Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τέλος εποχής για τη φθηνή βενζίνη, μπήκαν αυξήσεις 12% από την αρχή του χρόνου

Η κούρσα ανόδου αποδίδεται στην ανάκαμψη των τιμών του αργού πετρελαίου, ενώ από τον Ιανουάριο η αμόλυβδη βενζίνη έχει ακριβύνει κατά 0,175 ευρώ το λίτρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Ουδείς θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία να πει ότι δέχεται στο μαγαζί του μόνο εμβολιασμένους"

Από τη Βουλή ο πρωθυπουργός άφησε εκ νέου ανοιχτό για υποχρεωτικό εμβολιασμό και έδωσε τελευταία ευκαιρία στην πειθώ. Εκτίμησε ότι το φθινόπωρο οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θα ζητούν από τους πελάτες πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Έπεσε το ίντερνετ:Σοβαρά προβλήματα σε όλο τον κόσμο - Amazon, Spotify παραμένουν κάτω

Εκτός λειτουργίας πολλοί ιστότοποι σε όλο τον κόσμο το μεσημέρι της Τρίτης, ανάμεσά τους αυτός της βρετανικής κυβέρνησης και του Λευκού Οίκου, λόγω προβλήματος στην εταιρεία cloud computing Fastly.

Αγρότες: Ενεργοποιήθηκαν ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Δείτε αναλυτικά ποιες

Ενεργοποιήθηκαν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των αγροτών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και

ΔΕΗ: Έκπτωση 30% στα τιμολόγια ρεύματος - Ποιους αφορά και από πότε θα ισχύσει

Eκπτωση 30% θα έχουν από τις 5 Αυγούστου στα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ οι πελάτες της προκειμένου να αντισταθμιστεί η αναμενόμενη επιβάρυνση από την

Ρωσία: Μικροσκοπικό ζώο «αναστήθηκε» αφού άντεξε επί 24.000 χρόνια σε συνθήκες «κατάψυξης» στη Σιβηρία

Ένα μικροσκοπικό ζώο, που αποκαλείται βδελλοειδές τροχοφόρο, «αναστήθηκε» αφού παρέμεινε σε συνθήκες κατάψυξης στη Σιβηρία επί σχεδόν 24.000 χρόνια και κατόπιν κατάφερε να κλωνοποιήσει τον εαυτό του, ανακοίνωσαν σήμερα Ρώσοι επιστήμονες.