Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Γλέζος προβληματίζει τον Τσίπρα...




Δεν είναι τόσο απλή όπως φαίνεται η μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο ενιαίο κόμμα όπως το ονειρεύεται ο Αλέξης Τσίπρας. Με την τάση αυτή έχουν έντονες διαφωνίες διάφορες συνιστώσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μία εκ των οποίων είναι αυτή του Μανώλη Γλέζου. Οι ενεργοί πολίτες όπως ονομάζεται η

Εκτός άφησε ο Βενιζέλος τους Παπανδρέου, Λοβέρδου, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Παπακωνσταντίνου

Εκτός άφησε ο Βενιζέλος τους Παπανδρέου, Λοβέρδου, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Παπακωνσταντίνου
Με αλφαβητική σειρά έδωσε στη δημοσιότητα η Ιπποκράτους
 τα ονόματα της πολιτικής και της οργανωτικής γραμματείας του ΠΑΣΟΚ. Από το «λ» λείπει το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και από το «α» της Άννας Διαμαντοπούλου, καθώς τα δύο στελέχη αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

 Με αυτά τα δεδομένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να

Ελληνικό θαύμα



Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 45, η εθνική μας ομάδα U-19 επικράτησε με 2-1 στην παράταση της αντίστοιχης της Αγγλίας στο Ταλίν και πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η εθνική μας προηγήθηκε στο 38 με κεφαλιά του Μπουγαϊδη μετά από κόρνερ του Σταφυλίδη. Στο 45 μείναμε με δέκα παίκτες λόγω της άδικης αποβολής του Καπίνο σε μια φάση, όπου ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των

Τυραννόσαυρος... σεξ Η διαδικασία αναπαραγωγής των δυσθεώρητων προϊστορικών ζώων προβληματίζει τους επιστήμονες


Τυραννόσαυρος... σεξ
Οταν έχεις το μέγεθος μιας πολυκατοικίας – και ακόμη περισσότερο ένα πέος μήκους 3 μέτρων – τα σεξ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν η διαδικασία του ζευγαρώματος των δεινοσαύρων έχει απασχολήσει επί μακρόν τους επιστήμονες.
Κατόπιν εξετάσεως των διαφόρων παραμέτρων, η κρατούσα άποψη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μόνη ενδεδειγμένη στάση πρέπει να ήταν αυτή που προτιμούν σήμερα οι σκύλοι. Κάποιοι μελετητές ωστόσο διαφωνούν θεωρώντας ότι τα προϊστορικά ζώα απολάμβαναν τις «ιδιαίτερες» στιγμές τους στο νερό.

Σαν σήμερα 12 Ιουλίου


375.—Η σεισµική δόνηση έγινε περισσότερο αισθητή στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πολλές πόλεις πανελλαδικά καταστράφηκαν εκτός από την Αθήνα.
400.—Οι Βυζαντινοί της Κωνσταντινουπόλεως με τον Αυτοκράτορα Αρκάδιο, κατακόπτουν τους Γότθους και καταδιώκουν τον αρχηγό τους Γαϊνά.
1446.—Ο Ενετός στόλαρχος Βίκτωρ Καπέλλο κυριεύει τά κατεχομένας υπό τώνΦράγκων Αθήνας και τας λαφυραγωγεί.

Η Γερμανία μαζί με την ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν ένα μεγάλο ποσό στην Ελλάδα για να αποχωρήσει από το ευρώ!



Μια ακραία προσέγγιση για την Ελλάδα των επόμενων μηνών – Η επαναδιαπραγμάτευση προσκρούει σε εμπόδια και καταλήγει σε φιάσκο – Επανέρχεται το σενάριο νέου haircut ή στάσης πληρωμών στους ιδιώτες και στο τέλος κίνητρο αποχώρησης
Συνομιλώντας με εκπροσώπους ξένων επενδυτικών οίκων ή αποτιμώντας τις εκτιμήσεις και εκθέσεις επενδυτικών τραπεζών εξάγεται το συμπέρασμα ότι ενώ προέκυψε νέα κυβέρνηση ο κίνδυνος χρεοκοπίας δεν έχει μετριαστεί για την Ελλάδα. 
Είναι εντυπωσιακό ότι μετά τις εκλογές συνολικά 11 ξένοι οίκοι και αναλυτές επαναφέρουν τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδος. 

Το γραφείο «ξεχειλώνει» τις γυναικείες καμπύλες Σωματική υγεία και διατροφή έρχονται σε δεύτερη μοίρα για τις γυναίκες καριέρας


Το γραφείο «ξεχειλώνει» τις γυναικείες καμπύλες

Περισσότερες πιθανότητες να «φορτωθούν» παραπανίσια κιλά έχουν οι γυναίκες που εργάζονται για περισσότερες από 35 ώρες την εβδομάδα, υποστηρίζουν αυστραλοί επιστήμονες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Πανεπιστημίου Μόνας, στην Αυστραλία, οι γυναίκες καριέρας που παραμένουν καθηλωμένες στο γραφείο για πολλές ώρες τείνουν να παραμελούν τη διατροφή τους, την σωματική τους άσκηση και τον ύπνο τους. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η συσσώρευση παραπανίσιων κιλών.

Κατάργηση 8.000 θέσεων εργασίας από την Peugeot Citroen


Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot Citroen, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες, ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά στην κατάργηση 8.000 θέσεων εργασίας εντός Γαλλίας, και στον τερματισμό λειτουργίας το 2014 της παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Ολνέ -σου- Μπουά, πλησίον των Παρισίων, στο οποίο απασχολούνται σχεδόν 3.000 εργαζόμενοι.

Παράξενα σπίτια… made in Greece


του Νικόλα Γεωργιακώδη 


Ναι, ο σχεδιασμός ενός σπιτιού απαιτεί φαντασία. Ναι, ο αρχιτέκτονας είναι συνήθως υποχρεωμένος να ακολουθεί κατά γράμμα τις επιθυμίες του πελάτη του. Ναι, στην Ελλάδα έχουμε μπόλικη φαντασία και ναι, στην Ελλάδα υπάρχουν αρχιτέκτονες που δεν ενίστανται στα γούστα των πελατών τους. Όσο περίεργα και αν είναι αυτά. «Περίεργα; Τι εννοείτε περίεργα;». Δείτε τα παρακάτω σπίτια και θα καταλάβετε. 

Υποκλοπή στοιχείων 450.000 χρηστών από βάσεις δεδομένων της Yahoo


Χάκερ φέρονται να έκλεψαν από σέρβερ της Yahoo τους λογαριασμούς και τους κωδικούς πρόσβασης περισσότερων από 450.000 χρηστών. Παρόλο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από ποια συγκεκριμένη υπηρεσία προέρχονταν οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, τα στοιχεία δείχνουν πως η παραβίαση αφορά το Yahoo Voice, την υπηρεσία voIP της αμερικανικής εταιρείας.

Τη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος



Τη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Τη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστοποιώντας τη νέα πολιτική γραμματεία του κόμματος και την οργανωτική γραμματεία του Συνεδρίου. 

Παράταση έως 31/7 για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων

Παράταση έως 31/7 για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων
Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, όπως
ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για την τελευταία παράταση.

Όπως διευκρινίζεται, ο χρόνος και ο τρόπος πληρωμής του φόρου δεν εξαρτώνται από την ημερομηνία υποβολής καθώς όλες οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Ψάρι, σιέστα, περπάτημα και σεξ ως τα γεράματα τα μυστικά της μακροζωίας

Μπόλικο ψάρι, μεσημεριανή σιέστα, περπάτημα και σεξ ως τα βαθιά γεράματα είναι τα συστατικά της συνταγής της
μακροζωίας. Σχολιάζοντας τα ευρήματα μελέτης που εκπονεί στην Ικαρία η Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ο διευθυντής της κλινικής, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης επισημαίνει: «Επειδή η Ικαρία είναι μια κλειστή κοινωνία χωρίς επιμιξίες, αποτελεί μοντέλο μακροβιότητας μοναδικό για την Ευρώπη και μπορεί να δώσει σημαντικές απαντήσεις στο φλέγον ζήτημα της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων, ειδικά των

Έλεγχος οκταετίας στον Άρη

Στην απόφαση να γίνει οικονομικός έλεγχος των πεπραγμένων του Άρη από το 2004 μέχρι σήμερα, από έναν ανεξάρτητο
ελεγκτικό μηχανισμό, προχώρησε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών. Ο λόγος φυσικά που πάρθηκε αυτή η απόφαση, στην πρώτη μάλιστα συνεδρίαση του Φορέα, δεν είναι άλλος από το να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των χρεών του συλλόγου, καθώς επίσης και το πως αυτά δημιουργήθηκαν. Από την αρχή, τα μέλη της ΚΜΑ είχαν εξαγγείλει ότι πρώτος τους στόχος είναι η διαφάνεια και από την αρχή δείχνουν ότι θα κάνουν τα λόγια τους πράξεις.

Γιατί αυτοκτονούν οι Έλληνες;



Καθημερινή είδηση αποτελούν πλέον οι αυτοκτονίες στη χώρα μας. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών από όλη την Ελλάδα αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους καθώς δεν μπορούν να αντέξουν τα οικονομικά προβλήματα που τους βαραίνουν.
Ωστόσο αν μελετήσουμε την ιστορία θα διαπιστώσουμε ότι την περίοδο της Κατοχής στην Ελλάδα οι άνθρωποι δεν αυτοκτονούσαν παρόλο που οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από ότι είναι σήμερα.
Ο γιατρός ολιστικής θεραπευτικής, γνωστός και ως «ο γιατρός του γέλιου», Αλέξανδρος Λουπασάκης μίλησε στο metrogreece.gr για το φαινόμενο των αυτοκτονιών που τείνει να γίνει η μάστιγα της

Gay festival με Ρίκι Μάρτιν



Ένας «καυτός» τραγουδιστής, στην καυτή από τον καύσωνα Ελλάδα.
Ο Ρίκι Μάρτιν ευτυχώς κατέφτασε στη Σκιάθο οπότε έχει πάμπολλες ευκαιρίες να δροσιστεί σε μια από τις ειδυλλιακές παραλίες του νησιού.
Ο λατίνος αοιδός, προσγειώθηκε χθες με ιδιωτικό αεροπλάνο στο νησί των Σποράδων προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gay culture festival» που ξεκινά σήμερα Πέμπτη και ολοκληρώνεται την

Ο Άκης ζητεί την εξέταση μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α.



Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι του πρ. Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, κ.κ. Λεωνίδας Κοτσαλής, Ιωάννης Παγορόπουλος, Ιωάννης Νικόλαου, Γρηγόριος Τσόλιας κατέθεσαν σήμερα επείγουσα αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή και ζητούν την εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α. της περιόδου 1998-1999, καθώς και αξιωματούχων εκείνης της περιόδου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Η εξέταση των εν λόγω προσώπων κρίνεται στην παρούσα φάση της εν εξελίξει ευρισκομένης τακτικής ανακρίσεως εντελώς απαραίτητη.

Τι αναφέρεται στην έκθεση του ψυχιάτρου που εξέτασε την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου Αποφυλάκιση λόγω... ναρκισσισμού και ψυχαναγκασμού ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη



Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ψυχίατρο, η Βίκη Σταμάτη, κάλυπτε τα χέρια της με αντιμικροβιακή κρέμα και αρνήθηκε να καθίσει στην καρέκλα αν προηγουμένως το κάθισμα δεν καλυπτόταν από καθαρό χαρτί!
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εξέφραζε συνεχώς αγωνία για την κατάσταση του πεντάχρονου παιδιού της, έντονα αισθήματα ενοχής επειδή ως τώρα δεν είχε αποχωριστεί το γιο της ούτε για μια μέρα, αλλά και ανησυχία ότι οι γονείς της δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους όπως πρέπει.

Δ. Παπαδημούλης: Ο κ. Βενιζέλος κρατά τη μισή ουρά του απέξω


Κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος είναι απλώς κυβερνητικός εταίρος, που έχει επιλέξει να μην μετέχει καν στην κυβέρνηση, κρατά την μισή ουρά του απέξω, δεν μπήκε ούτε ο ίδιος και δεν επέλεξε και κανένα από τα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «το ουσιαστικό πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι "αναδιαπραγμάτευση", "απαγκίστρωση" ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα από όλα αυτά…».

Ευ. Βενιζέλος: Καιροφυλακτεί ο Αλ. Τσίπρας


Νέα επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Γιατί αρνήθηκε να συναντήσει την τρόικα ο κ. Τσίπρας για να δοκιμάσει τις απόψεις του. Ο κ. Σαμαράς το έκανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Γιατί δεν τους βλέπει; Τι προσδοκά, την κατάρρευση;... Γι΄ αυτό είπα ότι καιροφυλακτεί» ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Για τη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών επανέλαβε πως υπήρξε επιβεβαίωση της προγραμματικής συμφωνίας, ενώ τόνισε εκ νέου ότι χρειάζεται επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς και ότι πρέπει να υπάρξει επιμήκυνση τουλάχιστον έως το τέλος του 2016.

10η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων στη Νέα Τρίγλια


Κεντρική Μακεδονία 10η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων στη Νέα Τρίγλια

Από 23 έως 26 Ιουλίου 2012 στον Εκθεσιακό χώρο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής

Διοργάνωση Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας

10 χρόνια ο παλμός της αγροτικής οικονομίας χτυπά στην Χαλκιδική.

1.000.000 ευρώ για τη συντήρηση των σχολείων στις Συκιές


Κεντρική Μακεδονία 1.000.000 ευρώ για τη συντήρηση των σχολείων στις Συκιές

Σε εργοτάξια έχουν μετατραπεί περισσότερα από 70 σχολεία και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου εξειδικευμένα συνεργεία ανέλαβαν το γενικό λίφτινγκ ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

Πρόκειται για δυο εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ που αφορούν στις στεγανοποιήσεις και χρωματισμούς των σχολικών κτιρίων όλων των βαθμίδων, όπως επίσης και οικοδομικές εργασίες για τη βελτίωσή τους, με το κόστος να καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το ταμείο του δήμου. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο εξωτερικός χρωματισμός του 8ου Δημοτικού Σχολείου και 8ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης, με τα συνεργεία να μεταφέρονται από σχολείο σε σχολείο αμέσως με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Υπάλληλοι του Δήμου Μενεμένης διέθεσαν το εκλογικό επίδομα σε Ιδρύματα !


Κεντρική Μακεδονία Υπάλληλοι του Δήμου Μενεμένης διέθεσαν το εκλογικό επίδομα σε Ιδρύματα !

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αποφασίσαμε, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση και το μνημόνιο, κατοίκους της πατρίδας μας, να διαθέσουμε το έτσι κι αλλιώς πενιχρό ποσό της εκλογικής μας αποζημίωσης των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, σε φορείς που στηρίζουν με τη δράση τους ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

-    Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

-    Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φίλυρο.

Δήμος Πυλαίας: 2000 ευρώ σε όποιον "ΚΑΡΦΩΣΕΙ" όποιον ρυπαίνει !



Πρώτος στην Ελλάδα ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου προχώρησε στην επικήρυξη όσων ασυνείδητων ρυπαίνουν την πόλη  εναποθέτοντας παράνομα μπάζα.




Αλεξάνδρεια: Νέα Προγράμματα Μαζικής Άθλήσης


Κεντρική Μακεδονία Αλεξάνδρεια: Νέα Προγράμματα Μαζικής Άθλήσης

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, με στόχο την διεύρυνση των δράσεων που υλοποιεί στον τομέα του Αθλητισμού, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 ξεκινούν νέα Τμήματα Μαζικού Αθλητισμού, για δημότες όλων των ηλικιών.

Τα νέα Τμήματα περιλαμβάνουν Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Beach Volley και Badminton και θα γίνονται απογευματινές ώρες, από 18.00 έως 22.00, στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται δίπλα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας.

Αλλάζει το καθεστώς ιθαγένειας


Αλλάζει το καθεστώς ιθαγένειας
Την εναρμόνιση με το αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σε χώρες του Νότου για την απόδοση ιθαγένειας ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Αθανασίου, χθες σε συνάντηση γνωριμίας που είχαν με τους δημοσιογράφους.
Σημείωσαν ότι για να λάβουν ιθαγένεια τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, θα πρέπει οι γονείς τους να παραμένουν νόμιμα στη χώρα επί οκτώ και όχι επί πέντε χρόνια που ισχύει σήμερα με τον νόμο Ραγκούση. Προανήγγειλαν επίσης την αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας.

Αυτοκριτική για την "επανίδρυση"



Την άποψη ότι οι φωτιές του 2007 δεν ήταν τυχαίες εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας σε στενούς του φίλους. Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε για σχέδιο, το οποίο συνέδεσε ευθέως όπως γράφει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ με τις ελληνορωσικές σχέσεις που εκείνη την εποχή είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα την Ουάσιγκτον.

ΕΥΠ: Μηχανολόγος-μηχανικός προορίζεται για διοικητής. "Έπαιξε" και όνομα δημοσιογράφου!


ΕΥΠ: Μηχανολόγος-μηχανικός προορίζεται για διοικητής. `Έπαιξε` και όνομα δημοσιογράφου!
Το όνομα ενός μηχανολόγου-μηχανικού ,ηλικίας 40 ετών ακούγεται από τα γραφεία της ΝΔ για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Δραβίλα, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον Σαμαρά και ειδικά με τον “εξ απορρήτων” του Κ.Μπούρα.

Η αλήθεια είναι ότι η πληροφορία ξαφνιάζει ,γιατί είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιες μπορεί να είναι οι γνώσεις ενός νέου σχετικά μηχανολόγου-μηχανικού, για μια τόσο “μυστήρια” υπηρεσία όπως η ΕΥΠ.

Μπορεί όμως τελικά να είναι και θετικό να αναλάβει κάποιος που γνωρίζει “τα βασικά”.

Δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός



Στη δέσμευση ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε νέες μειώσεις των κατώτατων μισθών προχώρησε χθες ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης μετά την συνάντηση με τη ΓΣΕΕ παρουσία του νέου υφυπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παρεμβάσεις σε άλλα ζητήματα θα τεθούν σε χρόνο και με τρόπο που θα ορίσει ο στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου. 

Το καλύτερο σεξ της ζωής της



Η 74χρονη Τζέιν Φόντα - η οποία έχει στο παρελθόν παντρευτεί τρεις φορές - δε διστάζει να δηλώσει πως τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της μαζί τον τελευταίο της και 70χρονο σύντροφο, Richard Perry, που ωστόσο είχε γνωρίσει πριν τριάντα χρόνια.Εκείνος, είναι μουσικός παραγωγός και η Jane Fonda δήλωσε πως όταν έμεινε μαζί του στο ίδιο σπίτι, έμαθε τι σημαίνει αληθινή οικειότητα.

Η πιο «καυτή» ημέρα του καλοκαιριού


Συνεχίζεται για μια ακόμη ημέρα το κύμα καύσωνα, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στα ηπειρωτικά τους 41 και πιθανώς τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 42 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος ο καιρός στην Αττική, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 27 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Σε παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι τρεις αρχηγοί επιβεβαίωσαν ότι ισχύει στο ακέραιο η προγραμματική συμφωνία



ΣΤΗΝ επαναβεβαίωση ότι η προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ισχύει στο ακέραιο, συμφώνησαν χθες οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης που συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για την αξιολόγηση των Eurogroup.