Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πούτιν: Για μένα, δεν είναι σημαντικά τα σύνορα των χωρών

Πούτιν: Για μένα, δεν είναι σημαντικά τα σύνορα των χωρώνΜε μια δήλωση-έκπληξη, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, θέλησε να αιτιολογήσει την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας.
Οπως δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild τα σύνορα δεν είναι κατά τη γνώμη του «σημαντικά» κι ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται παρά για τη «μοίρα των ανθρώπων».

Εγκρίθηκαν 477 προσλήψεις στον δημόσιο τομέα

Πράσινο φως για 477 προσλήψεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα «άναψαν» τα υπουργεία Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών.Με απόφαση του Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου εγκρίθηκαν συγκεκριμένα οι διαδικασίες πρόσληψης:

Ο Γιάννης Ραγκούσης για την εκλογή του Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης για την εκλογή του ΜητσοτάκηΤην εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν είχε διαφωνήσει μαζί του. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

Να μπει τέλος στους μηχανισμούς και τα κλειστά γραφεία στη ΝΔ ζήτησε ο Τζιτζικώστας

Να μπει τέλος στους μηχανισμούς και τα κλειστά γραφεία στη ΝΔ ζήτησε ο Τζιτζικώστας «Από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι, στεκόμαστε δίπλα του για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση, έτσι όπως εκφράστηκε από τους φίλους και από τα μέλη της ΝΔ» σχολίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας για την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην

Η ΕΛΛΑΔΑ ''ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ'' : ΦΥΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο ...
δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο «Thanks Greece». Ενα δημοσίευμα που ευχαριστούσε για τη δημιουργία 250.000 νέων θέσεων εργασίας από την έλευση, όπως έγραφε, 60.000 ελληνικών

Συνάντηση Ιερώνυμου-Αποστόλου: Η ανεκμετάλλευτη γη της εκκλησίας σε νέους αγρότες για πρότυπα αγροκτήματα

 Συνάντηση Ιερώνυμου-Αποστόλου: Η ανεκμετάλλευτη γη της εκκλησίας σε νέους αγρότες για πρότυπα αγροκτήματαΣτην ανάγκη να χρησιμοποιηθούν παραγωγικά σχολάζουσες,σήμερα, εκκλησιαστικές εκτάσεις, με κύριες κατευθύνσεις τη διευκόλυνση των νέων αγροτών, την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και τη δημιουργία πρότυπων αγροκτημάτων, συμφώνησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ποια είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, και πώς συνέβαλε στη νίκη του

Ποια είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, και πώς συνέβαλε στη νίκη του [εικόνες]Την οικογένειά του και ειδικά τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχαρίστησε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ.
Και πράγματι, η Μαρέβα τον στήριξε έμπρακτα σε αυτό τον αγώνα με σημαντικό εργαλείο το

Το απίθανο SMS του Ψαριανού στον Κυρ. Μητσοτάκη για τη νίκη του

Το απίθανο SMS του Ψαριανού στον Κυρ. Μητσοτάκη για τη νίκη του Εκτός από τον  Σταύρο Θεοδωράκη με sms ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.
Στο sms στο οποίο έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μεταξύ

Le Monde: Οι Ελληνες έβαλαν τέλος στην κυριαρχία της οικογένειας Καραμανλή

Le Monde: Οι Ελληνες έβαλαν τέλος στην κυριαρχία της οικογένειας ΚαραμανλήΜε τίτλο «η ελληνική δεξιά επέλεξε ένα νέο αρχηγό», η ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Monde αφιερώνει εκτενές άρθρο στη χθεσινή εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου της ΝΔ.
«Μετά από μια εσωτερική μάχη που διήρκεσε πάνω από τρεις μήνες, η συντηρητική

Έκτακτο συνέδριο στις 26 με 28 Φεβρουαρίου συγκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ektakto-sunedrio-stis-26-me-28-febrouariou-sugkalei-o-kuriakos-mitsotakisΈκτακτο συνέδριο στις 26 με 28 Φεβρουαρίου συγκαλεί στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Thetoc. 
Βασικό διακύβευμα του συνεδρίου θα είναι το στίγμα του κόμματος σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο με

Γεννηματά: Μας χωρίζει άβυσσος με τις νεοφιλελεύθερες απόψεις Μητσοτάκη

"Θέλω να ευχηθώ και δημόσια συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Ν.Δ. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας. Είναι μια

Πρόστιμο και «φρένο» στη μεταβίβαση ΙΧ για όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας

Την Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2016, καθώς έληγε η παράταση που είχε δώσει το ΥΠΟΙΚ.
Πλέον όσοι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν πλήρωσαν θα βρεθούν αντιμέτωποι τόσο με το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί, όσο και με την απαγόρευση της μεταβίβασης του οχήματός τους. 

«Επιθετική» ανακοίνωση των ΑΝΕΛ κατά της εκλογής Κυριάκου Μητσοτάκη

kammenos1Έντονη ενόχληση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στο κόμμα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, φαίνεται πως προκάλεσε η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, που εκδόθηκε από την εκπρόσωπο Τύπου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι οι ΑΝ.ΕΛ «αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο

Γρηγόρης Σαρίδης : Η πολιτική της «αθώας» απάτης


Του Αγίου Γρηγορίου Ναζιανζηνού, συμπληρώνεται μια χρονιά επίπονα κερδισμένης γνώσης από την ανάληψη εξουσίας του δίδυμου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Πολιτική περίοδος «κορεσμένη από ιστορία» διεθνώς και εσωτερικά όπου οι αρνητές των 

Μάνος: "Καταμεσής του Ελληνικού πολιτικού χειμώνα η επικράτηση Μητσοτάκη δικαιολογεί ελπίδες"

Μάνος: "Καταμεσής του Ελληνικού πολιτικού χειμώνα η επικράτηση Μητσοτάκη δικαιολογεί ελπίδες" - Κεντρική ΕικόναΟ Στέφανος Μάνος σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, το αποτέλεσμα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία. 
Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

Άδωνις σε Κυριάκο: Συγχαρητήρια φίλε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε μέσω Twitter συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

"Συγχαρητήρια φίλε", έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στον ανεβάζοντας