Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Βιοτέχνες κατά κυβέρνησης: Εξαθλιώνετε τους μικρομεσαίους, όχι τους πλούσιους

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνες βιοτεχνες«Οδοστρωτήρα» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, το νέο ασφαλιστικό - φορολογικό που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση στη Βουλή, και διευκρινίζει πως «πρόκειται για έναν εξοντωτικό νόμο σε βάρος της μικρομεσαίας τάξης και

Παραιτήθηκε ο Αυστριακός καγκελάριος Φάιμαν -Νέοι τριγμοί στην Ευρώπη

Αποτέλεσμα εικόνας για aystriakos kagkelarios faimanΜετά την πρόσφατη νίκη της ακροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν παραιτήθηκε τόσο από επικεφαλής της χώρας όσο και από την ηγεσία του κόμματός του SPÖ.
Με μια σύντομη δήλωσή του ανήγγειλε την αποχώρησή του,

Φρίκη: 25χρονος βρέθηκε αποκεφαλισμένος στη Θεσπρωτία

friki-25xronos-brethike-apokefalismenos-sti-thesprwtiaΣυναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στις αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας, μετά την αποκάλυψη μιας άγριας εγκληματικής ενέργειας.
Ένας 25χρονος, Αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρός

Παραιτείται από την προεδρία της UEFA ο Πλατινί

paraiteitai-apo-tin-proedria-tis-uefa-o-platiniΤην παραίτηση του Μισέλ Πλατινί από την προεδρία της Ουέφα, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του Γάλλου παράγοντα του διεθνούς ποδοσφαίρου. 
Η απόφαση ανακοινώθηκε αφού ο Πλατινί έμαθε τη

Eldorado: Ανακοίνωσε επανέναρξη εργασιών στις Σκουριές

H καναδική εταιρεία Eldorado Gold ανακοίνωσε την επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές. Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η Eldorado αναφέρει ότι η θυγατρική της εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» έλαβε από

Tου Χρόνη Μακρίδη : Χρειαζόμαστε… αναζωογόνηση

Παρακολουθούμε πάλι τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται ακόμη μία πράξη «διαπραγμάτευσης»  για την αξιολόγηση. Με κόκκινες γραμμές οι οποίες όλο και ροδίζουν και με περήφανα «ΟΧΙ» που γίνονται «ναι μεν αλλά».
Με τους δανειστές να μη βιάζονται, να κερδίζουν χρόνο στερώντας ζωτικό οξυγόνο από τον αέρα της κυβέρνησης. Περιττό είναι νομίζω να

Πρόεδρος ΤΕΕ: Ο Τσίπρας δεν τήρησε τον κώδικα δεοντολογίας

stasinosΘα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Κάποιος που ασκεί το επάγγελμα θα πρέπει να ενδιαφέρεται και για τον κλάδο, είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός, ερωτηθείς για το αν θα διαγραφεί ο Αλέξης Τσίπρας από μέλος του ΤΕΕ.
Πρόσθεσε πως τα αρμόδια όργανα θα εξετάσουν αν τηρήθηκε ο κώδικας

Λοβέρδος: Δε θα επιτρέψουμε την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης

loverdosΗ παραχώρηση κτιριακής υποδομής της παραλιακής ζώνης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα περάσει δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λοβέρδος δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα περάσουν πάνω από το πτώμα

Με τροπολογία η κυβέρνηση μετατρέπει κτιριακές εγκαταστάσεις στο Φάληρο σε αίθουσα δικαστηρίων

Με τροπολογία η κυβέρνηση μετατρέπει κτιριακές εγκαταστάσεις στο Φάληρο σε αίθουσα δικαστηρίωνΚτιριακές εγκαταστάσεις δίπλα στην ολυμπιακή εγκατάσταση του beach volley, στο παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου, θα μετατραπούν σε αίθουσα δικαστηρίων και χώρους κράτησης, έπειτα από τροπολογία που πέρασε χθες βράδυ στη Βουλή.

Ο βαρύς λογαριασμός που θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες - Αναλυτικοί πίνακες

Το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο πέρασε από τη Βουλή, καθώς υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Τώρα μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες μετρούν έξτρα φόρους. Την ίδια στιγμή, έρχονται αλλαγές, με μειώσεις στις συντάξεις. 

Έτος τουρισμού το 2016 για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη

Έτος τουρισμού το 2016 για την Ανατολική Μακεδονία-ΘράκηΈτος τουρισμού πρόκειται να ανακηρύξει το 2016 για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στην Κομοτηνή.

Γιατί έβαλε τα γέλια ο Τσίπρας όταν μιλούσε ο Καμμένος

giati-ebale-ta-gelia-o-tsipras-otan-milouse-o-kammenosΜιά ατάκα της Σοφίας Βούλτεψη την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο υπουργός Αμυνας στάθηκε η αφορμή για να βάλει τα γέλια ο πρωθυπουργός.
Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυε επίθεση στη

ΜΑΤ επιτέθηκαν με δακρυγόνα στο μπλοκ της ΛΑΕ -Τραυματίστηκε στο κεφάλι η Παπαδόγιαννη, στο νοσοκομείο ακόμη 3

(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)Επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκε το μπλοκ της ΛΑΕ, που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερα στελέχη και μέλη του κόμματος.

Ψηφίστηκαν με 153 «Ναι» το Ασφαλιστικό «λαιμητόμος» & το Φορολογικό Τσίπρα

Ψηφίστηκαν με 153 «Ναι» το Ασφαλιστικό «λαιμητόμος» & το Φορολογικό Τσίπρα
Χωρίς εκπλήξεις, και με τους 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να τα υπερψηφίζουν, πέρασε από τη Βουλή το Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα. 
Με τη Βουλή να βρίσκεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας υπό κλοιό διαδηλωτών και