Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Μητσοτάκης για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δεν θα επιτρέψω κανείς να μας διχάσει

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για θλιβερές εικόνες βίας στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και επέρριψε σαφώς πλην εμμέσως ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε απερίφραστα πράξεις βίας και την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει "όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων" και "την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας".

Κορονοϊός: "Έκρηξη" με 3.215 νέα κρούσματα,- 484 διασωληνωμένοι και 46 νεκροί

Ραγδαία αύξηση σημειώθηκε στα κρούσματα κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

Μεγάλη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην αστυνομική βία

Συγκέντρωση με των οποία εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τα γεγονότα της Κυριακής, πραγματοποιούν αυτή την ώρα χιλιάδες ανθρωποι στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Τέλη κυκλοφορίας: Από Μάιο πληρωμή με τον μήνα - Πώς γίνεται άρση ακινησίας

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα, διευκολύνει τους πολίτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους για διάστημα μικρότερο του έτους

Τουρκία: Τρίτος στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν, πίσω από Ιμάμογλου και Γιαβάς

Εκρέμ Ιμάμογλου και Μανσούρ Γιαβάς προηγούνται στις δημοσκοπήσεις ενόψει προεδρικών εκλογών έχοντας αφήσει τρίτο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Αρκουμανέα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ ή δεν τολμά λόγω Ικαρίας;

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για το κορονοπάρτι με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Χρήστος Σπίρτζης: Μήνυση για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων: Ποιες θα ισχύουν έως τις 15 Μαρτίου και ποιες θα έχουν ισχύ 14 ημερών

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα οι νέες βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων. Έως και τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, θα ισχύουν οι βεβαιώσεις κίνησης

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρό κοριτσάκι 4,5 ετών

Νεκρό διακομίστηκε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένα κοριτσάκι ηλικίας τεσσεράμισι ετών που διέμενε στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ.