Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Τρ. Αλεξιάδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη

Μεγάλη η μείωση της ανεργίας στην Ιταλία

Η ανεργία στη Γαλλία κατέγραψε τον Σεπτέμβριο πτώση κατά ένα ποσοστό που είναι το υψηλότερο από τα τέλη του 2007 (-0,7%) σε μηνιαία βάση, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, μια καλοδεχούμενη, ευνοϊκή εξέλιξη για την κυβέρνηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS) υπό τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ

Ποτάμι: Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες Καμμένου- Γιαννακόπουλου

Να πέσει φως στην υπόθεση των συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Καμμένου, και του επιχειρηματία, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ζητεί το Ποτάμι με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές Γιώργος Αμυράς και Γιώργος Μαυρωτάς προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Τροπολογία για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση θα καταθέσει το ΚΚΕ

Ο γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας είδε τους εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων και υποσχέθηκε το ΚΚΕ να καταθέσει τροπολογία για τον ΦΠΑ.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον κ. Κουτσούμπα για την κάθετη αντίθεσή τους στην

Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αδωνι στη Θεσσαλονίκη

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσία πολλών υποστηρικτών του εγκαινίασε το προεκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στην πανηγυρική δοξολογία για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Στα εγκαίνια στο εκλογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη (οδός Αγίου Δημητρίου

ΝΔ: Πρωθυπουργός μειωμένης ευθύνης ο Τσίπρας κάνει τη χώρα αποθήκη ψυχών

 Υπεύθυνου Τομέα Τουρισμού  Μάνου Κόνσολα του Υπεύθυνου Τομέα Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Κυριαζίδη εγκαλείται ο κ. Τσίπρας ότι ως «πρωθυπουργός μειωμένης ευθύνης μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών»

Αυτός είναι ο πιο πλούσιος Κινέζος -Πώς υπερδιπλασίασε την περιουσία του μέσα σε ένα χρόνο

Ο πιο πλούσιος άνδρας στην Κίνα, ο Ουάνγκ Τζιανλίν, είδε πέρυσι την περιουσία του να αυξάνεται κατά 17 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κατά περισσότερο από το ΑΕΠ της Ισλανδίας, γράφει σήμερα το περιοδικό Forbes.
Η περιουσία του προέδρου και ιδρυτή του ομίλου Dalian Wanda, που εξειδικεύεται στον

Αγωγή Γιαννακόπουλου σε Καμμένο – Ζητά αποζημίωση 10 εκατ.ευρώ

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Πάνο Καμμένο μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τις εκατέρωθεν επιθέσεις.
Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του υπουργού Αμύνης για συκοφαντικές δηλώσεις

ΠΑΣΟΚ: Πάλι απροετοίμαστη η Ελλάδα στη μίνι σύνοδο για το προσφυγικό

«Η Ελλάδα, για ακόμη μια φορά, παρουσιάστηκε απροετοίμαστη στην άτυπη μίνι -Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό» αναφέρει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Τσίπρα μετά τη Σύνοδο.
«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η χώρα δεν έχει σχέδιο, συντεταγμένα

Δήλωση βόμβα Μιχαλολιάκου: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου, Τσίπρα»

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο αποκάλυψε τη Δευτέρα η «Εφημερίδα των Συντακτών», το οποίο απεικονίζει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, να «δικαιολογεί» τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το 2012.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ισχυρίζεται δημοσίως κατά την ομιλία του

Η Δεξιά σάρωσε στην Πολωνία -Η Beata Szydlo νέα πρωθυπουργός, η «χωριατοπούλα με τις γαλότσες»

Το κόμμα Δίκαιο και Δικαιοσύνη (PiS) κέρδισε την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, την απόλυτη πλειοψηφία στις βουλευτικές εκλογές της Πολωνίας. Το PiS, το οποίο διευθύνει με σιδερένιο χέρι ο Γιαροσλάβ Καζίνσκι μπορεί να κυβερνήσει μόνο του αφού κέρδισε 38% των ψήφων και αυτό του

Εύη Χριστοφιλοπούλου : «Η κυβέρνηση εμπαίζει τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ»

Για εμπαιγμό των 635.000 δικαιούχων των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ κάνει λόγο η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε ανακοίνωσή της.
Όπως τονίζει η κ. Χριστοφιλοπούλου, τα αντίστοιχα ποσά δεν

Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα που σχολιάστηκε -Μόνος, δεξιά στη φωτογραφία, με τα χέρια στις τσέπες

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε την Κυριακή, στην «οικογενειακή» φωτογραφία της μίνι Συνόδου για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες, απόμακρος. Εδειχνε απομονωμένος από τους άλλους ηγέτες, αφηρημένος, με τα χέρια στις τσέπες και η στάση του αυτή σχολιάστηκε.

Αρχίζουν οι διαδηλώσεις -Στους δρόμους φαρμακοποιοί, αγρότες & ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο έχουν προκαλέσει αναβρασμό στις ομάδες που πλήττονται. Ηδη οι πρώτες κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει από τους φαρμακοποιούς και τους αγρότες, ενώ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ ετοιμάζει καταλήψεις σε δημαρχεία.
24ωρες κυλιόμενες απεργίες από τους φαρμακοποιούς

Μιχάλης Καρχιμάκης : «Γιατί ανατράπηκε ο Παπανδρέου αφού ήταν μεταρρυθμιστής»;

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στέλνει ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης:
"Οταν κάποιοι σύντροφοι μας στο ΠΑΣΟΚ αυτή την περίοδο και όχι μόνο, ομιλούν με στόμφο για τις μεταρρυθμίσεις που συντελέστηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ 2009-2011,με