Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

, Κατερίνα Νοτοπούλου : Σκάνδαλο η απευθείας ανάθεση για τον τουρισμό

Για σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση της τουριστικής προβολής και προώθησης της Ελλάδας σε εταιρεία κάνει λόγο η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, εξαπολύοντας βέλη κατά του υπουργού Χάρη Θεοχάρη και του πρωθυπουργού

Με ένα «κλικ» η βεβαίωση επαγγελματία αγρότη



Πιο απλή από ποτέ γίνεται η διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης επαγγελματία αγρότη. Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών εξυπηρέτησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον υπουργό Μάκη Βορίδη, τίθεται σε εφαρμογή ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Πιθανό το ενδεχόμενο να γίνονται χημειοθεραπείες και σε Κέντρα Υγείας

Το υπουργείο Υγείας προωθεί τη δημιουργία νέων δομών, σε επίπεδο επικράτειας, για την πρόσβαση των ογκολογικών ασθενών σε υπηρεσίες ακτινοθεραπείας. Επίσης, εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνονται χημειοθεραπείες και

Αγροτικές επιδοτήσεις: Σε ποιους θα επιστραφούν χρήματα - Τι λέει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικές επιδοτήσεις: Σε ποιους θα επιστραφούν χρήματα - Τι λέει ...
Διευκρινίσεις σχετικά με την επιστροφή στους δικαιούχους των ποσών που είχαν παρακρατηθεί από το Κράτος Μέλος ως έξοδα είσπραξης σε ποσοστό 10% δίνει με ανακοίνωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο ΕΟΦ αποσύρει 47 καλλυντικά -Αρώματα, μωρομάντηλα, κρέμες, αντηλιακά

Ανάμεσα στα καλλυντικά είναι αντηλιακά, μέικ απ, αρώματα, μωρομάντηλα, προϊόντα ισιώματος μαλλιών, τζελ, βαφές μαλλιών, κρέμες για το δέρμα και λοσιόν σώματος.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Tο ΑΦΜ θα γίνει ο νέος προσωπικός αριθμός και στις ταυτότητες

Για τον νέο ενιαίο αριθμό που θα χρησιμοποιούμε ως πολίτες και που θα αποκαλείται προσωπικός αριθμός μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

ΑΑΔΕ: Τα 13 «SOS» για τη νέα ρύθμιση οφειλών σε 24 έως 48 δόσεις- Ποια χρέη υπάγονται, αναλυτικά οι προϋποθέσεις

Εναν αναλυτικό οδηγό για το νέο πλαίσιο πάγιας ρύθμισης οφειλών σε 24 με 48 δόσεις εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Μέχρι σήμερα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ρυθμίσουν τις τακτικές οφειλές

Γιώργος Φραγγίδης: «Οι άστοχοι κυβερνητικοί χειρισμοί υπονομεύουν τον ήδη πληττόμενο ελληνικό τουρισμό»


Μετά τον απαράδεκτο διαχωρισμό των τουριστικών περιοχών της χώρας σε «Ζώνες» επαρκούς αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που προκάλεσε σύγχυση, γενικευμένες αντιδράσεις και ενδοκυβερνητικό μπάχαλο, ο Υπουργός