Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Εξαπάτησε γιατρούς στη Θεσσαλονίκη… προσποιούμενος τον ιατρικό επισκέπτη!

Εξαπάτησε γιατρούς στη Θεσσαλονίκη… προσποιούμενος τον ιατρικό επισκέπτη!
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της ΔιεύθυνσηςΑσφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, για «Απάτη».

Απλήρωτοι παραμένουν δεκάδες αγρότες και στον Έβρο

Απλήρωτοι παραμένουν δεκάδες αγρότες και στον ΈβροAπλήρωτοι παραμένουν δεκάδες αγρότες και στον Έβρο μετά την πληρωμή των ενισχύσεων / δικαιωμάτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Οι περισσότεροι κρίθηκαν ως μη ενεργοί γεωργοί, ενώ είναι όλοι κατά

Τούρκος αρθρογράφος προς Ερντογάν: Άρα η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική;

Τούρκος αρθρογράφος προς Ερντογάν: Άρα η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική;Απάντηση στις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της συνθήκης της Λωζάννης και της Ελλάδας έδωσε μέσω άρθρου του στη Hurriyet ο δημοσιογράφος, Μπουράκ Μπεκντίλ.

Eurobank: Πώς οι Ελληνες έχασαν πλούτο 23 δισ. ευρώ

Eurobank: Πώς οι Ελληνες έχασαν πλούτο 23 δισ. ευρώΤους λόγους της περαιτέρω μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών αναλύει η  Eurobank κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά  στην 14η συναπτή τριμηνιαία αρνητική αποταμίευση των Ελλήνων.Ειδικότερα το εισόδημα

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: «Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται κατά τις θελήσεις»

Παπανδρέου σε Βενιζέλο: «Η Ιστορία δεν ξαναγράφεται κατά τις θελήσεις»Απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου εξέδωσε το ΚΙΔΗΣΟ. «Η Ιστορία έχει καταγράψει - και σιγά σιγά αποκαλύπτονται- όλες τις παραμέτρους μίας μαύρης σελίδας για την πολιτική ζωή και τον δημόσιο βίο της χώρας: 

Από κατάθλιψη υποφέρουν περισσότεροι από 500.000 Έλληνες

Τα τελευταία έξι χρόνια οι ψυχικές διαταραχές του πληθυσμού της Ελλάδας, με βασική την κατάθλιψη, αυξάνονται σταθερά με τις αυτοκτονίες για χρέη ή για κατασχέσεις να αποτυπώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τη νοσηρή πραγματικότητα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Η κυβέρνηση, απέτυχε να επιβάλει την αυταρχική επιλογή της, στα ΜΜΕ.
Το ΣτΕ, ακύρωσε την επιλογή της, η οποία, αντί να θεραπεύσει το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής, θα δημιουργούσε χειρότερο.
Η κυβέρνηση, θα κέρδιζε προσωρινά στην προπαγάνδα,

Ο Κωνσταντινόπουλος για τον Κατρούγκαλο: Οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι πολιτικός απατεώνας

«Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι πολιτικός απατεώνας και αυτοί είναι που θα κρίνουν» απάντησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου για τον βουλευτή στη Βουλή.
Δείτε το βίντεο:

Τοποθέτησαν «γκαζάκια» σε οχήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία Αρχείου: EurokinissiΕμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε οχήματα των ΕΛΤΑ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 4:00, πραγματοποιήθηκε έκρηξη έξω από τα ΕΛΤΑ στην οδό Παπάφη 173. Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο

Βενιζέλος κατά Παπανδρέου: Το ζήτημα είναι ηθικό και ιστορικό

Σαφείς αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τον διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Το ζήτημα του κ. Παπανδρέου και των απόψεων που

ΠΑΟΚ - Καραμπάχ 0-1

ΠΑΟΚ - Καραμπάχ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)Ένας ΠΑΟΚ χωρίς ουσία "τιμωρήθηκε" στο 69' από τον, πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μίτσελ, ο οποίος χάρισε στην Καραμπάχ τη πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της, μέσα στην Τούμπα.
Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν κέρδισε για δεύτερη