Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τα 10 πιο άσχημα σκυλιά του κόσμου που... σαρώνουν στο διαδίκτυο!



Λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι σκύλοι είναι το ίδιο... χαριτωμένοι!
Οι 10 που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέμε... ωραίος σκύλος.
Όσο υποκειμενική κι αν είναι η ομορφιά...

Δείτε το βίντεο που αυτές τις μέρες έχει δεχθεί χιλιάδες σε κλικ:


Μέσα σε ένα μικρό βίντεο των δέκα λεπτών φυσικά και δεν μπορείς να χωρέσεις όλα τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν τον αιώνα που πέρασε. Όμως τα περισσότερο σημαντικά και αυτά που άφησαν το στίγμα τους σε όλο τον κόσμο, είναι μαζεμένα εδώ...

«Εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα περί σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή»


"Πολύ περίεργα αυτά τα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης και σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή. Εγώ δεν είχα ακούσει τίποτα απο όλα αυτά που λέγονται και γράφονται τώρα". 

Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους


Ψάρι σκότωσε δύο άντρες δαγκώνοντας τους όρχεις τους (1)
Ένα θαρραλέος Βρετανός ψαράς κατάφερε να παγιδεύσει ένα ψάρι “δολοφόνο” που σκόρπισε το θάνατο σε δύο άντρες, δαγκώνοντας τους όρχεις τους.
Ο 53χρονος Jeremy Wade από την Βρετανία ξόδεψε αρκετές εβδομάδες προσπαθώντας να πιάσει ένα επικίνδυνο ψάρι, βάρους 18 κιλών που ζούσε στα ζεστά νερά της απομακρυσμένης Papua New Guinea.
Όλα ξεκίνησαν μετά από μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων για την ύπαρξη ενός επικίνδυνου ψαριού είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους, την ώρα που ψάρευαν.

Εντυπωσιακή συλλογή φωτογραφιών «Albino»


Albino (10)
Η συλλογή «Albino» από τον Βραζιλιάνο φωτογράφο Gustavo Lacerda, είναι ένα έργο με πορτραίτα ανθρώπων με αλμπινισμό (γενετική ανωμαλία του δέρματος που προκαλεί την απουσία της μελανίνης), με μια πολύ ιδιαίτερη απαλή υφή και μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά στα χρώματα και τις αντιθέσεις.

Βοηθό μέσω αγγελίας ψάχνει ο Στίβεν Χόκινγκ.Όσοι πιστοί... σπεύσατε..



Εάν πάντα ονειρευόσασταν να δουλέψετε στο πλευρό του Στίβεν Χόκινγκ, η στιγμή έφτασε. Ο διάσημος Βρετανός φυσικομαθηματικός και κοσμολόγος, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έβαλε αγγελία στον προσωπικό δικτυακό του τόπο και ζητά τεχνικό βοηθό, ο οποίος θα αναλάβει τη συντήρηση-και πιθανώς την περαιτέρω ανάπτυξη-του ηλεκτρονικού συστήματος που βοηθά τον επιστήμονα να επικοινωνεί με τους γύρω του. 

"Πώς να γίνεις... νίντζα;"



Μια λίστα με τις πιο αστείες ή περίεργες αναζητήσεις στο διαδίκτυο έφερε στο φως της δημοσιότητας η κορυφαία σλοβενική μηχανή αναζήτησης "Najdi.si".

Όπως προκύπτει, οι Σλοβένοι συχνά αποτείνονται στο διαδίκτυο για να μάθουν "πότε θα χιονίσει", "πότε μεγαλώνουν τα μανιτάρια" ή "πώς θα γίνουν πλούσιοι".

Κύπρος: Το νησί με τους περισσότερους χρήστες Facebook παγκοσμίως


Το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής, σε σχέση με τον πληθυσμό κάθε χώρας, στο Facebook, καταγράφει η Κύπρος με 553.900 χρήστες στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η οποία δημοσιεύει στοιχεία από την ειδική ιστοσελίδα αναλύσεων κοινωνικών δικτύων «Ρingdom».

Πήραν πίσω τις παραιτήσεις τους οι οικονομικοί εισαγγελείς



Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Σπύρου Μουζακίτη και Γρηγόρη Πεπόνη. 

Οι δύο εισαγγελείς έδωσαν εκ νέου προφορικές εξηγήσεις, ενώ υπέβαλαν και γραπτό υπόμνημα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή. Μετά τις εξηγήσεις ο κ. Μακρής έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, ενώ οι δύο εισαγγελείς παραμένουν στη θέση τους. 

Η ρευστότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαδήμου-Χρυσοχοΐδη


Πάνω από δύο ώρες κράτησε το τετ-α-τετ των δύο ανδρών.
Συνάντηση διάρκειας άνω των 2 ωρών είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ξεπεράσει θετικά τόσο τους στόχους του Μνημονίου σε ό,τι αφορά το ΕΣΠΑ για το 2011, όσο και τον στόχο των εσόδων για το ίδιο έτος, ενώ το τελευταίο διάστημα ενίσχυσε την αγορά με ρευστότητα ύψους 1,7 δισ. ευρώ.

Γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο


Γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στο κόσμο της σόου μπιζ για την σύλληψη πολύ γνωστού παρουσιαστή, για χρέη ύψους 600.000 ευρώ προς το δημόσιο. Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον συγκεκριμένο πρόσωπο από την συμμετοχή του σε δημοφιλείς εκπομπές της πρωϊνής ζώνης, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο.

Δείτε ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη


Τα ονόματα στα οποία προσανατολίζεται για τα ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Σαμαράς

δημοσιεύει σήμερα ο "Κόσμος του Επενδυτή". Σύμφωνα με το δημοσίευμα επικεφαλής της λίστας στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν χρειάζεται και σταυρό. Ντεμπούτο κάνει ο

Πιάνει "Λιμάνι" ο Σηφάκης; Πιάνει "Λιμάνι" ο Σηφάκης;

Την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη φαίνεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον "φευγάτο" Φράνκο Κοστάνσο. Ο πορτιέρο του Άρη υποβλήθηκε σε

εγχείρηση στο γόνατο πριν καιρό και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα. Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης φέρεται να είναι διατεθειμένος

Κι όμως ο καρκίνος νικιέται....


Μια πραγματικά μοναδική ιστορία έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να μας πείσει ότι η ζωή γράφει τα πιο περίεργα σενάρια. Ο καρκίνος χτύπησε ένα ζευγάρι εις διπλούν. Ο άντρας διεγνώσθη με καρκίνο του ορθού και δυο εβδομάδες μετά, πριν ακόμη προγραμματίσει το δικό του χειρουργείο.

Wall Street Journal: Μεγαλύτερο κούρεμα ή αύξηση της στήριξης στην Ελλάδα ζητάει το ΔΝΤ

Wall Street Journal: Μεγαλύτερο κούρεμα ή αύξηση της στήριξης στην Ελλάδα ζητάει το ΔΝΤ

 
  

Αύξηση της χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ή μεγαλύτερη απομείωση της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες πιστωτές ζητεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal με τίτλο «Το ΔΝΤ προειδοποίησε την Ελλάδα για τα επίπεδα του χρέους και την επιδείνωση των προοπτικών».

Η εφημερίδα αναφέρει πως το ΔΝΤ προειδοποίησε προσφάτως την ελληνική κυβέρνηση ότι η επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα και οι δημοσιονομικές αποκλείσεις καταδεικνύουν ότι το ελληνικό χρέος δεν θα είναι ενδεχομένως βιώσιμο, ακόμη και με

Τα περιστέρια «πιάνουν πουλιά» στον αέρα στην αριθμητική. Είναι τα πρώτα μη πρωτεύοντα ζώα που φαίνεται ότι μπορούν να κατακτήσουν αφηρημένους αριθμητικούς κανόνες


Τα περιστέρια «πιάνουν πουλιά» στον αέρα στην αριθμητική
Μπορεί να μην ήταν μέχρι σήμερα ονομαστά για το… κοφτερό μυαλό τους, ωστόσο μια νέα μελέτη έρχεται να αποκαταστήσει την «πνευματική» φήμη τους, δείχνοντας ότι τα περιστέρια είναι εξίσου έξυπνα με τους πιθήκους – σε ό,τι τουλάχιστον αφορά την αριθμητική.
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οτάγκο στη Νέα Ζηλανδία έδειξαν σε περιστέρια εικόνες σε υπολογιστή στις οποίες φαίνονταν διαδοχικά, ένα, δύο ή τρία σχήματα και τα εκπαίδευσαν να βάζουν στη σειρά τα σήματα κατά αύξουσα σειρά. Για λίγο σιτάρι τα πουλιά έμαθαν να τοποθετούν τις εικόνες σε σωστή σειρά, όπως σημειώνουν οι επιστήμονες στην επιθεώρηση «Science».

Κατατέθηκε η αίτηση πτώχευσης της Ελευθεροτυπίας για το άρθρο 99


Κατατέθηκε η αίτηση πτώχευσης της Ελευθεροτυπίας για το άρθρο 99
  

Αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσαν την Παρασκευή το πρωί οι εκπρόσωποι της εταιρείας Χρήστος Τεγόπουλος που εκδίδουν την εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Μανώλης Μαυροματάκης: Ο «ομορφάντρας» που βάζει... γκολ στην πείνα!


Μανώλης Μαυροματάκης: Ο «ομορφάντρας» που βάζει... γκολ στην πείνα!
Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον «γιατρό της πείνας» σε διαφήμιση μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και έχει κλέψει καρδιές. Για το κοινό είναι ο… «ομορφάντρας», αυτός που με τις χιουμοριστικές και έξυπνες ατάκες του, πείθει τους φιλάθλους να φάνε το δικό του hotdog. Πρόκειται για έναν εξαίρετο και βραβευμένο ηθοποιό με λαμπρή πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, που όμως αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως και πολλοί συνάδελφοί του, στρέφεται σε διαφημίσεις μιας και οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά είναι περιορισμένες και πλέον θεωρούνται… «δώρο Θεού» για όποιον τις έχει.

Αλλαξε φύλο, κράτησε το μούσι και πάει... Eurovision


Νομίζαμε ότι με την Dana International τα είχαμε δει όλα, όμως όπως φαίνεται, η Dana απλά χάραξε το δρόμο και οι υπόλοιποι, ή αν θέλετε καλύτερα οι υπόλοιπες, ακολούθησαν.

Αυτή τη φορά, η τρανσέξουαλ από την Αυστρία Conchita Wurst εμφανίζεται ως η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την χώρα της στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν. Στην φωτογραφία, βλέπετε πώς ήταν πριν ως άνδρας και πώς μετά το… χειρουργείο.  

Θεσσαλονίκη:Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία που έκλεβε και αποσυναρμολογούσε οχήματα.


Tρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για κλοπές οχημάτων τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν με σκοπό την πώληση ανταλλακτικών.
Συγκεκριμένα σε έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣσυνελήφθησαν σε συνεργείο αυτοκινήτων σε αγροτική περιοχή της Ιωνίας Θεσσαλονίκης, ένας Έλληνας 31 ετών, ένας 29χρονος ομογενής και ένας 40χρονος αλλοδαπός να επιχειρούν να αποσυναρμολογήσουν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από την περιοχή της Νικόπολης.

Ολοκλήρωση μεταρρυθμίσεων έως τις 15/1



THN απόφασή του να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις μέχρι τις 15 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος στα μέλη του Yπουργικού Συμβουλίου χθες. Μάλιστα ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με υπουργούς της κυβέρνησης που χειρίζονται τα θέματα, ώστε να «τρέξουν» οι διαρθρωτικές αλλαγές. Σε αυτό το πλαίσιο σήμερα συναντάται με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Σέλντον Άντελσον: Ο μεγιστάνας που θέλει να επενδύσει στην Κύπρο


O Σέλντον Άντερσον

Υποσχέσεις για μεγάλες επενδύσεις στην Κύπρο άφησε την Πέμπτη ο αμερικανός μεγιστάνας Σέλντον Άντελσον, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μεγαλονήσου Δημήτρη Χριστόφια και τον υπουργό Οικονομικών Κίκη Καζαμία.

Ο Σέλτον Άντελσον συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Στον πίνακα κατάταξης των πλουσιότερων ανθρώπων του Forbes το 2011 βρέθηκε στην 16η θέση με περιουσία 23,3 δισ. δολάρια. 

Σε εξέγερση καλεί τους Κούρδους το ΡΚΚ μετά την αιματηρή επιδρομή τουρκικών μαχητικών


Στους δρόμους οι Κούρδοι μετά την αιμαητηρή επιδρομή τουρκικών μαχητικών με 35 νεκρούς

Σε εξέγερση καλούν οι αντάρτες του ΡΚΚ τον κουρδικό πληθυσμό της Τουρκίας, μετά το θάνατο 35 Κούρδων χωρικών κατά τη διάρκεια επιδρομής της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στη νοτιοανατολική Τουρκία την Τετάρτη.

«Καλούμε το λαό του Κουρδιστάν, ιδιαίτερα στο Χακάρι και το Σιρνάκ (δύο επαρχίες στη μεθόριο με το Ιράκ) να αντιδράσουν κατά της σφαγής και να ζητήσουν τον λογαριασμό από τους δράστες με εξεγέρσεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μπαχόζ Ερντάλ, στέλεχος του HPG, της ένοπλης πτέρυγας του PKK.

Μίλησαν με ονόματα οι δυο εισαγγελείς -Είπαν ποιοι ενοχλήθηκαν από το έργο τους



Εκείνοι που, προφανώς, ενοχλήθηκαν, από τις έρευνες και το έργο των οικονομικών εισαγγελέων και προσπάθησαν να κάνουν παρεμβάσεις εμποδίζοντας το έργο τους έχουν ονοματεπώνυμο
και οι πληροφορίες λένε ότι αυτά τα ονόματα οι δυο λειτουργοί τα ανέφεραν στις προφορικές εξηγήσεις έδωσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην παραίτησή τους.

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας θα μπει το 2012


Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας θα μπει το 2012

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας θα μπει το 2012, καθώς γιατροί και φαρμακοποιοί αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν στη λειτουργία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τη μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών με στόχο τον περιορισμό της αντίστοιχης δαπάνης.

Ειδικότερα, οι γιατροί απεργούν από τη Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) τονίστηκε ότι για τον ιατρικό κόσμο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» ο αποκλεισμός της δυνατότητας συνταγογράφησης από τους μη συμβεβλημένους ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ.

Ρόμνεϊ: "Παράδειγμα προς αποφυγή η Ευρώπη"


Το φαβορί στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2012 Μιτ Ρόμνεϊ δήλωσε ότι ο πρόεδροςΜπαράκ Ομπάμα "μας κάνει να μοιάζουμε ολοένα και πιο πολύ με την Ευρώπη", ένα μοντέλο "που δεν δουλεύει".

"Δεν πιστεύω πως η Ευρώπη λειτουργεί στην Ευρώπη. Δεν θέλω εδώ την Ευρώπη", δήλωσε ο Μιτ Ρόμνι στο Έιμς, ένα σταθμό στην περιοδεία που διεξάγει με λεωφορείο στην Άιοβα (κεντρικές ΗΠΑ) μερικές ημέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές σ' αυτή την Πολιτεία - κλειδί, την πρώτη που ψηφίζει στο πλαίσιο των προκριματικών εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Κύπρος-Ελλάδα:τα 7 τρις φυσικό αέριο,"γεωπολιτικό δώρο",οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι



O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου το χαρακτήρισε “θείο δώρο”. Σίγουρα,όμως είναι ένα “γεωπολιτικό δώρο” που αλλάζει όλα τα δεδομένα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η επιβεβαίωση του μεγέθους των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κύπρου,σε συνδυασμό με αυτά που έχουν εντοπιστεί στο Ισραήλ και με ότι βρεθεί στην ελληνική ΑΟΖ -όταν με το καλό οριστεί- δημιουργούν νέα δεδομένα,ευκαιρίες αλλά και κινδύνους!

Σε ιδιώτες το έργο είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών



Στην έγκριση της ανάθεσης του έργου είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο σε ελεγκτικούς οίκους, νομικά γραφεία και εισπρακτικές επιχειρήσεις προχώρησε χθες το υπουργικό συμβούλιο.

Κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου, ενεκρίθησαν όλες οι σχετικές διατάξεις που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να περιληφθούν στον νέο νόμο για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ρωσική εκκλησία και ΜΜΕ στο πλευρό του Εφραίμ πιέζουν την ελληνική ηγεσία



OI δυσανάλογα μεγάλες διαστάσεις που έχει λάβει η κάλυψη από τα ρωσικά ΜΜΕ της υπόθεσης της προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ και οι πρόσφατες επίσημες καταδικαστικές δηλώσεις από το ρωσικό Yπουργείο Εξωτερικών συμπληρώθηκαν χθες από την άμεση παρέμβαση του πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλου προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, προκαλώντας νέο πεδίο τριβής στις διμερείς διπλωματικές σχέσεις.

Σαν Σήμερα...


30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γεγονότα

1824: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παραδίδεται στην κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια τουεμφυλίου πολέμου.
1894: Με προσωπική επιστολή στον Δημήτριο Βικέλα, φοιτητής δηλώνει τον ενθουσιασμό του για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και δεσμεύεται να συνεισφέρει 10 δραχμές από το υστέρημά του, από την 1η Ιανουαρίου 1895 έως τον Ιούνιο του 1896, ώστε να συμβάλλει και αυτός στον κοινό στόχο.

Δροσουλίτες, τα φαντάσματα του Φραγκοκάστελλου


δροσουλίτες στο Φραγκοκάστελλο
Κάθε χρόνο στα τέλη του Μάη, με την πρωινή δροσιά εμφανίζονται οι «Δροσουλίτες», τα φαντάσματα των νεκρών πολεμιστών του Χατζή Μιχάλη Νταλιάνη που υπερασπίστηκαν το κάστρο Φραγκοκάστελλο από τους Τούρκους

Εξακόσια παλικάρια πολέμησαν ενάντια σε 8.000 τούρκους. Αντεξαν περισσότερο από μια βδομάδα αλλά στο τέλος χάθηκαν οι 335 από αυτούς, μαζί κι ο αρχηγός τους. Οι απώλειες των Τούρκων ήταν 800 στρατιώτες.