Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη - Ηλικιωμένος τραυμάτισε με καραμπίνα 63χρονο και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε συγχωριανό του, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα ο δράστης παραμένει

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το All Star Game

Στη μάχη της ανάδειξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως έναν από τους 12 καλύτερους παίχτες της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ μπαίνει και…  το ΠΑΣΟΚ.
Ναι καλά διαβάσετε…

Η απάτη Σώρρα και οι ευθύνες κυβέρνησης και Δικαιοσύνης

Η απάτη Σώρρα και οι ευθύνες κυβέρνησης και ΔικαιοσύνηςΤα τελευταία επτά χρόνια, που η Ελλάδα ταλαιπωρείται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, έχουν εμφανιστεί διάφοροι «σωτήρες» που προσφέρουν μαγικές λύσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι θα μας βγάλουν από τη λιτότητα και θα σβήσουν το δημόσιο χρέος.

Το μικρόβιο της βρουκέλλας εντοπίστηκε σε μονάδα βοοειδών στην Κοζάνη

Σε καθολική σφαγή θα οδηγηθούν όλα τα βοοειδή μιας μονάδας στην Σκήτη Κοζάνης, εξαιτίας του μικροβίου της βρουκέλλας που εντοπίστηκε έπειτα από αιματολογικές εξετάσεις που πραγματοποίησαν οι κτηνίατροι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της

OAEΔ: Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων στη Θεσσαλονίκη

Εργαστήρια για την κινητοποίηση των ανέργων θα παρέχει ο ΟΑΕΔ, στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Χυμός με Αλόη Βέρα - Kaloe Gel

Πετρελαιοκίνηση συνιστούν στον Τσίπρα για να καταλαγιάσει ο κάμπος

Πληθαίνουν τα σενάρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Agrenda, που μιλούν για πληρωμή του αγροτικού πετρελαίου στους αγρότες για τα έτη 2013 και 2014 και πιθανώς και μέρους του 2015 μέσα στον Ιανουάριο, με την κυβέρνηση να έχει αποφασίσει να το

Βέλη Χρυσόγονου στον Τσίπρα - δηλητηριώδης απάντηση Μαξίμου

beli-xrusogonou-ston-tsipra---dilitiriwdi-apantisi-maksimouΔηλητηριώδη τα σχόλια -απάντηση του Μαξίμου στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη άσκησε δημόσια κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για το επίπεδο της ενημέρωσής του όσον αφορά στα ευρωπαϊκά θέματα.

ΠΑΣΟΚ για Σώρρα: Η απάθεια και η ανοχή της Κυβέρνησης, συνιστά συνενοχή

Το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή το φαινόμενο Σώρρα, καλεί την κυβέρνηση, να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για την προστασία των πολιτών.
Παράλληλα, τονίζει πως η απάθεια και η ανοχή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συνιστά συνενοχή.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

«Ο χρόνος διορθώνει τα πάντα»: Ρίχνει «γέφυρες» προς το ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος - Κεντρική Εικόνα"Είμαι και παραμένω ΠΑΣΟΚ, ακόμα και μετά την απομάκρυνσή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα" δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μάλιστα ανεξάρτητος βουλευτής αποκάλυψε πως

"Τελειώνει του Ροντρίγκες στη Γαλατά"

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με τους Τούρκους, για να ολοκληρωθεί το deal του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να ανυπομονεί να πάρει μεταγραφή.