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων και των νηπιαγωγείων, προκειμένου να υποδεχτούν τους μαθητές, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Δημόσιο: Τι αλλάζει στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Υποχρεωτική η γραπτή δοκιμασία


Αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, οι οποίες μεταξύ άλλων προβλέπουν την καθιέρωση τεστ προσωπικότητας και σύντμηση των διαδικασιών πρόσληψης, φέρνει το υπουργείο Εσωτερικών με νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εξοπλιστικό πρόγραμμα 10 δισ. -Τι συζητά η ελληνική κυβέρνηση, ίσως στις 10 Σεπτεμβρίου οι υπογραφές με Γαλλία


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» το έκτακτο εξοπλιστικό πρόγραμμα για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να χρηματοδοτηθούν νέες αγορές και αναβαθμίσεις του υπάρχοντος υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Μυκήνες: «Υπερήφανη» η Λ. Μενδώνη που «δεν έχουμε την παραμικρή ζημία στα μνημεία»


Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, παρά την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, δηλώνει πως «ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε (...)» και αισθάνεται «υπερήφανη» που «δεν έχουμε την παραμικρή ζημία στα μνημεία». «Πρώτη φορά στην ιστορία κάηκαν οι Μυκήνες» λέει η Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Τσίπρας: Γενικευμένη η ανασφάλεια των Ελλήνων από την τριπλή κρίση – Έρχεται χειμώνας κοινωνικής κόλασης


Ο Αλέξης Τσίπρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, καταγράφει τα μεγάλα λάθη της κυβέρνησης και σημειώνει ότι είμαστε ξανά στο σημείο μηδέν»