Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ανδρουλάκης: Κόλαφος το ψήφισμα κατά Τουρκίας για τους στρατιωτικούς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΚόλαφος για την Τουρκία είναι το ψήφισμα ευρωβουλευτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, που αφορά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι βρίσκονται φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.
Το ψήφισμα θα συζητηθει την Τετάρτη στην Ολομέλεια του

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, άμεσα, για θέσεις 42 ειδικοτήτων (ΜΟΝΙΜΟΙ)

Άμεση υποβολή αιτήσεων 42 ειδικοτήτων προσφέρουν τρεις διαγωνισμοί, στο δημόσιο.
Προσφέρονται, συνολικά, 354 θέσεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με κλιμάκωση προσόντων, από τα ελάχιστα έως τα πλέον υψη. 

Ενστάσεις και κριτική Λυκούδη για τη στελέχωση του Κινήματος Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Λυκούδη σπυροςΕνστάσεις για την λογική διάρθρωσης τον κομματικών οργάνων του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει ο Σπύρος Λυκούδης.
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την τοποθέτηση του νέου γραμματέα του νέου φορέα,  αλλά και την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη

Αποχώρησε το ένα τρίτο των Οικολόγων Πράσινων -Καταγγέλλουν Τσιρώνη και ΣΥΡΙΖΑ

Αποχώρησε το 1/3 των μελών των Οικολόγων Πράσινων -Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΤο ένα τρίτο των μελών των Οικολόγων Πράσινων αποχώρησαν την παραμονή του συνεδρίου τους διαφωνώντας με την συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική Τσιρώνη.Αποκορύφωμα υπήρξε το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.Τα 80 στελέχη των

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μακρόν για Συρία, Τουρκία και ΠΓΔΜ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μακρόν -Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΤηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Ελληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συζήτηση των δύο ανδρών εστιάστηκε στις εξελίξεις στο θέμα της Συρίας, στις ευρωτουρκικές σχέσεις και στις διαπραγματεύσεις

Έρχονται αυξήσεις έως 100% στις κατώτατες συντάξεις

Διόρθωση σύνταξης για 20.000 χαμηλοσυνταξιούχους που αποχώρησαν μετά τον Ιούλιο του 2015 και πριν τον Μάιο του 2016, δηλαδή μετά το τρίτο μνημόνιο και πριν το νόμο Κατρούγκαλου, έρχεται με έγγραφο του ΕΦΚΑ.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου

Αποτέλεσμα εικόνας για συνταξειςΑπό τις 27 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η καταβολή των συντά Από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η καταβολή των συντάξεων του Μαΐου 2018 στους δικαιούχους.
Συγκεκριμένα: ξεων του Μαΐου 2018 στους δικαιούχους.
Συγκεκριμένα:

Η Βουλή αποφάσισε να «υιοθετήσει» τα παιδιά του πιλότου - 18.000 ευρώ το χρόνο

Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, το Κοινοβούλιο θα υιοθετήσει τα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου, του χειριστή του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Τσουνάμι» προσφύγων στη Θεσσαλονίκη -Εικόνες Ειδομένης

Εξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης/ Φωτογραφία: thessnewsΣε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έχουν μετατραπεί τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εξαιτίας του μεγάλου κύματος προσφύγων που δέχεται η πόλη.

Πέθανε ο Ιταλός φιλέλληνας δημοσιογράφος Έντο Νταλάρα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Έντο Νταλάρα άφησε στη Ρώμη την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. O Eντο Νταλάρα υπήρξε ανταποκριτής επί σειρά ετών ελληνικών μέσων ενημέρωσης την δεκαετία του '90 και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Έθνος» και του τηλεοπτικού σταθμού «Αντέννα».

Εκλεισε η συμφωνία- Ξεκινούν πτήσεις από τη Λάρισα τα drones των ΗΠΑ

Φωτογραφία: AP- Αμερικάνικο droneΤο πράσινο φως δόθηκε χτες για να ξεκινούν πτήσεις από τη Λάρισα τα drones των ΗΠΑ.Συγκεκριμένα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ θα ξεκινήσουν – ακόμη και σήμερα-την δράση τους από το

Champions League: Μεγάλο ζευγάρι στα ημιτελικά, Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπάγερν Μονάχου

Champions League: Μεγάλο ζευγάρι στα ημιτελικά, Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπάγερν ΜονάχουΜεγάλο ζευγάρι ανέδειξε η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League.Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Λίβερπουλ θα συναντήσει τη Ρόμα. 
Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πέρσι στα προημιτελικά

Europa League: Τιτανομαχία Αρσεναλ-Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά

Europa League: Τιτανομαχία Αρσεναλ-Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικάΜεγάλα ματς και στα ημιτελικά του Europa League.Η κλήρωση των ημιτελικών του Europa League έφερε την Αρσεναλ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Τυχερές της διαδικασίας ήταν η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου και η

Καταργούνται τρία επιδόματα για τις επικουρικές

Κατάργηση τριών επιδομάτων για τις επικουρικές συντάξεις έρχεται να βάλει εγκύκλιος του ΕΤΕΑΕΠ που κοινοποιήθηκε από τον ΕΦΚΑ.Με αίτηση από 1/1/2015 και από 13/5/2016 παύουν να καταβάλλονται: