Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Σκουρλέτης: Θα επανφέρουμε το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ

O ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στον Βήμα Fm, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που θεωρεί ότι η κατάργηση

Και επίσημα ο Λοβέρδος στο ΠΑΣΟΚ

Με επιστολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο προεδρείο της Βουλής έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος εντάσσεται πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Λοβέρδος είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα.

Στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Τέλος στο σίριαλ για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης έβαλε η Κοινωνία Μελών της ομάδας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά (υπήρχαν και 3 άκυρα και 1 λευκό), οι οπαδοί αποφάσισαν υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της

Οριακά τα οικονομικά του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ αν δεν χρηματοδοτηθούν επιπλέον κίνδυνος για λουκέτο

Δεν θα είναι σε θέσει να χορηγούν συντάξεις μέχρι το τέλος του έτους τα δύο μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, αν δεν λάβουν επιπλέον χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Την επερχόμενη ταμειακή ένδεια των δύο ασφαλιστικών φορέων αποκαλύπτει το γεγονός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», ότι στο επτάμηνο Ιανουαρίου -Ιουλίου έχουν απορροφήσει

Με 279 εφοριακούς ενισχύεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Την κατανομή και τον διορισμό των 279 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ στο υπουργείο οικονομικών ενέκρινε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την άμεση τοποθέτησή τους στις εφορίες.
Από τους εν λόγω εφοριακούς οι 90 έχουν πτυχίο νομικής και θα

Σεισμός 5 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές περιοχές -  Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ - Κώστας Παπαζάχος: Οι δονήσεις θα συνεχιστούν μέσα στην ημέρα, δεν ανησυχούμε για κάποιον μεγάλο σεισμό - Λέκκας: Το επίκεντρο είναι κοντά στη στεριά, γι' αυτό έγιναν πολύ αισθητοί οι σεισμοί - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Δείτε νέες φωτογραφίες απο τα οσα ανακαλύπτονται στην Αμφίπολη

Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρόοδο των ανασκαφών στην Αμφίπολη έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού.
Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Νταβούτογλου πήρε το δακτυλίδη απο το Ερντογάν για νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είναι αυτός που έλαβε το χρίσμα και θα αντικαταστήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην αρχηγεία του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, αλλά και στη θέση του πρωθυπουργού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ερντογάν.

ΠΑΣΟΚ: «Αυτονόητη η συμπερίληψη των Γενοκτονιών στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ότι «η συμπερίληψη των Γενοκτονιών, που έχει στο παρελθόν αναγνωρίσει η Βουλή των Ελλήνων, είναι αυτονόητη. Δεν χρειάζονται όψιμες επισημάνσεις για το προφανές που έχει συμφωνηθεί από την πλειοψηφία κατά την

Τρεις τροπολογίες κατέθεσε η ΔΗΜΑΡ

Σε επανακατάθεση τριών παλαιότερων τροπολογιών της Δημοκρατικής Αριστεράς, που δεν είχαν υιοθετηθεί από την κυβέρνηση, προβαίνουν οι βουλευτές του κόμματος, Νίκος Τσούκαλης, Σπύρος Λυκούδης και Γιάννης Πανούσης, ενόψει της συζήτησης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου την ερχόμενη εβδομάδα.