Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες στην Ημαθία

Χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες στην ΗμαθίαΖημιές σε αγροτικές καλλιέργειες με ροδάκινα και νεκταρίνια προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε αρκετές περιοχές της Ημαθίας και οι παραγωγοί ζητούν άμεσα αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Επιζήμια η υποψηφιότητα Καιριδη για τη ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚαιριδηΔεν γνωρίζω τον άνδρα, αγνοώ τις αρετές του, δεν τον έχω συναντήσει στις δύσκολες νεοδημοκρατικες στιγμές, δεν μπορώ να εκφέρω (και θα ήταν άδικο) άποψη για τις ικανότητες του. Εκείνο ωστόσο που γνωρίζω από πρώτο χέρι είναι ότι η επιλογή του

Του Αντώνη Κοτσακά : Προοδευτική συμμαχία «με σάρκα και οστά»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αντώνη ΚοτσακάΘέμα των ημερών, λοιπόν, η Προοδευτική Συμμαχία; Μετά την επιτυχημένη συνάντηση στο κλειστό του Γαλατσίου και τον ενθουσιασμό που επικράτησε, δημιουργήθηκαν θετικές προσδοκίες αλλά και ερωτήματα.

Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Δείτε πως θα κάνετε δωρεάν διακοπές

ΟΑΕΔ: Ο Κοινωνικός Τουρισμός είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για να κάνουν δωρεάν διακοπές δικαιούχοι και ωφελούμενοι σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας.

Ποιοι εντάσσονται και ποιοι αποκλείονται από τις 120 δόσεις - Τα σημεία SOS του νομοσχεδίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιοι εντάσσονται και ποιοι αποκλείονται από τις 120 δόσεις - Τα σημεία SOS του νομοσχεδίουΤο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση χρεών ως 120 δόσεις, που αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, από το υπουργείο Εργασίας, προβλέπει διαγραφή χρεών ως και 60%, για περίπου 600.000 ελεύθερους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ καθώς και μειώσεις ως και 40% στις συντάξεις που θα λάβουν, είτε

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στα Τίρανα - Ζητούν την παραίτηση Ράμα

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα.

DW: Ολική ρήξη στις σχέσεις Ουάσινγκτον και Άγκυρας λόγω S-400

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Ουάσινγκτον και Άγκυρας με αφορμή την αγορά των ρωσικών αμυντικών πυραύλων S-400 από την Τουρκία. Επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος AKP Ομέρ Τσελίκ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής υπό τους Μανώλη Όθωνα, Φίλιππο Σαχινίδη και Ιωάννη Βαρδακαστάνη θα επισκεφθεί την Τρίτη 16-04-2019 το Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης  έχει ως εξής:

«Ανάσα» από το Κτηματολόγιο: Παράταση για 8 περιφερειακές ενότητες

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ανάσα» από το Κτηματολόγιο: Παράταση για 8 περιφερειακές ενότητεςΑνάσα στους ιδιοκτήτες 8 περιφερειακών ενοτήτων, που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία κτηματογράφησης του ακινήτου τους, έδωσε με έκτακτη απόφασή του το Κτηματολόγιο.

Κιλκίς: Αναζητείται οδηγός που μετέφερε με το Ι.Χ. του 8 Πακιστανούς

Ένα όχημα ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της

Θεσσαλονίκη: Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας για την ανάληψη του Euro 2028

undefined
Υπεγράφη νωρίτερα σήμερα στο κτήριο διοίκησης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των χωρών Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας για την ανάληψη του Euro 2028 ή του παγκοσμίου κυπέλλου 2030.