Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ολοκλήρωσε την στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κριτική στην κυβέρνηση για την συμπεριφορά της όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών πριν και μετά τις εκλογές, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σημερινή

Χρήστος Παπαστεργίου : ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ ...

Στις 28 Δεκεμβρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε, με πλειοψηφία, τα σχέδια αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, δασικές

Και Κύρτσος κατά Κεραμέως: "Όχι άλλους αστυνομικούς. Ρεκόρ κάναμε"

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος πήρε θέση κατά του νομοσχεδίου της Κεραμέως, ζητώντας την πρόσληψη επιστημόνων και όχι (άλλων) αστυνομικών.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας

Με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, συναντήθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πού εντοπίστηκαν τα 599 κρούσματα, όλες οι περιοχές - 227 στην Αττική, στα ύψη το κέντρο της Αθήνας

Δείτε πού εντοπίζονται τα κρούσματα που επιβεβαίωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο. «Βράζει» η Αττική, δεκάδες νέες μολύνσεις και σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αχαΐα, Λάρισα και Πιερία.

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε πληρώνονται

Τις ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου 2021 ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης

Κοζάνη: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κοζάνης για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα. Στην περιοχή η Αρχή Διαφάνειας του Υπουργείου Υγείας.

ΟΑΕΔ: 11 προγράμματα για ανέργους με 46.000 θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας για 46.000 ανέργους περιλαμβάνουν 11 προγράμματα του ΟΑΕΔ. Αναλυτικά τα προγράμματα και πώς θα υποβάλλουν αίτηση οι δικαιούχοι:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και ισχυρές χιονοπτώσεις - Άρχισε ο «Λέανδρος»

Η κακοκαιρία Λέανδρος έχει αρχίσει να δείχνει τα «δόντια» της στη χώρα μας, καθώς από σήμερα εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα, με τα κύρια χαρακτηριστικά

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδημοκρατικό το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, το οποίο χαρακτηρίζει αντιδημοκρατικό, ζητεί με ανακοίνωσή του το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιταλία: Καταρρέει η κυβέρνηση συνασπισμού - Ο Ρέντσι αποσύρει τους υπουργούς του

Σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε το Italia Viva ο αρχηγός του και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι αποσύρει τους υπουργούς του από το κυβερνητικό σχήμα.