Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Εκτακτο: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Εκτακτο: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη ΘεσσαλονίκηΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης της Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η 16χρονη πριν από λίγη ώρα παρουσιάστηκε μόνη της στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης και είναι καλά

Σενάρια ανασχηματισμού με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά

senaria-anasximatismou-me-prwtagwnisti-ton-niko-pappaΟ πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός έχει απασχολήσει την επικαιρότητα από την άνοιξη όπου σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεται ως η λύση για την κυβέρνηση προκειμένου να κάνει το απαραίτητο Lifting και να κερδίσει χρόνο στην διακυβέρνηση του τόπου.

Θοδωρής Ρουσόπουλος: Τι σηματοδοτεί η προεδρία του στο ΚΠΕΕ

Θοδωρής Ρουσόπουλος: Τι σηματοδοτεί η προεδρία του στο ΚΠΕΕ - Κεντρική Εικόνα«Ολική επαναφορά» ήταν ο τίτλος της διάσημης ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1990 και χωρίς το περιεχόμενό της να είναι ίδιο ταιριάζει απόλυτα στον Θοδωρή Ρουσόπουλο, μετά την ανακοίνωση από τον ίδιο ότι αναλαμβάνει την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής

Τραγωδία στην Εδεσσα: Κυνηγός πέρασε για θήραμα τον φίλο του και τον σκότωσε

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣΗ εξόρμηση παρέας για κυνήγι, στην Εδεσσα, είχε τραγική κατάληξη για έναν 47χρονο.Ενας 52χρονος φίλος του τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα. Ο άτυχος άνδρας

Αστυνομικός σκύλος συνέλαβε 35χρονο με 2 κιλά χασίς στις Σέρρες

Αστυνομικός σκύλος συνέλαβε 35χρονο με 2 κιλά χασίς στις Σέρρες (φωτό)
O 35χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκειας έρευνας στο
 σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου διαπιστώθηκε να κατέχει μέσα σε αποθήκη ποσότητα κάνναβης βάρους 2.275 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Επιπλέον, στους χώρους του σπιτιού εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: Πόνεσα για την φανέλα του Άρη, έκλαψα για την αδικία σε βάρος του

O Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στο Yellow Radio για την ομάδα του Πανθρακικού, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ αλλά και τις αναμνήσεις του από τον Άρη.

Αναλυτικά μίλησε:

ΟΓΑ: Τη Δευτέρα η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου

Την προσεχή Δευτέρα θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 656.412 συνταξιούχους του ΟΓΑ, με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων.

Φώφη Γεννηματά : Επίσκεψη στην Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Επίσκεψη στην Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, πραγματοποίησε σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Τη Πρόεδρο συνόδευαν οι: